Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát én már abszolút nem vagyok biztos abban, hogy kell vagy sem... neten azért elég sok helyen írják hogy kell, úgyhogy megcsináltam. Ja, és vételkor az eladótól is megkérdeztem, ő is azt mondta hogy kell!
Szerintem mehetek megint sz*pni a garanciával... Soha nem lesz már működő MP3-lejátszóm :O
MOD: De ha nem kell formázni, akkor sem kéne hogy baj legyen hogy megcsináltam... elvégre akkor csak olyan mintha rádugtam volna a töltőre, az meg töltse amíg tele nincs. Nem?
Egyébként a telefonom is Li-Ionos, de az kicsit hülye, ugyanis ha rádugom a töltőre, feltölti, de ha nem veszem le róla amikor elkészül, akkor elkezdi leszívni... :F Magyarán ha este rádugom, akkor reggelre teljesen kinullázza az aksit. :( Vagy akkor ez normális, és a lejátszó is leszívja az aksit ha túl sokáig van a töltőn? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Cooler Master topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Synology DiskStation DS120j NAS + 2 TB WD Gold HDD
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest