Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, hogy őszinte legyek, pont ez jutott nekem is az előbb az eszembe.
Csak aztán visszanéztem, s nekem úgy tűnik, hogy van különbség. Ugyebár GIOVANNI! azzal indít, hogy ''Na, most már mindenki kibontakozhat?'', ezzel kifejezve azon szándékát, hogy na akkor most irogassunk látástól vakulásig. Ugyebár ebbe belejátszik, a duma topic előzmény is. Ráadásul Janatiék olyan témáról kezdtek el beszélgetni, amiről a ''köz'' nem tud semmit, nem hiszem, hogy kettejükön kívűl bárki is tudná, hogy kiről/miről beszéltek. Ezért (kettejüket leszámítva) mindenkinek haszontalanok azok a hozzászólások.
Viszont a topic végén található beszélgetésem tildy-vel (mint tildy is írja) valamennyire kötődik a PH!-hoz, de ami szerintem fontosabb, hogy mindeki érti miről beszélünk (az, hogy érdekli-e vagy sem, az már más lapra tartozik), tehát kettőnkön kívűl más számára is lehet ''értékes'' hozzászólás.
Amiket te írtál, azokkal semmi gond. Az tökéletesen beleillik ide az OFF TOPIC-ba, sőt, még egy moddal foglalkozó szakmai topicba is. -
tildy
nagyúr
Azért azt vedd figyelembe, hogy nem 15 hozzászóláson keresztül megy ez.Míg nálatok igen.Másrészt : az hogy ki milyen csaj hol satöbbi, szal engem spec nem érdekel, nem tudom másokat mennyire vagy hogy..Nem nekünk sem szabad, és amint látod már ez a szövegem sem egy-két soros.Talán az , hogy ki mehetne el moderátornak(akár, persze ez nem énrajtam függ sőt) talán kicsit jobban PH!-hoz kötödő téma .
Egyébként meg ha már idézel, akkor ne a neked tetsző dolgokat ragadd ki, az eredeti szöveg ez volt:
pl. ha sokszor van egymás után 1-1,5 soros hozzászólás, az már bizony chat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elden Ring Nightreign - Íme a hivatalos gépigény
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest