Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Megjöttem. Pénzt persze nem vittem magammal, úgyhogy 200 forintból gazdálkodtam. Nagyon, nagyon régen nem jött ki vacsora ilyen olcsón.
Tepertős pogácsa - 75 Ft
Csokis csiga :DDD - 105 Ft
Ez volt életem első csokis csigája. Na most, annyit mondanék, hogy csakis csokis csigát mindenkinek, aki nagyon, nagyon szeretne lefogyni, vagy nincs pénze kajára. Iszonyat. -
KovacsUr
addikt
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nem, nem magammal beszélgetek, csak úgy néz ki :) Ezt Bagoly reagálta még a másik topicban, ahova először offoltam be ezt a képet.
-------------------------------------------------------
a spicli, mi?;]
Így kell na, mint a régi ''szép'' időkben.....(ki is van most kormányon?).....
''Ennyit akartam elmondani. Köszönöm, leülök magamtól'' :DDD
Unfair kiszedni a képet amire reagálok.....:O
[Szerkesztve]
-------------------------
Bocsánat, de nagyon nem illett ide :) Átmentem vele az OFF TOPIC 10-be. -- KovacsUr
ok, tedd ezt is át oda légyszives!
köszönöm!
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
No, inkább ide offolok, mert illedelmes moderátor vagyok...
Na most őszintén: ki kap ettől kedvet bejelentést tenni? Milyen ember az, akinek ez a kép vonzó? Atyaúristen. :DDD -
KovacsUr
addikt
Lehetséges, hogy a 3 milliméteres narancssárga hajú ember, akit ma láttam az Oktogonon a villamos ablakából, Launcser volt? :U
[Szerk.]
Nem az ember volt három milliméteres (akkor nem is láttam volna meg az ablakból), csak a haja... :DDD -
KovacsUr
addikt
válasz
w9033626
üzenetére
(199 forintos Tecsó gazdaságos klasszikus CD nem jó?)
9. szimfónia, 4. tétel (ebben van):
[L]http://www.ucc.ie/social_policy/04%20Ode%20to%20Joy.wma[/L]
[L]http://www.kirkwood.cc.ia.us/faculty/ryost/stereographs/music/19th%20Century/Ludwig%20von%20Beethoven%20(1770-1827)/No%209%20in%20D%20minor%20(Ode%20to%20Joy)%201824.mp3[/L]
Egész 9. szimfónia (ingyenes regisztráció kell):
[L]http://www.emusic.com/cd/10602/10602448.html?sourceid=qDSiQJuYcSFDAlTVEjp3/[/L] -
KovacsUr
addikt
No, leléptem... twollah élje túl a gyrost, a késeket pedig zárja be jól a fiókba. A hajszárítókat is a biztonság kedvéért. :D Jó éjt mindenkinek.
-
KovacsUr
addikt
Ye_Nő: 15:12: arra jutottam, hogy még mindig egyszerűbb neked a go.icq.com címről bejönni Icukára, mint nekem innen MSN-re...
De hiszen mondom, hogy a webes felületről sem megy, moderátor kartársnő :DDD Sebaj, a mail legalább megjött, olvasom mindjárt :) -
KovacsUr
addikt
LOL, legalább jól meggondolta :C
[Szerk.]
City valamikor? Kivéve csütörtök ezúttal... Valami MSDN konferencia (vagy előadás, vagy mi) lesz.
--Nem használják maguk felé az ICQ-t? :) Még mindig nem? :P TUTI? :DDD Y.--
ICQ nem megy. Már a webes sem. :( Így járás. MSN-ről hallotak már maguknál? Teljes nevem szóköz nélkül kukac freemail pont hu, ha mégis :) -- E.
--- Khm, MSN Messenger csak házon belül megy nálunk. :((( A chat elérhető csak a netről. Szép.:D BB --- Update: annyira kerestem, hogy majdnem regisztráltam valami szívküldibe. Kész. :DDD
15:12: arra jutottam, hogy még mindig egyszerűbb neked a go.icq.com címről bejönni Icukára, mint nekem innen MSN-re... :) mindegy, mél megy! :P -
KovacsUr
addikt
Fej fej mellett, lol... 285 aktív felhasználó itt is, a hwsw-n is. Nekem ez gyanús. :DDD
Aktív témák
- Sony A7 IV váz + Cage + Akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- Intel Core i5-12400F CPU + gyári hűtő
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...