Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Megvagyok úgyahogy. Ja, sajna idén érettésgizek 6 tantárgyból. Ma adtam le, hogy javítsák a cuccot, mert két választottból szeretnék érettésgizni. Szal májusba: matek, töri, német, magyar, közgáz, infó.
Továbbtanulni? Húha. Nehéz kérdés. Eddig 3-at néztem ki, de még itthoniaknak is bele kéne egyezni.
Első a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi kara (ez lenne a legjobb, mert ~20 kilométerre lakok miskolctól), második a Debreceni egyetem 6 féléves műinfója, harmadik meg BMF Neumann János, Mérnök-informatika szak asszem. De pestre nem nagyon akarok menni én, mint vidéki ember, meg aztán nem is az én világom. De ha nem miskolc, akkor az lenne a legjobb megoldás, mert ott vannak a rokonok, ahol tudnék lakni. De holnap bújom át jobban a könyvet, hátha találok valami jó szakot, amit mondjuk szivesen végigcsinálnék, mert a fent felsoroltakhoz semmi kedvem, de szükség kényszert szül.
Aktív témák
- Witcher topik
- Apple MacBook
- 9.000 nap a Prohardveren!!!
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 24 Full HD monitor HDMI állítható / forgatható hibátlan
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest