- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hát én már abszolút nem vagyok biztos abban, hogy kell vagy sem... neten azért elég sok helyen írják hogy kell, úgyhogy megcsináltam. Ja, és vételkor az eladótól is megkérdeztem, ő is azt mondta hogy kell!
Szerintem mehetek megint sz*pni a garanciával... Soha nem lesz már működő MP3-lejátszóm :O
MOD: De ha nem kell formázni, akkor sem kéne hogy baj legyen hogy megcsináltam... elvégre akkor csak olyan mintha rádugtam volna a töltőre, az meg töltse amíg tele nincs. Nem?
Egyébként a telefonom is Li-Ionos, de az kicsit hülye, ugyanis ha rádugom a töltőre, feltölti, de ha nem veszem le róla amikor elkészül, akkor elkezdi leszívni... :F Magyarán ha este rádugom, akkor reggelre teljesen kinullázza az aksit. :( Vagy akkor ez normális, és a lejátszó is leszívja az aksit ha túl sokáig van a töltőn? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs