Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nálam ez egy picit fordítva sült el...

Fizikából az én vizsgám lett a legrosszabb, persze ezt a többi vizsgázónak is hangosan kijelenetetteék, hogy örömöm határtalan legyen, összesen végül 3 embernek sikerült a 9-ből a vizsga...
Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...
Itthon hagytam az indexemet, úgyhogy el kellett jönnöm érte újabb másfél óra alatt, hogy beírhassák belé a szép kis karót. Utána kb. 20 percet álltam sorba rossz sorban egy postán, végül vettem kaját, meg vécépapírt, s hazajöttem.
Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...