Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Igen, az. Most úgy állok, hogy 24/1.4, 50/1.2, 85/1.2, 135/2. Na meg a Lensbaby Sweet 35. Zoom nincs, makróm nincs, nem lenne rossz, de drága, és fogalmam sincs, makróznék e egyáltalán.. soha nem próbáltam..
Régi manuálról nem tudok, legalábbis nem ajánlgatták fórumokon makrós topicban sehol mint szegény ember opciója.
Néha fotózok kaját, arra nekem az 50 simán jó, de nem fotózok apróságokat, mint te a bonbont pl.135-ről.. Elképesztő jó obi, szerintem kifejezetten gyors. Igyekszem magasan tartani a záridőt, mert hajlamos vagyok picit berázni, amiből csak annyi látszik, hogy nem olyan tűéles, mint kellene. Reciprok meg egy kicsi.
Nekem alapvetően szabadtéri obim, szóval ez nem gond. Én használtan vettem még évekkel ezelőtt, ha találsz egyet akkor nem hiszem, hogy lenne ellenfele ebben a kategóriában, főleg a használt árán. Meg ez nem túl tudományos, de hiába olcsóbb ha csúnyán mos.
85/1.8 jó obi, volt olyanom is. Pici, könnyű, a 135 kifejezetten nagy és nehéz hozzá képest. (Persze ha egy 70-200/2.8-hoz hasonlítod már nem tűnik olyan nehéznek.
) A 85/1.8 képének nincs olyan varázsa mint a 135-nek egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régi manuálról nem tudok, legalábbis nem ajánlgatták fórumokon makrós topicban sehol mint szegény ember opciója.
Néha fotózok kaját, arra nekem az 50 simán jó, de nem fotózok apróságokat, mint te a bonbont pl.