Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem, nem magammal beszélgetek, csak úgy néz ki :) Ezt Bagoly reagálta még a másik topicban, ahova először offoltam be ezt a képet.
-------------------------------------------------------
a spicli, mi?;]
Így kell na, mint a régi ''szép'' időkben.....(ki is van most kormányon?).....
''Ennyit akartam elmondani. Köszönöm, leülök magamtól'' :DDD
Unfair kiszedni a képet amire reagálok.....:O
[Szerkesztve]
-------------------------
Bocsánat, de nagyon nem illett ide :) Átmentem vele az OFF TOPIC 10-be. -- KovacsUr
ok, tedd ezt is át oda légyszives!
köszönöm!
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Bocs, el kell ugranom telefonálni egyet, fel kell jelentenem egy bizonyos KovacsUr nevű moderátort. Nem ismered véletlenül? :))
Hát nem tudom, hogy ettől ki kap kedvet a bejelentéshez. Gondolom aki ezt a képet megrajzolta, az egy vagon zsét keresett... Igaz nem sok értelme van, dehát istenem...
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
-
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem mondod... :o akkor viszont itt szociológus ösztöneim más magyarázatot súgnak. Hisz ilyen vágások egyszerűen nem alvadnak meg maguktól, ehhez segítség kell, elsősegély, mentő.
Tehát, fel is állítom a hipozézist, miszerint a karjukat felvágók nem akarnak valójában megszabadulni az életüktől, csupáncsak szeretnék közölni a környezetükkel, h gáz van. Tehát látványosan csinálják, h nagy legyen a hatás, és vmi olyan iudőben, akikor pár perc alatt jó esélük van, h rájuktaláljanak. -
PeliScan
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Fenét nem hatásos, csak jól kell csinálni, hosszanti és mély vágásokkal, nem felületi és keresztvégésokkal, úgy csak a pancserek nyomják; meg is mentik őket. :)
Ráadásul látványos is, mivel a hemoglobin, amiből pár gramm is képes megfesteni több hektó vizet, az ozmitikus noyomás (vérsejtek a vízben, ugye) hatására a vízbe kerülnek... szóval szép vörös lesz a víz. :o
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest