Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nálam ez egy picit fordítva sült el...

Fizikából az én vizsgám lett a legrosszabb, persze ezt a többi vizsgázónak is hangosan kijelenetetteék, hogy örömöm határtalan legyen, összesen végül 3 embernek sikerült a 9-ből a vizsga...
Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...
Itthon hagytam az indexemet, úgyhogy el kellett jönnöm érte újabb másfél óra alatt, hogy beírhassák belé a szép kis karót. Utána kb. 20 percet álltam sorba rossz sorban egy postán, végül vettem kaját, meg vécépapírt, s hazajöttem.
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Assetto Corsa Rally
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Steam Deck
- iPhone topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...