Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#1051) xedos válasza Giappone (#1050) üzenetére


xedos
addikt

Vagy kilazult valamelyik csatlakozó - vagy az alaplapon engedett el egy forrasztás.
Beszélj xcbikerrel...

[ Szerkesztve ]

(#1052) Giappone válasza xedos (#1051) üzenetére


Giappone
csendes tag

Köszi a tippet. Hát nem tudom. Ma is dolgoznom kellett vele, és rájöttem, hogy nem a tető a hibás, hanem, ha ráteszem a kezem, vagy megnyomom gépelésnél a laptop tetejét ( kb a vinyó felett) akkor van ez, de nem mindig. Bosszantó...

(#1053) Thauglor


Thauglor
aktív tag

Sziasztok!
Olvasgattam sokat, hasonlo hibákkal is találkoztam, de tapasztalatlanságom miatt azért ujra öszefoglalom:
A tettes: egy Fujitsu Siemens Amilo PA 1510
Az lenne a kérdésem, hogy néha megáll a gép, és vizszintes barna-fehér csíkos lesz a képernyő. ugye ez szalagkábel, v esetleg memoriahiba vagy? ezekre gyanakszom.
ezenfelül előrukkol a gép h néha fogja magát és kikapcsol... a kettő öszefügghet? mert ha szalagkábel tört meg akk elvileg itt másnak is kell lennie:)
Valami okosat, ha tudtok mondjatok, laptophoz sajna kevésbé értek...

/amit teszek: norm monitorral is tesztelni fogom, ami még nemtörtént meg kábel hiánya miatt, de ha megvan mondom az ujabb eseményeket, hátha más is találkozik ienel:)/

(#1054) gtipower


gtipower
csendes tag

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: Bontás vagy Javítás

Az alany egy Fujitsu Siemens (mi más) D-7830!

Az eddigi közös 4 évünket szinte szépen átvészeltük de egy párnapja, egyik este pukkant egyet és azóta se kép se hang! A töltő ledek se égnek! A hiba 90% os valószinűséggel a táparamkör ( vagy valami ilyesmi). Egy ilyennek a cseréje 12-22k+munkadíj! Nos a gép meg érhet úgy 40k-t ha jól működik mindene!

Valami ötlet?

A gép paraméterei még:
-15" kijelző
-P4 3.0 Ghz (ez a ritkább fajta)
-1024 ram de nem vagyok biztos
-Ati radeon 9000 mobility 64mb integrált
-Toshiba 60gb
-Dvd+ os iró
-10/100mbps LAN, 56K modem, FireWire I-link, Párhuzamos port, PCMCIA, PS/2, S-Video, USB 2.0 (5db), VGA monitor,
-és a lejárt 4000-es aku

:)

(#1055) Rroberto83


Rroberto83
csendes tag

üdv.! Új vagyok még és nem tudom ez-e a módja de lenne egy kérdésem,remélem valaki tud segíteni...
nemrég vásároltam egy msi gx 610 -es notebook-ot és az lenne csupán a gondom vele,hogy nem tudom a képernyőt klónozni,mivel egyszerűen nem működik az ati catalyst bármely verziója(többet is kipróbáltam már).Legelőször az msi honlapjáról töltöttem le a típushoz megfelelőt,de az sem vált be...:hibaüzenetet ír ki a catalyst elindításakor,mert azért feltelepül,mert játszani tudok vele izmosabb játékokon is.( XP-m van még és a kártya benne egy ati mobility radeon hd 2600(m76m).Ha valaki tud,kérlek segíts !

(#1056) xcbiker válasza gtipower (#1054) üzenetére


xcbiker
addikt

üdv!
ha gondolod megjavítjuk...

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1057) The DJ


The DJ
addikt

Sziasztok!

Van nekem egy eddig tökéletesen működő HP NX7400-as laptopom. Már lassan 2 éves és a kisebb hibáktól eltekintve nem volt eddig semmi baja. Most viszont van egy elég érdekes problémám a gyári TSST TS-L632D tpusú DVD meghajtómmal. Mégpedig az, hogy csak úgy tesz, mintha DVD-t írna, közben meg valójában nem csinál semmit :DDD

Nagyon poén, mert kiírtam legalább 10 DVD-t, felcímkéztem, polcra tettem őket és mikor pár nappal később kellett volna róla valami adat akkor derült ki, hogy azok a lemezek bizony üresek :Y . A gépről természetesen letöröltem mindent, így elvesztek az adataim. No mondom ennek fele se tréfa, megpróbáltam újra kiírni egy lemezt, csak most kiválasztottam az ellenőrzést írás után a Nero-ban. Pörgette a lemezt, semmi gond nem volt, minden úgy zajlott mint eddig csak éppen a végén nem volt mit ellenőrizni, mert a lemez üres volt. :U

Nem tudom hogy közrejátszhat-e, de a lemezek, amiket írtam Maxell DVD-R 16x-os típusok voltak és eddig még nem írtam ilyeneket. Bár nem gondolnám, hogy ez lenne a baj.

Néha még a tesztek során olyat is csinált ezekkel a lemezekkel, hogy furcsa kattogó hangot adott ki írás közben, megállt a százalékjelző is, percekig csak kerregtette a lemezt, aztán egyszer csak megindult tovább, hogy a végén kiadjon egy üres lemezt. Ja és kaptam még párszor lézer pozicionálási hibát is.

Vehetek új meghajtót? :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1058) ProDK


ProDK
csendes tag

Üdv!
F.Siemens AMILO laptopom van.Mikor megvettem(2 éve) nem volt semmi baja.1-2 hónappal ezelött elvittem szerelöhöz ujrarakattam az XP-t(Professional) és rakattam bele 120gb vinyó-t és egy 1gb os ram-ot(ez volt a max bele) Szoval mióta hazahoztam a laptop-ot onnantról kezdve lefagy...pl:jáccok és egyszerre töltök is akkor 5-10 perc és lefagy.:( SOkáig igy nem fogja birni mert napi 15 ször kinyomás az durva szerintem csoda hogy eddig kibirta.
Tud valaki segíteni?

Előre is köszi!

(#1059) xcbiker válasza ProDK (#1058) üzenetére


xcbiker
addikt

hdd teszt, memteszt...

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1060) xcbiker válasza The DJ (#1057) üzenetére


xcbiker
addikt

valszeg csere lesz.

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1061) L@co


L@co
aktív tag

Sziasztok!

Fujitsu Siemens Amilo M1437G notim van.
Nem tudom mitől, de van egy kis hibája. Amikor be van dugva a 220V-ba akkor nem mindig indul elsőre (többször kell megnyomni a beakapcs. gombot).
De ha csak akksiról indítom (nincs bedugva a 220V-ba) akkor mindig elsőre indul :(. Elég zavaró és mivel nincs már rá garancia, ezért nem is viszem ilyen apróság miatt szervízbe.
Nem tudjátok, hogy mitől fordulhat elő ilyen hiba? És hogy hogy lehetne megjavítani?
A gépben a gyári 80GBos (Fujitsu) vincsi lett lecserélve 250GBosra (Western Digital), és az 512MBos memória helyett lett 1GBos(A-DATA) berakva, a többi alkatrész gyári.

[ Szerkesztve ]

(#1062) thor87 válasza ProDK (#1058) üzenetére


thor87
tag

üdv szeintem a rammal lesz gond! Nekem akkor fagyott le a gépem amikor a rammal volt próbléma! :(

"Feszítek mint pók a lucernásban"

(#1063) thor87


thor87
tag

egyébként ha már itt vagyok azért kérdezek is!

Szóval nekem van egy régebbi Nec Lavie-s notim!
Egyszerüen amikor bekapcsolom, csak pirosan vílágít a kejelzője, majd elfehéredik :D ezzel magába gond nem lenne csak kikéne írnia dlgokat...., nem jutok vele sehova csak ennyi!!!

Proci felpörög, vinyó jó benne! Lehet a ram? Bár azt már cseréltem benne! Eredeti Nec ramot kapott :D De azzel se megy :(

Ha valakinek is van valami fogalma erről az kérem írjón nekem, mert nekem fingom sincs hogy most mi is van :)

üdv
előre is köszi a segítségeteket!!!

[ Szerkesztve ]

"Feszítek mint pók a lucernásban"

(#1064) L@co válasza L@co (#1061) üzenetére


L@co
aktív tag

Esetleg az én problémámra valakinek van ötlete?

(#1065) Hoogeband


Hoogeband
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Fujitsu-Siemens Amilo 1610-es laptopom amivel a következő problémám van: A gép amikor gondol egyet lefagy, de úgy hogy a képernyő totál fehérre vált, vagy pedig fehér alapon függőleges csíkosra. Csak a restart segít rajta, utána viszont minden rendben van. Találtam itt a fórumon hasonló problémákat, de választ nem láttam egyikre sem.

Légyszíves segítsen, aki tudja mitől van ez mert már kikészülök! Köszi

(#1066) MC_Roland

Sziasztok
Van egy Gericom D22es Clevo notebook-om.
Összetört a kijelző,megtudná valaki mondani hogy tudnám átkapcsolni hogy a vga csatlakozást használja a gép? :F

Üdv : Roland, Felújított prémium kategóriás monitorok,számítógépek,laptopok MONITORCENTER www.monitorcenter.hu

(#1067) spyduck válasza MC_Roland (#1066) üzenetére


spyduck
nagyúr

FN + valamelyik "F" bill. Nézd meg hol van vmilyen kis képernyő.

(#1068) spyduck válasza Hoogeband (#1065) üzenetére


spyduck
nagyúr

Telepís fel egy EVERESTet és nézd meg a hőmérsékleteket (CPU, HDD, GPU) Ha alapjáraton 60-70fok akkor teli van porral a CPU venit és ki kell fújkálni.

(#1069) athalas


athalas
csendes tag

Sziasztok.Van egy TOshiba a200-as laptopom.
A problémám vele a következő:

Egyszer csak kiírta hogy merül az aksi miközben tápra volt dugva.Gondoltam megtört a kábel, megmozgattam kicsit,ekkor már kapott áramot,nem merült le, de nem jelezte hogy tölt (eddig egy kis led világított mindig ha töltötte az aksit).Kihúztam visszadugtam és a táp elkezdett csipogni. Azóta is ha bedugom folyamatosan csipog.A gép áramot se kap,nemis tölt jelenleg.Mitől lehet?Volt már valainek hasonló gondja?Légyszi segítsetek!

(#1070) xcbiker válasza athalas (#1069) üzenetére


xcbiker
addikt

lehet kontaktos a tápcsatid.

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1071) raczger


raczger
őstag

Hali!

Van nekem egy Asus m6ne notebookom (4,5 éves, elvileg még minden gyári cucc benne, nekem másfél éve van meg), és 1 hónapja nem működik a touchpadja. Semmi jel nem utalt arra, hogy valami gond lehet, az egyik bekapcsolásnál nem reagált se a gombokra, se a tapipadra vagy minek nevezik azt. Én arra gyanakszom, hogy esetleg kilazult a kábel, a csatlakozója az alaplapból (szervízt felhívtam, ők ezt kizártnak tartják, én nem egészen, mégiscsak 4,5 éves :) ), nos az a kérdésem, ebben a notiban hol található ez a csatlakozó, és hogyan férhetek hozzá? Egyszer már próbáltam teljesen szétszedni (ami abból állt, hogy minden létező csavart kiszedtem, de teljesen egybe volt még, nem mertem feszegetni, inkább hagytam), de sikertelenül. Mikor a szervízt felhívtam, ők azt mondták, hogy hívjak fel egy alkatrészes boltot, ott ehhez még csak alkatrész sem volt ehhez.
Nincs valami jótanácsotok? (a billenytyűzet alatti részt elfelejtettem megnézni, azt még le tudom szedni, mai napon megnézem, de nem hinném, hogy ott lenne).
Előre is köszönöm! :R

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#1072) Hoogeband válasza spyduck (#1068) üzenetére


Hoogeband
csendes tag

Köszi a tippet :R , elég poros volt kitakarítottam, jópár fok javulást jelentett :C de ugyanúgy csinálta a fagyást :W . A végén kicseréltem a memória modulokat és azóta megszűnt a probléma. :))

(#1073) gamis


gamis
csendes tag

Sziasztok!

A következőkben kérném a segítségeteket:
Van egy Fujitsu Siemens notim, Amilo xi 1526.
Telepítettem rá egy Race 07 nevű játékot, anivel kb 2 percet játszottam (visszanéztem egy replay-t), Kilépek a játékból és összeesik a kép (ahogy a csatolt képen látjátok is). Én nagyon nem is törődtem vele(gondoltam windows) lelőttem a gépet a kikapcs gombbal. Másnap mikor elővettem és elindítom a gépet, akkor a kép még mindig ilyen. Elsőnek a mxm GF GO 7600- ra gondoltam, már nem sok választott el, hogy vegyek egy újat, mikor rádugtam egy külső monitort. A külső monitoron viszont tökéletes a kép.
Szerintetek most mi a rossz? Van köze a vga-hoz, vagy inkább kijelző hiba?

gamis

(#1074) gamis


gamis
csendes tag

:W ja a kép....

valakinek van valami ötlete?

[ Szerkesztve ]

gamis

(#1075) raczger válasza raczger (#1071) üzenetére


raczger
őstag

Már megoldottam, az egyik csatlakozót megbirizgáltam, és nagyot néztem, hogy csak ennyi kellett neki :)

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#1076) csjoska


csjoska
csendes tag

Sziasztok! Az egyik ismerősömnek van egy ASUS F5M típusú notebookja. Egyik napról a másikra megbolondult a Power 4 Gear program, és most ha akksiról megy, akkor az LCD kivilágosodik, ha hálozatra kapcsolja, akkor pedig elsötétül (mintha energia takarékos módban menne). Hiába változtatja a P4G profilokat, ha tápról megy sötét az LCD. A P4G programot eltávolította, de így is megmaradt a probléma. Ez nem lehet esetleg hardveres probléma? Esetleg Windows újratelepítés segítene? Köszi a segítséget!

(#1077) BluEyes válasza csjoska (#1076) üzenetére


BluEyes
őstag

Biosba be, olyankor nincs ugyebár windows. Töltő kihúz, visszadug, mi történik?
Fényerőt állítsa be ezután, még a bios képernyő alatt, mindkét állapothoz külön-külön, ezt a noti megjegyzi. Ezután mit csinál win alatt?

[ Szerkesztve ]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#1078) csjoska válasza BluEyes (#1077) üzenetére


csjoska
csendes tag

Biosban kipapcsoltuk az energiagazdálkodást, de így sem változott semmi. Még megpróbáljuk amit írtál, lehet csak bolondul a masina. Csak az a probléma, hogy a haver Gyömrőn lakik, és nem nagyon ért a dolgokhoz, én pedig Dunaszerdahelyen, Szlovákiában. Így MSN-en keresztül próbálok segíteni neki, de ez nem olyan egyszerű. :) Lehet win reinstal lesz a dologból. (de ez csak a legvégső esetben, mert MSN-en keresztül elmagyarázni valakinek, hogy mit telepítsen stb. nem egyszerű dolog) Köszi a segítséget.

(#1079) flash-


flash-
veterán

Helo!

sajnos nekem is probléma van a laptoppal

tipusa: HP-NX6310. 2 éves laptop.

nyáron volt cserélve tápegység,mert behalt,most megint áramellátási problémák vannak.

a csatlakozó amit a laptopba dugok sajnos nem jól érintkezik,és forgatni kell a laptop aljzatában egy ideig mire van olyan pozició hogy jól müködik.tehát be van dugva és mégsem érzékeli,(hanem az akksiról megy)és forgatni mozgatni kell a csatlakozót hogy jó legyen.

van aki meg tudná csinálni a csatlakozót?nincs kedvem megint új tápot venni a laptopba ezért.

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#1080) hosszum


hosszum
csendes tag

Üdv! Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni!
Van másfél éve egy HP Pavilion dv 6241 eu –s laptopom kintről. Eddig szépen ment, most kikapcsolás után újraindult többször. Akumulátor ki XP újra telepítve 2-3 sp-al is és az „eszközkezelő”-„hálózati kártyák”-„1394 hálózati adapter”-nél sárga felkiáltó jel.(nem kérdőjel), s nincs vezetékes Internet kapcsolat, BIOSZ frissítés végrehajtva, előtte már többször telepítettem újra a gépet és minden működött.
Ha valaki találkozott hasonlóval szívesen veszem az infót, és az ötleteknek is nagyon örülnék, mert én már kifogytam!!!
Számítógép adatai:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 3
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Alaplap:
CPU típusa Mobile , 1600 MHz
Alaplap neve Hewlett-Packard
Alaplapi lapkakészlet Ismeretlen
Rendszermemória 960 MB
BIOS típusa Phoenix (11/22/07)
Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce Go 6150 (256 MB)
Videokártya NVIDIA GeForce Go 6150 (256 MB)
3D gyorsító nVIDIA C51
Képernyő Plug and Play monitor [NoDB]
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N
SMART merevlemezek állapota OK

Teljes méret 74.5 GB (64.8 GB szabad)
Hálózat:
Hálózati kártya Broadcom 802.11b/g WLAN
Hálózati kártya NVIDIA nForce Networking Controller
Modem HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP
[ BIOS ]
BIOS tulajdonságai:
Gyártó Hewlett-Packard
Verzió F.3D
Kiadás dátuma 11/22/2007
Méret 1024 KB
Boot eszközök Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM
Képességek Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, BBS, Smart Battery
Támogatott szabványok DMI, ACPI, ESCD, PnP
Bővítési lehetőségek ISA, PCI, AGP, USB
Biztonságos
[ Processzorok / AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile TL50 ]

(#1081) DaniL [MoE]


DaniL [MoE]
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap óta nem indul a laptopom (Acer TM 4233). Bekapcsolás után szinte egyből megáll (ilyenkor a BIOS-ba sem tudok belépni), CD-ről sem indítható. Ha kiszedem a merevlemezt, továbbmegy és kiírja, hogy nem talált operációs rendszert. Arra gondoltam, hogy a lemezzel van gond. Kicseréltem újra, de így is megáll.

Szerencsére a lemezemnek semmi baja, és ne vesztek el az adataim. :) Próbáltam külső USB-n rákötni, és így indítani. Ilyenkor bejön a GRUB, viszon se az XP (indulás közben kékhalál), se az Ubuntu nem indu el.

Érdeklődök, hogy van-e valami ötletetek, hogy milyen jellegű lehet a probléma.

Köszi előre is mindenkinek! :))

[ Szerkesztve ]

(#1082) pBaloo


pBaloo
csendes tag

Sziasztok

Sos kérdésem lenne, lehet kiröhögtök, de kurvára nem vicces....a kutyám éjszaka belehugyozott a laptopomba. Átfolyt a billentyűkön, és a gép alatt reggelre állt a tócsa. Azóta nem indul, hálózatról egyáltalán, akksiról villognak a ledek, kiadja a cd-t, de a képernyő is sötét marad, nem csinál semmit. Mi a ló****t csináljak??? Rajta volt a fél életem, fényképek, szakdolgozat....
Várom tanácsaitokat:
pBaloo

Acer Travelmate 5520

(#1083) DaniL [MoE] válasza DaniL [MoE] (#1081) üzenetére


DaniL [MoE]
csendes tag

Közben annyit javult a dolog, hogy USB-n rákötve a winyót elindul az ubuntu... De sajnos valamiért nem érem al a windowsos particióimat... Valami olyasmit ír, hogy használatban van, ezért nem tudja csatolni.

(#1084) xcbiker válasza pBaloo (#1082) üzenetére


xcbiker
addikt

hdd-t vedd ki belőle és próbáld meg egy asztali gépben lementeni a dolgaid első körben.
Hogy abból mégegyszer noti lesz azt nem ígérem, mert az alaplapjának nem tett jót a kutyapisa.

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1085) DaniL [MoE] válasza DaniL [MoE] (#1083) üzenetére


DaniL [MoE]
csendes tag

Na már sikerül elérni a particiókat.
Viszont most vettem észre, hogy az optikai maghajtóm nem találja. BIOS-nál felismeri a gép, de ubuntu nem jeleníti meg. Emellett ugye BOOT-olni sem enged CD-ről, szóval lehet, hogy vele van a probléma. Lehet, hogy összezavarja a rendszert induláskor, és ezért nem indul a gép beépített winyóról?

(#1086) pingu998


pingu998
csendes tag

Sziasztok.Vettem egy hete egy HP 6735s laptopot.És van egy olyan problémám , hogy felraktam rá az XP t(SP3).És mikor bekapcsolom elkezd boot olni, de utánna megáll és szürke képernyő jön be, de a laptop megy bár nem reagál semmire.Utánna kikapcsolom megint beinditom és müködik.Ez nagyon zavaró.Kérlek segítsetek.Köszi

(#1087) Fr33zeye válasza pBaloo (#1082) üzenetére


Fr33zeye
tag

1: B*szd le a kutyádat.
2: Vedd ki a vinyót és lehetőség szerint próbáld ki, h másik gépben működik-e.
3: Fogd meg a laptopot és dobd ki. Áramellátás, alaplap, valamint LCD panelhiba alsó hangon. Jobban jársz, ha veszel 1 másikat...
4: Jegyezd meg: ne tarts laptopot a földön.

(#1088) pBaloo válasza Fr33zeye (#1087) üzenetére


pBaloo
csendes tag

szia

szinte ezek a hibák, amiket felsoroltál: áramellátás oda, alaplap gatya, valamint a panel is kiment. a hdd az tökéletesen működik, megúszta a hugyozást.

szerintetek ha visszaküldöm az acer központba garanciális szervízre, mi történik? kicserélik, vagy ne legyek ilyen naív, és megtalálják benne a pisafoltokat, és rámverik még a bevizsgálási díjat is?

a kutyát pedig felajánlottam anyáméknak mielőtt megölöm, addig nem kap kaját amíg az árából össze nem jön az új noti.

Acer Travelmate 5520

(#1089) proof88


proof88
addikt

Üdv!

Nekem meg az a problémám, hogy van egy Acer Travelmate 5520G laptop, amiben 1.8 GHz-es Athlon X2 van, 1 giga DDR2, és HD2400XT VGA 256 mega saját VRAM-mal.
A legnagyobb gond az, hogy pl. NFS:MW, FlatOut2, vagy pl DooM3 gond nélkül mennek rajta, de a Sims2 pár perc után lefagy, és csak kikapcsolni tudom a laptopot, Feladatkezelő sem jön be. Próbáltam másik VGA-drivert felrakni, viszont ugyanaz volt a gond.
Na most, ez így önmagában nem is lenne baj, de a laptop nem az enyém, hanem a bnőm 16 éves húgáé, aki nagyon odavan a sims-ért, és állítólag én vagyok a hibás, hogy nem megy rajta! :DDD Esélytelen a dolog, de gondoltam megkérdezem itt, hátha. :D

(#1090) Fr33zeye válasza pBaloo (#1088) üzenetére


Fr33zeye
tag

"folyékony anyag" okozta károkra nem szól a gari, :( uh sztem felejtsd el... Gyűjts a következőre.

(#1091) Fr33zeye válasza proof88 (#1089) üzenetére


Fr33zeye
tag

Próbáltad újrahúzni a game-t?

(#1092) proof88 válasza Fr33zeye (#1091) üzenetére


proof88
addikt

Persze, Win reinstall is volt már.
Egyébként megjegyzem, akkora fos ez a játék, úgy technikailag értem, néha beszaggat az asztali gépen is, amin röccenés nélkül elmennek az olyan játékok full high-on, mint pl a GRID, vagy Crysis...

(#1093) Fr33zeye válasza proof88 (#1092) üzenetére


Fr33zeye
tag

Akkor sry, de passzolom. :(

(#1094) danyboy1978


danyboy1978
csendes tag

Sziasztok!

Nekem is kérdésem lenne...... :U

Tehát a laptoppom alaphelyzetben 60%-ot használ a memóriából!!!!
Ha elindítpk egy DVD írást ez felugrik 90-100%-ra.... :F
Lassan megörülök ettöl kezd használhatatlan lenni a gépem :W :W

Nem tudom számít-e, de 2hete kellett CMOS memóriát törölnöm, utána win föl, és a gép
60%-on ketyeg!!!!!

MI lehet a baj?????? Vagy egyálltalán merre induljak el???????

A gép: Acer Aspire 5920
2 GB RAM
Win Vista

Köszi előre is!!!! Bármilyen ötletnek örülnék, mert én kifogytam!!!! :O :O

(#1095) xcbiker válasza danyboy1978 (#1094) üzenetére


xcbiker
addikt

használj xp-t! :D

miéért kellett cmos-t törölnöd? - gondolom resetelted... Ez mondjuk nem sokat befolyásol.

[ Szerkesztve ]

Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#1096) danyboy1978 válasza xcbiker (#1095) üzenetére


danyboy1978
csendes tag

Köszi..... :F

Igen reseteltem mert nem tudtam a BIOS jelszavamat :Y :Y viszont még mindig nem tudom mit tudnék tenni???????
Letöltöttem az Everestet de semmi különösset nem látok.

Segítség :W :W :W :W :W :W

(#1097) proof88 válasza danyboy1978 (#1096) üzenetére


proof88
addikt

A Vista elvileg sok memóriát lefoglal előre sok mindennek, ezáltal elvileg még gyorsabban, gördülékenyebben működik. Én még mindig nem próbáltam ki, nekem megfelel az XP.
Csak a memória foglaltság láttán mondod, hogy lassan használhatatlan lesz, vagy érezhetően belassult?

Fr33zeye: semmi probléma. :)

[ Szerkesztve ]

(#1098) danyboy1978 válasza proof88 (#1097) üzenetére


danyboy1978
csendes tag

Érezhető.......de szerintem azért több mint 1Gb azért nem kéne neki?????

Persze ez csak saját vélemény és ezt nem mondanám hozzáértőnek!!!! :DDD

Köszi mindent... :R

(#1099) #56573440 válasza danyboy1978 (#1098) üzenetére


#56573440
törölt tag

vista szereti a 2gigát... jelentősen gyorsul hidd el ;)

(#1100) danyboy1978 válasza #56573440 (#1099) üzenetére


danyboy1978
csendes tag

Tudom ugyanis nekem is 2GB van...... :))

de valamitöl nagyon elkezdte "enni" a memóriát.....

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.