Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ma reggel internetszolgáltatót váltottam. Nem felvágni akarok, de az ügyintézés engem is meglepett kicsit. Megosztom hát veletek:
AOL for Broadband csomagról váltottam Road Runner High Speed-re. Ma hajnalban kb. 2 óra körül a Road Runner honlapján kitöltöttem szépen a rendelési lapot (miután ellenőriztem az elérhetőséget). Név, cím, telefonszám, és egy idő, hogy mikor hívhatnak. Én a délelőtti órákat adtam meg. Így is történt, reggel 9 óra 32 perckor megcsörrent a telefonom, a kábeles társaságtól hívott egy férfi. A cím megerősítését kérte, ellenőrizte a rendszerben. Egyből kérdezte is, hogy AOL-ról akarok váltani Road Runner-re? Mondtam igen, erre ő már küldte is az új beállításokat a modemnek. Azt mondta, hogy áramtalanítsam a modemet 3 percig, majd újból beindítva már Road Runner-rel kell működnie. Azt mondta a következő számla már a Road Runner-től fog jönni, illetve adott egy (ingyenes) telefonszámot, hívjam fel az AOL-t, hogy távolítsák el a telefonos elérhetőséget. Köszöntem szépen, ennyi volt. Kb. 3 percig beszéltem a telefonon. Ezek után végrehajtottam az áramtalanítást, visszaapcsoltam a modemet, és láss csodát, működik.
AOL-t felhívtam, az sem tartott tovább 3 percnél.
És most jöjjenek a technikai részletek:
Az AOL-ért havi $54-t fizettem, 1,5 Mbit/500 kbit-es kapcsolat volt.
A Road Runner az első 6 hónapban $29.95, utána $44.95, egyelőre 3 Mbit/500 kbit-es kapcsolat, január végéig ígérik az átállást 5 Mbit-re országszerte (december 14-én kezdték).
Megváltozott ezzel az e-mail címem is, adataimnál megtalálható.
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kuponkunyeráló
- Wise (ex-TransferWise)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen széket vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest