Hirdetés

Aktív témák

• takito

csendes tag

Istenem, ez az engusz?
    Figyelitek mi megy a Doom3 topicban?:U
    Bezáratott mert warez témákról írogattak bele. Én megértem, hogy a PH egy teljesen legálisan működő oldal de ez már nevetséges amit engusz csinál!
    Szerintem addig amíg nincsenek warezoldalakra mutató linkek felesleges pattogni.
    Miért bűn az ha beszélnek arról, hogy megjelent a Doom3 warez-ben?
    Engusz úgy ''tesz'' mintha az ő játékai, szoftverei mind legálisak lenének.
    Tehát nézzük Engusz számítógépét (gondolom így van ahogy leírom majd):
    - Windows XP Pro HUN : 40k
    - Office XP Pro HUN : 72k
    - Nero 6 CD-író szoftver: 21k
    - Norton InternetSecurity 2004: 29k
    stb. st. stb.
    Még alig van pár szoftver a gépén de Engusz már 169.000Ft-ot költött! És még nem játszik semmivel!!! Na ne!:O
    Én nem azt akarom mondani, hogy mindenki warez-oljon. De mindenki tudja, hogy a warez, az illegális letöltés jelen van és nem lehet viasszaszorítani. Most mi? letartóztatnak 5-10 embert ez miatt! És akkor mi van: Magyarországon másik 3000 csinálja ugyanezt! Akkor most a warez miatt börtönbe dugják fél MÓ-t?
    Ez nevetséges! És ezt Engusz is jól tudja! Ezért idegesítő, hogy bármilyen warez szagú hozzászólásnál már pattog a feje. Már látom, hogy a listám miatt majd jön azzal, hogy ő ingyenes Op-rendszert, vírusirtót, tűzfalat, játékokat, cd-író programot, irodai csomagot használ! Persze én meg a nyárimikulás vagyok!
    Kedves engusz, nyugodtan dobjál ki a hozzászólásom miatt, engem az ilyen fenyegetésid nem hatnak meg! Sőt szerintem ezt mindenki ovodás dolognak tartja.
    ''vjannus legszívesebben bannolnálak!'' - gratulálok, most aztán jól megadtad neki!
    Hurrá! Hurrá! Hurrá!:C

Azért ezen elgondolkodhatnál egy kicsit kedves engusz!

Aktív témák