Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Bocs, de azt kell hogy mondjam, hogy csőlátás rulez :U
Kicsit nézzek meg újra a listát:
Windows XP: ok, ez kell, 40ezer Ft
Office XP: van helyette ingyenes, gyakorlatilag ugyanazt tudó program, az OpenOffice
Nero 6: valószínűleg a CD/DVD íróhoz adtak egy programot, miért ne azt használná? (főleg ha Nero-t adtak hozzá)
Norton: ehelyett vannak ingyenesés jobb programok is
És ki mondta, hogy mindenki játszik a gépén? Én pl. szinte soha.
Egyébként az itteni két hsz-eddel semmi bajom nem lenne, ha a stílusodon kicsit változtatnál. Ha nem ilyen köpködős stílusban írtad volna ezt, akkor lehet, hogy ezt a hszt sem írtam volna meg... -
Cardinella
aktív tag
Már több hasonló vitánál, kérdéskörnél leírtam; de akkor mégegyszer és utoljára...
A (szólás, stb.)szabadságod annyit jelent; hogy tetszés szerint eldöntheted belépsz-e a PH!-ra, tanácsot adhatsz másoknak, kérdezhetsz, üzletelhetsz, stb.; és nem azt, hogy ezen a fórumon bármit csinálhatsz, írhatsz...
Itt egy közösség szabályai a mérvadóak (ld. alapelvek); aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve, és ez így helyes... -
anaqer
veterán
Minden második ember csinálja (pofátlanul alacsony becslés).
Lehet, hogy engusz is, lehet, hogy nem. Lehet, hogy én is. Lehet, hogy Te is.
Egy dolgot kellene viszont megértened - itt erről nem beszélünk. Van fórum elég, ahol ez nem tabu, szerintem nem szakad le az ég ha máshol tárgyalod ki a témát. Normális, legális társalgásra természetesen továbbra is szívesen látunk.
Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- One mobilszolgáltatások
- ASUS notebook topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest