- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát én már abszolút nem vagyok biztos abban, hogy kell vagy sem... neten azért elég sok helyen írják hogy kell, úgyhogy megcsináltam. Ja, és vételkor az eladótól is megkérdeztem, ő is azt mondta hogy kell!
Szerintem mehetek megint sz*pni a garanciával... Soha nem lesz már működő MP3-lejátszóm :O
MOD: De ha nem kell formázni, akkor sem kéne hogy baj legyen hogy megcsináltam... elvégre akkor csak olyan mintha rádugtam volna a töltőre, az meg töltse amíg tele nincs. Nem?
Egyébként a telefonom is Li-Ionos, de az kicsit hülye, ugyanis ha rádugom a töltőre, feltölti, de ha nem veszem le róla amikor elkészül, akkor elkezdi leszívni... :F Magyarán ha este rádugom, akkor reggelre teljesen kinullázza az aksit. :( Vagy akkor ez normális, és a lejátszó is leszívja az aksit ha túl sokáig van a töltőn? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest