Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Vissza lehet venni öreg..
Nem mindenki veszi meg a legújabb progikat, mert nincs rá keret. De nem is kötelező a legújabb progikkal játszani, mert legalább annyi játékélményt - ha nem többet - képes egy régebbi progi nyújtani, mint egy vadiúj csili-vili d3..
Húzzál szépen a haverjaiddal valami chat-szobába vagy üljetek be söröznivalahová és OTT tárgyaljátok ki, hogy mit honnan-hogyan lehet letölteni, de NE ITT tegyétek meg. Mert nem erre született ez a fórum.
Egyébként: win98sehun - 25-30e volt, még anno az alaplapom mellé, egy xphome hasonló árban van most, van még dobozos sc+bw 3-4e volt, van dobozos freespace2, dobozos half-life+cs1.1+opposing force, dobozos x-wing alliance, dobozos Rainbow Six, Rainbow Six-Rogue Spear... Jane's WWII Fighters meg egy rakat újságmellékletként kapott játék.. Szerintem elvagyok velük egy jó időre.. Mellesleg betelt az installjukkal a 20gb -os wd -m, de arra sincs pénz, hogy nagyobbat vegyünk, szal nem ugrálhatok még több játékért.
De! Én sem vagyok szent, nekem is volt olyan játékom, ami másolt, persze mikor volt rá pénzem, akkor megszereztem a dobozos verziót, mert igényesebb, kézikönyet is adnak hozzá, nem egyszer az eredeti angol mellé magyarul is.
Egyébként nem kötelező idejárni fórumozni sem, ha nem tartod tiszteletben az alapelveinket. ;]
Szerk.: mindig elgépelek valamit. :B
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Bocs, de azt kell hogy mondjam, hogy csőlátás rulez :U
Kicsit nézzek meg újra a listát:
Windows XP: ok, ez kell, 40ezer Ft
Office XP: van helyette ingyenes, gyakorlatilag ugyanazt tudó program, az OpenOffice
Nero 6: valószínűleg a CD/DVD íróhoz adtak egy programot, miért ne azt használná? (főleg ha Nero-t adtak hozzá)
Norton: ehelyett vannak ingyenesés jobb programok is
És ki mondta, hogy mindenki játszik a gépén? Én pl. szinte soha.
Egyébként az itteni két hsz-eddel semmi bajom nem lenne, ha a stílusodon kicsit változtatnál. Ha nem ilyen köpködős stílusban írtad volna ezt, akkor lehet, hogy ezt a hszt sem írtam volna meg... -
rog
addikt
''Látom még mindig nem érted a lényeget!''
ha nagyon akarjuk ezt akár rólad is el lehetne mondani..
de ha rám hallgatsz, akkor az csinálod, hogy most jegeled a témát. és egy két nap múlva, ha már nem fájnak az elszenvedett sérelmek, visszajössz a topicba és újraolvasod ki mit írt. néha egészen más értelmet nyer egy egy mondat/hozzászólás amin most csak mégjobban felhúzod magad. (legalábbis nekem ez be szokott válni)
pl. innen nézve kivűállóként egy gramm fenyegetés sincs Cardinella hozzászólásában, sokkal inkább a tapasztalatait osztotta meg veled, hogy mi szokott a menetrend lenni ilyen esetekben.
ja és fontos:
bocsáss meg ha most valamivel megbántottalak ebben a hozzászólásban, nem volt szándékos. -
Cardinella
aktív tag
Már több hasonló vitánál, kérdéskörnél leírtam; de akkor mégegyszer és utoljára...
A (szólás, stb.)szabadságod annyit jelent; hogy tetszés szerint eldöntheted belépsz-e a PH!-ra, tanácsot adhatsz másoknak, kérdezhetsz, üzletelhetsz, stb.; és nem azt, hogy ezen a fórumon bármit csinálhatsz, írhatsz...
Itt egy közösség szabályai a mérvadóak (ld. alapelvek); aki nem fogadja el, az ki lesz penderítve, és ez így helyes... -
anaqer
veterán
Minden második ember csinálja (pofátlanul alacsony becslés).
Lehet, hogy engusz is, lehet, hogy nem. Lehet, hogy én is. Lehet, hogy Te is.
Egy dolgot kellene viszont megértened - itt erről nem beszélünk. Van fórum elég, ahol ez nem tabu, szerintem nem szakad le az ég ha máshol tárgyalod ki a témát. Normális, legális társalgásra természetesen továbbra is szívesen látunk.
Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest