Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, hogy őszinte legyek, pont ez jutott nekem is az előbb az eszembe.
Csak aztán visszanéztem, s nekem úgy tűnik, hogy van különbség. Ugyebár GIOVANNI! azzal indít, hogy ''Na, most már mindenki kibontakozhat?'', ezzel kifejezve azon szándékát, hogy na akkor most irogassunk látástól vakulásig. Ugyebár ebbe belejátszik, a duma topic előzmény is. Ráadásul Janatiék olyan témáról kezdtek el beszélgetni, amiről a ''köz'' nem tud semmit, nem hiszem, hogy kettejükön kívűl bárki is tudná, hogy kiről/miről beszéltek. Ezért (kettejüket leszámítva) mindenkinek haszontalanok azok a hozzászólások.
Viszont a topic végén található beszélgetésem tildy-vel (mint tildy is írja) valamennyire kötődik a PH!-hoz, de ami szerintem fontosabb, hogy mindeki érti miről beszélünk (az, hogy érdekli-e vagy sem, az már más lapra tartozik), tehát kettőnkön kívűl más számára is lehet ''értékes'' hozzászólás.
Amiket te írtál, azokkal semmi gond. Az tökéletesen beleillik ide az OFF TOPIC-ba, sőt, még egy moddal foglalkozó szakmai topicba is.
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Tesla topik
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest