Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Tud valki webes ICQ felületet? Hogy ne kelljen ICQ-t feltelepíteni rokon gépére.
Előre is kösznöm!
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Mekkora moderátordömping van itt kéremszépen :)
Nade nem gond, 4 hétig napsütés, kocsikázás, vizek megismerése közelebbről (leginkább strandvizek), gyorsulási verseny, éjszakai élet, kórház... Lesz program rendesen :D Holnap reggel indulok, csak most még elnézek az egyik osztálytársamhoz, beszélgetek vele egy kicsit, megismerem közelebbről a Lada Samarát, meg belebonyolódok a PlayStation világába :D
Nyaralás után 1 hónap szünet, és majd vlamikor októberben suli. Uccsó évem lesz a középsuliba, ha minden jól megy. Rövid volt ez a nyár..
Most péntekenb fejeztem be a nyári melót, most csak 70-et tudhatok magaménak. Illetve már csak a belőle vásárolt tárgyakat, de akkor is :D Som@ retteghet, mert most már nemcsak szkennerem van, hanem digitcamem is ;] (Ő tudni fogja, hogy miről van szó).
Majd estefele még leszek, boldogítalak titeket, de most megyek élvezni a szabadságot :D
Bazsesz
őstag
Oye!
Holnaptól szánjásn, hálidéj! holnap 4 órától végre elkezdődik a két hetes nyári szünetem! :) Igaz kotta vagyok, mert hajtás volt ma, és kicsit elfáradtam, de nagyon, de a fíling mindenért kárpótol :) Meg azán most jöttem haza az osztálytársamtól :)
Bazsesz
őstag
[15:50] <[OP]-=UFO®=-> You are being kicked because: savszelesseget sunyi modon korlatozo progit ne ossz meg _BAN_2h
[15:43] <[OP][BOT]Mortel> I found incomplete file from tiltott file. The filename is: NetLimiter 1.30 and the path is:--==share==--Utilities\nPossibly it is not the only file of a kind Remove it from the share and reresh (command /refresh in the chat)
[15:43] <[OP][BOT]Mortel> You are being kicked because:Incomplete files (tiltott file)/
Jól indul a napom... Bár mondjuk van olyan időszak, amikor hetekig benne van a megosztásba. Rontottam a statisztikám. Most már 3-szor bannoltak HUB-ról :(
Elősször a Matrixról, mert a haver MP3-jai között volt egy fél megás Nero Waveeditor (asszem .wkp) fájl. Azt megértem, hogy hibás voltam, mert nem néztem át 100GB-nyi MP3-at, hogy van-e benne olyan fájl, ami nem kóser oda. Az is a legeldugotabb mappába volt...
Most meg ráadásul kétszer. Nagyon boldog vagyok... -
Bazsesz
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat.
A helyzetről annyit, hogy kezdeget javulni, de még nem az igazi. Majd lesz ez így máshogy is.
Volkovy:
Gyere fel IRC-re,azt megdumáljuk okosba. <- Rájöttem, hogy az IRC nem az én világom, így most egy kicsit szünteteltetem. MAjd ha lesz kedvem, felmegyek.
Divot:
Elköltözködésen még sose gondolkodtam ad1: hülye lennék, ad2: kihez mennék...
Wolverine
Az hagyján, hogy barátnőm nincs, de neked legalább vannak IRL barátaid. NA nekem azok sincsenek... Ez részben tudom az én hibám is.
fokukac
Kösz, de az éleg ************************sz*r, IRL körülöttem álló emberek többsége hülye. Az igaz, hogy süt a nap, meg jó meleg van, de dolgoznom kell, meg ettől a nagy melegtől leesik nagyon a vérnyomásom, és ilyenkor cipelésnél majdnem elájultam.
----------------------------------------------------------
Hirtelen ennyi. Kipróbálom azt a MyBLOG kategóriát, aztán lesz, ami lesz. Meg ha lesz kedvem, akkor majd leszek még. -
Bazsesz
őstag
Kész. Most tartok ott, hogy IRL-ben senkim (a senki alatt tényleg senkit értek) nincs. Szüleimmel most vesztem úgy össze, mint az állat, anyám már azzal jött, hogy ''HOGY MERED SZÓVÁ TENNI...'' (persze ordítva, hogy kiszakadjon a fülem). Barátaim száma IRL-ben egyelő a nullával, barátnőm meg olyan régóta nincs, hogy két évnél abbahagytam a számolást. Amiatt meg hogy mindenki csak cseszegessen, meg leszarja a fejem teljesen feleslegesen vagyok. Az lett volna a legjobb, ha nem születek meg, mert egy ilyen rakás szerencsétlenséggel kevesebb lenne.
Hát igen, sajna egyszer minden kártyavár összedől, és újraépítésükkor sosem lesz ugyanolyan. És akkor amit Hiper mondott, az most mind illik rám:
<HiperG> barcikai depihullám
<HiperG> nekem ilyen életelfogással jövőm van, bazsesznek olyannal nincs
<HiperG> luzer vagy és kész
<HiperG> bazsesz bolond vagy?
<HiperG> tipikus barcikai egyenéség (tisztelet a kivételnek)
Gyűlölök élni. :O -
Bazsesz
őstag
Secure Digital 128MB /SN/ 9 410 Ft
Secure Digital 256MB /SN/ 15 400 Ft
Hajjjajjjj :( Azt hittem, hogy lesz még zsém az utolsó pár hetemre a szabadságból, de úgy látszik, hogy nem nagyon fog maradni. Aksikat még vennem kell legalább 4 darabot, meg egy plussz töltőt, ami összesen 5500 HUF (4*2300mAh Energizer (990HUF /db) + 1500 HUF a töltő). És ennyi, vége lesz a nyári keresetemnek, mint állat. Pedig kéne venni egy nagyobb vinyót is, mert eddig a 7,5-ös quantum kitartott. Most egy hét alatt lett rajta durván 1 GB plussz, ami csak kép.
Nem tudjátok véletlenül, hogy egy 7,5-10-15-20GB-os vinyó (lehetőleg Quantum) mennyibe kóstálhat manapság?
Üdv: balu
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest