- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!

Kinéztem egy MILC gépet magamnak Sony alpha ilce-5000, amely E bajonett-es objektívvel kapható.
Viszont szeretnék hozzá egy zoom objektívet pl ilyet : http://www.digitcam.hu/Zoom-teleobjektiv/Sony-SAL-55300-DT-55-300mm-f-4-5-5-6-SAM-zoomobjektiv-24616-p24616.html ami sajnos A bajonettes.Kérdésem az lenne, hogy létezik e olyan gyűrű amivel a készüléket és az objektívet össze tudom kapcsolni, illetve érdemes e vele szórakozni, vagy nézzek hozzá E bajonettes objektívet?
Tanácsot javaslatot szívesen fogadok, mivel nagyon kezdő szinten vagyok és eddig csak automata géppel fotóztam. Most szeretnék kicsit jobban belekóstolni a fotózásba.
(Tükörreflexes gépet azért nem szeretnék, mert kerékpározásnál, egyéb túrák során plusz súly, kényelmetlen)
Segítséget előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest