Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Aktív témák
-
takito
csendes tag
válasz
Cardinella
üzenetére
Látom még mindig nem érted a lényeget!
Itt arról van szó ki, hogy képes rendet tenni. Nézd meg anaqer válaszát! Ő rendes emberi módon és hangon válaszolt a dühös hozzászólásomra. Ezt nagyra értékelem, meg is értettem a válaszát! Minden moderátornak ilyennek kellene lennie! De te mit csinálsz (ugyanazt mint engusz)? Elkezdesz itt fenyegetőzni, hogy ki leszel penderítve. Ki nem szarja le? Leszarom, érted? Ez a véleményem és kész! Egyébként tőlem nem találsz warez hozzászólást, ezért jogtalan lenne az ítélet. Csak azt nem értem, ha leírni sem szabad ezt a szót akkor minek kellett indítani JÁTÉKOK topic-ot? Mindenki tudja nagyon jól, hogy a magyar emberek 70%-a illegálisan szerzi be a játékait! És amikor eggy olyan játék kezd el megjelengetni amire 3éve vár az egész világ (Doom3) csodálkoztok, hogy tele van a topic warez szavakkal! HÁÁÁT, NEM IS TUDOM?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Foxpost
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest