- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
BiriBum
üzenetére
Ez vicces, pont most nézegetem ezen obi tesztjeit és azt, hogy az elmúlt 1 évben egész jól lement az ára annak dacára, hogy a forint most elég szar. Egyébként könnyű mondani, hogy rádobnék még egy kis pénzt, de ha nincs, vagy nem akar akkor lehet itt minden pénzzel dobálózni akkor sem lesz jobb. Sőt ha még egy kicsit rádob akkor már meg sem kell állnia az L üvegekig. Persze értem én, hogy egy jobb obi sokkal kifizetődőbb és érdemes rá spórolni, de ha csak ennyi van akkor ennyi van, ha most kell akkor most kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Home server / házi szerver építése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest