Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
egyszer, mikor par haverral a szabadban beszelgettunk ragyujtottam, s mikor lattam, hogy a szel felejuk viszi a fustot, akkor odebbaltam
a sracok eloszor csak neztek, hogy mit maszkalok, aztan mikor rajottek, hogy miert alltam odebb, akkor mondtak, hogy ilyet meg soha senkitol nem lattak
es ez igazan elszomorito, hogy ennyire nem kepesek figyelni egymasra az emberek, hogy egy ilyen - szerintem alapveto gesztus - ekkora meglepetest okozzon
egyebkent nem csak a dohanyosok kozt, hanem ugy altalaban keves az olyan ember, aki figyel a kornyezetere (pl kozlekedes, hangos zenehallgatas...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- RAM topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest