Hirdetés

Aktív témák

• Sick Boy

őstag

200.000 forintos kérdés:

- Hol lehet kapni ehhez a laptophoz úti (szivargyújtó) töltőt? A laptopon nincs más, csak annyi, hogy ''Patriot 2001HU'', a laptopon márkajelzés (szerintünk)
    nem található, az ára kereken 200.000 HUF volt!

A: őőő izé mijaza laptop?
    B: őőő, mizajaz utitöltő?
    C: őőő, izé mijaza szivargyújtó?
    D: őőő, mijaz, hogy található...? Hol található mi?

- őőő, a telefonos segítséget választom!

- kit hívjunk fel?

- Hívjuk fel Sick Boy-t!

:::::: beeeep, beeeep, beeeep, beeeep TESSÉK! :::::::::::

- Jó estét kívánok, Rágó István vagyok a Vegyen ön is Milliomost című játék műsorvezetője, értelmi szerzője, producere, stb...

- Szevasz Apám!

- Itt ül velem szemben XXX, és elakadt a játékban, tudna neki segíteni?

- Felőlem? Má' úgyis ittam egy sört...

- Akkor én át is adnám a szót XXX-nek!

- Szia, jaj mondom várjá' má' izé, Hol lehet kapni ehhez a laptophoz úti (szivargyújtó) töltőt? A laptopon nincs más, csak annyi, hogy ''Patriot 2001HU'', a laptopon márkajelzés (szerintünk)
    nem található, az ára kereken 200.000 HUF volt! A: őőő izé mijaza laptop? B: őőő, mizajaz utitöltő? C: őőő, izé mijaza szivargyújtó? D: őőő, mijaz, hogy található...? Hol található mi?

- őőő

- na

- őőő

- Mongyad má' B***D MEG!!!!

- Hát a makkom sem tuggya, várjá, megkérdezem a fórumon! Te figyeljél má' mi a márkája a laptopnak?

- Há' nemtom, ez van ráíva, hogy ''Patriot 2001HU'' és 200 K volt!

- De mia márkája? Dell, Fujitsu, HP, Acer...? valami ilyesmi?

- Semmi, csak rá van ez írva...

- Imádok telefonos segítséget nyújtani és minimálinformációkkal dolgozni, de végülis erre születtem, megmondták már sokan...
    Egyáltalán mi lehetne ez a notebook...? Mert, ha tudnám a márkáját, előrántanám a Google-t és 1 perc alatt kideríteném, hogy hol lehet hozzá szivargyújtó csatlakozót kapni, de így...? Na talán majd a fórumos segítségkérés működik, várj, megkérdezem!

- De le fog telni az BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP

Aktív témák