Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ma reggel internetszolgáltatót váltottam. Nem felvágni akarok, de az ügyintézés engem is meglepett kicsit. Megosztom hát veletek:
AOL for Broadband csomagról váltottam Road Runner High Speed-re. Ma hajnalban kb. 2 óra körül a Road Runner honlapján kitöltöttem szépen a rendelési lapot (miután ellenőriztem az elérhetőséget). Név, cím, telefonszám, és egy idő, hogy mikor hívhatnak. Én a délelőtti órákat adtam meg. Így is történt, reggel 9 óra 32 perckor megcsörrent a telefonom, a kábeles társaságtól hívott egy férfi. A cím megerősítését kérte, ellenőrizte a rendszerben. Egyből kérdezte is, hogy AOL-ról akarok váltani Road Runner-re? Mondtam igen, erre ő már küldte is az új beállításokat a modemnek. Azt mondta, hogy áramtalanítsam a modemet 3 percig, majd újból beindítva már Road Runner-rel kell működnie. Azt mondta a következő számla már a Road Runner-től fog jönni, illetve adott egy (ingyenes) telefonszámot, hívjam fel az AOL-t, hogy távolítsák el a telefonos elérhetőséget. Köszöntem szépen, ennyi volt. Kb. 3 percig beszéltem a telefonon. Ezek után végrehajtottam az áramtalanítást, visszaapcsoltam a modemet, és láss csodát, működik.
AOL-t felhívtam, az sem tartott tovább 3 percnél.
És most jöjjenek a technikai részletek:
Az AOL-ért havi $54-t fizettem, 1,5 Mbit/500 kbit-es kapcsolat volt.
A Road Runner az első 6 hónapban $29.95, utána $44.95, egyelőre 3 Mbit/500 kbit-es kapcsolat, január végéig ígérik az átállást 5 Mbit-re országszerte (december 14-én kezdték).
Megváltozott ezzel az e-mail címem is, adataimnál megtalálható.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest