- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Snakeiboy: rátapintottál a lényegre, igazából nem nagyon izgat, szerintem ezeken lehet korrigálni, de azon, ha kontraszttalan, életlen a kép, azon nem. Vignettálás engem nem is zavar, adott esetben még jól is nézhet ki. Köszi a személyes véleményt, megerősítettél elhatározásomban

aleister: az SP-s verziót veszem (jajj, olyan rossz leírni ezt a két betűt...), és hallottam, hogy az AF hangos lesz, de ez szintén olyan dolog, amit bevállalok a jó képminőségért. Van olyan objektív, amit mondtál, pl. a Nikon 24-70 f/2.8, de annak az árcédulájára is más van írva

Remélem elégedett leszek vele. Hogyan tudom ezt az AF-es dolgot leellenőrizni? Nálad hibázik az AF (téveszt), vagy egyáltalán nem működik?
Canon500D: Szerintem ő a 24-70-re értette a "nincs stabi" dolgot.
kem: azért nem egy kategória ez a három objektív, APS-C-re én a 17-55-öt venném, ha van rá plusz kereted a Sigmához képest.

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest