Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Én azt nem értem bennetek, hogy a saját károtokból sem vagytok képesek tanulni. És sokan vannak itt ilyenek. Ahányszor rgb visszatalált ide, mindig jöttek az aktívisták, hogy hagyjuk, most normális lett. Én, meg még néhány ember persze tudta, hogy mi lesz a vége. És az is lett. Minden egyes alkalommal kitört a balhé. Volt hogy később, és volt hogy korábban. Legtovább talán a vedit nickje húzta. Én egyszerűen nem értem azokat az embereket, akik nem képesek tanulni a saját hibájukból. De akkor mondjatok egy számot, hogy hányszor kell megszegje a szabályokat, hogy higyjetek nekünk, és akkor várjuk ki. De akkor utána könyörgöm legalább annyit mondjatok majd, hogy igazunk volt, rendben?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest