Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Apophis
őstag
Igen, én úgy hallottam, pontosabban olvastam. Tévedtem (ezek szerint). De még mindíg keresem, hol olvastam erről, ha megvan, belinkelem ide.

MOD: érdeklődve várom a profik véleményét a te ''nem kell tehetség, csak korán kell kezdeni'' teóriádról, mivel eredetileg arra voltam kíváncsi.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Akkor már csak a natív felbontással és a látószögel kéne variálni...

Szvsz játékra CRT, hiába ártalmasabb.
Bash: hát, a 25 ms elég necces, mosódik azon az FPS rendesen. Bár haver 16-osán is látszott az utánhúzás, szóval én max 12-eset vennék, az meg drága.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Szsvz mondtak néhány elég érdekes dolgot: a jövő fő gondja az energiaválság... 10 éven belül (de lehet, hogy 5) lesz működő fúziós reaktor, ami kvázi bagóért termel energiát, milyen válság lesz? Akár az egész világot el lehetne látni teljesen ingyenesen árammal (persze a piaci érdekek nem ezt diktálják)*. Az implantok elterjedését kétségbe vonták, mondván, az ember nem akar majd magába operáltatni semmit, hiszen eltávolodna emberi mivoltától. Kötve hiszem, hogy bárki ellenkezne mondjuk egy memóriaimplant ellen, amivel tanulási sebessége drasztikusan megnő, vagy egy egyszerű ''fájdalomcsillapító'' beültetés ellen, persze számtalan egyéb példa létezik. Éppen, hogy lecsendesült a ''gonosz média és számítógépes játékok''-botrány, a tervezők máris integrálják a ''playststion''-t az autóba, persze internettel, hogy a gyerekek még ott is csak azt nyomják, gratulálok. Az ''Éden'' projekt valódi célját elferdítették, senki nem gondolja komolyan, hogy milliárdos kupolákban fogunk mindent lokálisan termelni. Itt is az energiahiányra hivatkoztak, ami szvsz nem fog létezni. De végre lerántották a leplet a sarkok elolvadásának buta tévhitéről. Legalább a lelkes aktivisták megnyugszanak egy ideig.
Na ennyi. (Szvsz)
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Én mondtam, hogy nem lesz PH!-nagyúr! És lőn világosság, megint igazam lett. Hacsak nem végzi hanyagul a munkáját, és ki nem csapják.

-
Apophis
őstag
De ha jót akarsz, akkor tej-liszt-tojás-zsemlemorzsa.
Aktív témák
- RAM topik
- Búvárkodás
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már nem jár a füles, amiben mindíg megoldom
...