Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
takito
csendes tag
Istenem, ez az engusz?
Figyelitek mi megy a Doom3 topicban?:U
Bezáratott mert warez témákról írogattak bele. Én megértem, hogy a PH egy teljesen legálisan működő oldal de ez már nevetséges amit engusz csinál!
Szerintem addig amíg nincsenek warezoldalakra mutató linkek felesleges pattogni.
Miért bűn az ha beszélnek arról, hogy megjelent a Doom3 warez-ben?
Engusz úgy ''tesz'' mintha az ő játékai, szoftverei mind legálisak lenének.
Tehát nézzük Engusz számítógépét (gondolom így van ahogy leírom majd):
- Windows XP Pro HUN : 40k
- Office XP Pro HUN : 72k
- Nero 6 CD-író szoftver: 21k
- Norton InternetSecurity 2004: 29k
stb. st. stb.
Még alig van pár szoftver a gépén de Engusz már 169.000Ft-ot költött! És még nem játszik semmivel!!! Na ne!:O
Én nem azt akarom mondani, hogy mindenki warez-oljon. De mindenki tudja, hogy a warez, az illegális letöltés jelen van és nem lehet viasszaszorítani. Most mi? letartóztatnak 5-10 embert ez miatt! És akkor mi van: Magyarországon másik 3000 csinálja ugyanezt! Akkor most a warez miatt börtönbe dugják fél MÓ-t?
Ez nevetséges! És ezt Engusz is jól tudja! Ezért idegesítő, hogy bármilyen warez szagú hozzászólásnál már pattog a feje. Már látom, hogy a listám miatt majd jön azzal, hogy ő ingyenes Op-rendszert, vírusirtót, tűzfalat, játékokat, cd-író programot, irodai csomagot használ! Persze én meg a nyárimikulás vagyok!
Kedves engusz, nyugodtan dobjál ki a hozzászólásom miatt, engem az ilyen fenyegetésid nem hatnak meg! Sőt szerintem ezt mindenki ovodás dolognak tartja.
''vjannus legszívesebben bannolnálak!'' - gratulálok, most aztán jól megadtad neki!
Hurrá! Hurrá! Hurrá!:C
Azért ezen elgondolkodhatnál egy kicsit kedves engusz!
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest