Hirdetés

Aktív témák

• zsoltee10
    addikt

Ma reggel internetszolgáltatót váltottam. Nem felvágni akarok, de az ügyintézés engem is meglepett kicsit. Megosztom hát veletek:

AOL for Broadband csomagról váltottam Road Runner High Speed-re. Ma hajnalban kb. 2 óra körül a Road Runner honlapján kitöltöttem szépen a rendelési lapot (miután ellenőriztem az elérhetőséget). Név, cím, telefonszám, és egy idő, hogy mikor hívhatnak. Én a délelőtti órákat adtam meg. Így is történt, reggel 9 óra 32 perckor megcsörrent a telefonom, a kábeles társaságtól hívott egy férfi. A cím megerősítését kérte, ellenőrizte a rendszerben. Egyből kérdezte is, hogy AOL-ról akarok váltani Road Runner-re? Mondtam igen, erre ő már küldte is az új beállításokat a modemnek. Azt mondta, hogy áramtalanítsam a modemet 3 percig, majd újból beindítva már Road Runner-rel kell működnie. Azt mondta a következő számla már a Road Runner-től fog jönni, illetve adott egy (ingyenes) telefonszámot, hívjam fel az AOL-t, hogy távolítsák el a telefonos elérhetőséget. Köszöntem szépen, ennyi volt. Kb. 3 percig beszéltem a telefonon. Ezek után végrehajtottam az áramtalanítást, visszaapcsoltam a modemet, és láss csodát, működik. :C
    AOL-t felhívtam, az sem tartott tovább 3 percnél. :)

És most jöjjenek a technikai részletek:
    Az AOL-ért havi $54-t fizettem, 1,5 Mbit/500 kbit-es kapcsolat volt.
    A Road Runner az első 6 hónapban $29.95, utána $44.95, egyelőre 3 Mbit/500 kbit-es kapcsolat, január végéig ígérik az átállást 5 Mbit-re országszerte (december 14-én kezdték).

Megváltozott ezzel az e-mail címem is, adataimnál megtalálható.

Örülök, hogy neked ilyen jó neted van. hát igen, én annak is örülnék, ha az adsl elérne idáig, nem modemmel kellene neteznem, 100 órás kerettel 9eFt-ért :(

fokukac: Általános Vállakozási Főiskola. 3. évf Vállalkozásszervező. a számvitelzót nem nekem találták ki. nem tudok egy helyben ülni, és könyvelni. én menni szeretek, menni sokat mindenfelé. nyáron mentem is, heti 400-500km-t autóztam. áruért jártam a boltunkhoz. :)

Aktív témák