Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, hogy őszinte legyek, pont ez jutott nekem is az előbb az eszembe.
Csak aztán visszanéztem, s nekem úgy tűnik, hogy van különbség. Ugyebár GIOVANNI! azzal indít, hogy ''Na, most már mindenki kibontakozhat?'', ezzel kifejezve azon szándékát, hogy na akkor most irogassunk látástól vakulásig. Ugyebár ebbe belejátszik, a duma topic előzmény is. Ráadásul Janatiék olyan témáról kezdtek el beszélgetni, amiről a ''köz'' nem tud semmit, nem hiszem, hogy kettejükön kívűl bárki is tudná, hogy kiről/miről beszéltek. Ezért (kettejüket leszámítva) mindenkinek haszontalanok azok a hozzászólások.
Viszont a topic végén található beszélgetésem tildy-vel (mint tildy is írja) valamennyire kötődik a PH!-hoz, de ami szerintem fontosabb, hogy mindeki érti miről beszélünk (az, hogy érdekli-e vagy sem, az már más lapra tartozik), tehát kettőnkön kívűl más számára is lehet ''értékes'' hozzászólás.
Amiket te írtál, azokkal semmi gond. Az tökéletesen beleillik ide az OFF TOPIC-ba, sőt, még egy moddal foglalkozó szakmai topicba is. -
tildy
nagyúr
Azért azt vedd figyelembe, hogy nem 15 hozzászóláson keresztül megy ez.Míg nálatok igen.Másrészt : az hogy ki milyen csaj hol satöbbi, szal engem spec nem érdekel, nem tudom másokat mennyire vagy hogy..Nem nekünk sem szabad, és amint látod már ez a szövegem sem egy-két soros.Talán az , hogy ki mehetne el moderátornak(akár, persze ez nem énrajtam függ sőt) talán kicsit jobban PH!-hoz kötödő téma .
Egyébként meg ha már idézel, akkor ne a neked tetsző dolgokat ragadd ki, az eredeti szöveg ez volt:
pl. ha sokszor van egymás után 1-1,5 soros hozzászólás, az már bizony chat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest