Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#601) tomi07 válasza demars (#599) üzenetére


tomi07
(tag)

Nem biztos, hogy akkumulátor nélkül elindul. Az enyém gericom blockbuster excellent II és ha kiveszem az akkumulátort majd kis idő után csatlakoztatom a töltőt akkor nem indul el.
De ha rögtön csatlakoztatom ahogy az aksit kiveszem akkor minden gond nélkül indul.
Nekem egyébként egy aksit már tönkrevágott amikor töltöttem le és folyamatosan 2 hétig ment a gép hálózatról úgy, hogy az akkumulátor közben benne volt.
Azóta feltöltés után azonnal kiveszem /ezt általában működés kozben csinálom, egy számtech. boltos ismerős szerint nem árt neki/ és utána hálózatról használom.
De álítólag ez az akkumulátor probléma a gericom gépek típushibája.

(#602) demars válasza tomi07 (#601) üzenetére


demars
(őstag)

Nemlehet h az alaplapi gomb akkumulátorod szállt el??? Akksi nélkül elvileg mennie kellene... ill. indulnia kellene akksi nélkül is!
De az is lehet h az a típus nem indul akksi nélkül!
Nekem bennt van az akksim mindíg, hetente lemerítem, olyan 2-3 % ra, s feltöltöm! ezzel tartom karbann az akksit! a gép 2 éves, s az akksi kb 2,5 órát bír ki így... sztem ez elég jó idő akkor /ahhoz képest h a tied kinyírta az akksit a foly. hálózati használat miatt/!
Ja, s azt sem mondtam még, h ha feltöltötte a gép az akksit, ezen nincs csepptöltés... ha tele van, nem tölti! lecsökken az akkuszint 2 hét alatt 95% ra (kb)! tehát olyan, mintha nem is lenne benne az akksi...!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#603) Malibuuu


Malibuuu
(csendes tag)

Tisztelt fórumózok!
Lehet, hogy nem pont idevágó a kérdés de hátha vannak segítőkész emberkék közöttetek illetve jó tippek...
Kislányomnak élesztenék fel 1őskövület Portocom notit. Win 98 fut rajta.Win alatt nem látja a hangkártyát. Új hardwer keresése sem oldott meg semmit. A bioszban viszont ott van (különbőző potokat lehet hozzárendelni, cseréltem is őket de Win alatt még mindig semmi). :F
Bármilyen konstruktív hozzászólást szívesen fogadok. :R

Ami elromolhat, az el is romlik...

(#604) zee-lu


zee-lu
(csendes tag)

Üdv!Adott egy Lenovo 3000 C 200 8922BXG. eredetileg fos vista volt rajta, azóta már xp. DVD meghajtója (HL-DT-ST DVD RAM GMA-4082N) ma elkezdett makacskodni. Mikor elindul a gép, semmi gond. Aztán, ha megírok vele egy cd-t, akkor egy másodikat már nem tudok, mert nem látja a lemezt. Újraindítás után egy írásra ismét jó. Úgy sem megy a dolog, ha egy lemezből több példányt akarok készíteni. Amikor az elsővel kész, kidobja, kéri a következőt, de azt már nem látja. Azt írja a Nero discinfo-ja, hogy nincs bent lemez vagy a meghajtó nem készült fel. Ráadásul a megírt lemez tartalma a total commanderen keresztül sem látható. Mi lehet a megoldás a problémára?

(#605) demars válasza zee-lu (#604) üzenetére


demars
(őstag)

A géphez kapott drivereket tedd fel! elvileg adtak a az íróhoz is drivert! anélkül is fel kellene ismernie, de ezek szerint nem így van.. (elképzelhető)
Üdv: demars

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#606) Krystal_s


Krystal_s
(őstag)

üdvi

Egy Sony Vaio notim van , amiben cserélték a bekapcsoló gomb alatt lévő szalagkábelt.Azóta azt vettem észre ,hogyha merülni kezd az aksi ( vagyis nincs hálózati töltőre kötve ), akkor a narancssárga led elkezd villogni és ha már nagyon lemerült akkor nem vált át pirosra mint korábban , hanem a zöld és a narancssárga led együtt villog...a zöld led az alap esetben azt jelenti , hogy be van kapcsolva a gép.
Megkérdeztem az "okos" szerelőt ,de ő ilyenről még nem is hallott.
Szerintetek mitől lehet ,hogy most nem lesz piros a led ? az új kábel tök olyan ,mint amilyen korábban is volt...azt is megnéztem hogy van bekötve és szerintem jól , ezt nem is lehet fordítva .
Főleg az érdekelne ,hogy ez okozhat valami kárt a gépben ?

köszi

(#607) vera10


vera10
(csendes tag)

Sziasztok!

Asus X51R

két hete vettem, új készülék

lassan kapcsol ki és van amikor a kikapcsolás után újraindul

Mi a gond?

Köszi a válaszokat!

(#608) DKing


DKing
(csendes tag)

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, vettem a múlt héten egy Toshiba Tecra M3 notit és az a baja, hogy a kijelző jobb oldali 1/3-a nem ad képet. Mi okozhatja a problémát és mi lehet a megoldás?
a tanácsokat előre is köszönöm!

(#609) pichu


pichu
(csendes tag)

Sziasztok!

Egy HP Compaq nc6320-as notebookom van, és a kijelző tisztítása közben tisztítószer jutott a kijelző aljához. A probléma csak órák múltán jelentkezett, amikor is a kijelzőn megjelent egy folt, ami az idő előrehaladtával terjedt (lásd a képen).

Azóta már javult a helyzet, mert a csík fokozatosan eltűnik, de egy másik helyen meg kis világos folt jelent meg :F

Az lenne a kérdésem, hogy van-e esély a javításra? Vagy csak a csere a megoldás?

Köszi mindenkinek!

(#610) xcbiker válasza pichu (#609) üzenetére


xcbiker
(addikt)

Ez gáz.
Meg lehet próbálni szétszedni és kitakarítani, de elég macerás és nem tűnik el 100%-ra.
Ha nem vagy kellően körültekinő és precíz, akkor a kijelző bánhatja.

Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#611) pichu válasza xcbiker (#610) üzenetére


pichu
(csendes tag)

Pont ezt szeretném elkerülni, hogy nekem kelljen belenyúlni...

Esetleg tudtok valami helyet, ahol ezt megteszik helyettem? Esetleg korrekt áron?

Ezek szerint a kijelző még megmenthető? Vagy már sosem lesz a régi?

köszi!

(#612) Gnómi válasza pichu (#611) üzenetére


Gnómi
(csendes tag)

Megmenthető, bár nagyon halványan mindíg látszani fog. Viszont jobb esetben ezt csak te fogod észrevenni...
PS: Feltételezem hogy nem savval sudrigáltad a képernyőt... :D :DDD

Banya csak 1 van

(#613) pichu válasza Gnómi (#612) üzenetére


pichu
(csendes tag)

A mosógépben mostam, de csak kímélő mosáson :D

Monitortisztítóval takarítottam.

Notebookdoktorról milyenek a vélemények, mert nekik írtam, bár egyelőre még nem válaszoltak.

Köszi mindenkinek!

(#614) demars válasza pichu (#609) üzenetére


demars
(őstag)

hali !
itt nézz szét!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#615) sz0tyi


sz0tyi
(csendes tag)

sziasztok!
Asus a9rp-z94rp a gépem. Tök véletlen vettem ezt a típust. Igazság szerint alapjában véve jók a tapasztalataim. A DVD írója adta meg magát. Nem ír, csak olvas. Lézer bemérési hibára hivatkozik, vagy vmi ilyesmire. A nyári legmelegebb időszakban elég sokat használódott, és emiatt makkanhatott meg. Eddig a szervíz hozzáállása is tetszik a dologhoz. Más gyártóknál ha leveszed a hátlapot már garanciavesztéssel fenyegetnek. Felhívtam a szervízt, és kérdeztem ezt-azt. Alapból, ha nem akarom nem küldöm be a géppel a winchestert, futárszolgálat hozza viszi. A bejelentés után egy nappal jönnek érte. Mondjuk vagy 1,5 hét mire visszahozzák, de szerintem ez mindenütt így van. Amúgy a szerkezet stabil megbízható jószágnak tűnik. Nem melegedős. Még egy problémám van vele. A kedvenc tűzfalam, a Blackice PC Protection rendszerhibát okoz neki, ha elkezd futni. Gondolom valami olyasmi lehet az oka, hogy a videokártyának leosztott memóriarészre akar írni a program valahogyan, ha vkinek van valami sárkányfüve azt nagyon szívesen veszem.

(#616) BluEyes válasza pichu (#613) üzenetére


BluEyes
(őstag)

Esztet nézzed meg:
link

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#617) demars válasza sz0tyi (#615) üzenetére


demars
(őstag)

egy tűzfal progi, nem csak ellenőrzi a memokat??? Nekem integrált ATi X200M van a notiban... 128Mb ot tud lopni!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#618) demars válasza BluEyes (#616) üzenetére


demars
(őstag)

nagyon jó a cikk!
bár én sosem mernék nekiállni a notimnak (ez azért túlzás :DDD ) ... pláne nem a kijelzőjének...

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#619) Anthony001


Anthony001
(senior tag)

Hello!

Adott ez a gép: Acer tm 5520, radeon hd 2400 xt van benne.Szeretném frissíteni a drivert, de hibát ír ki telepítés közben, azt írja h nincs megfelelő hArdver vagy az op rendszer nem jó.
PlZ help

[ Szerkesztve ]

(#620) demars


demars
(őstag)

Ide is beteszem a notim hibájának gyümölcsét...
1.
2.
3.
Várom a megoldásokat!
Előre is köszönöm!
Üdv: demars

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#621) BluEyes válasza demars (#618) üzenetére


BluEyes
(őstag)

Miért nem? A beázott kijelző valszeg megy a levesbe, nincs mit veszíteni, így meg hátha jó lesz. :)

A te problémádhoz:

Próbáltad úgy, hogy csak az egyik memóriamodult hagyod a gépben? Mindkét modullal ki kéne próbálnod ily módon.
Memtest86+ -t is kellene megint futtani úgy, hogy a modulokat felcseréled. Ugyanis a vga által lefoglalt memóriaterületet nem vizsgálják a tesztprogik, tehát az egyik modul eleje nem lett tesztelve, a képen a zebra meg símán lehet épp vga-memória probléma is.

Drivereket az XP-hez egyszer leszedted anno, aztán azóta is ugyanazokat használod, vagy frissebbeket kerestél, és azokkal is döglik a masina?

Friss, szűz XP telepítés, a képernyőn Lanka egy darab kukával, semmi driver (kivétel a lan, ha az xp nem ismeri fel, a többi maradjon szép sárga az eszközkezelőben), semmi frissítés az MS-tól, semmi vírusirtó, nhc meg egyéb xarságok. Így is fagy-é vajon?

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#622) demars válasza BluEyes (#621) üzenetére


demars
(őstag)

persze lehet h én is megpróbálnám kipucolni a kijelzőt...

Másik: memokat nem csereberéltem, azt is meg lehet oldani!
Drivereket a régieket szoktam feltenni, mivel csak a vga hoz van friss ati ccc!
Próbáltam másféle driverrel is hangot, lant, stb.. ment minden, elfogadta azokat is, de ugyan ugy fagyott!
Most tettem fel az xp-t picit több mint egy órája, csak a chipset drivert tettem fel, ! no meg egy commandert... azé az kell...
Még nem tudom, h lett e neki eredménye! Most gyors a gép.. de így nem tudom igazából használni, mert film, zene, msn, letöltés, nem futik rajta, h meglessem, h most is kifagyik e a masina!
tesztelgetem, netezéssel mire megyek! se vírusírtó, se tűzfalam nincs most... kicsit félek is ettől!
update is ki van lőve!
Majd kiderül, h mi van..!
Azt honnan lehet tudni, h melyik memo modult kell kivennem? melyiket használja a vga? vagy mind a kettővel ki kellene próbálni? De akkor vistaval, miért nem csinált ilyet?? ez a fura, h azzal meg ment minden, egyszer sem fagyott ki a gép! Nemértem! Rick4 azt arta, h alaplap csere... de vista alatt meg megjavul az alaplapom??
ez kizárt!
ha alaplap lenne, az mindíg bajos lenne, bármilyen oprendszert is használok nem??
ugyan ez a helyzet a memo modulokkal is... vista alatt is teszteltem, minden rendben van velük (program szerint)!
Majd meglátjuk!
Köszi a tippeket!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#623) BluEyes válasza demars (#622) üzenetére


BluEyes
(őstag)

Mindegy melyikből csípi le a videomemóriát, az egyik modult kapd ki, és hajtsd meg a gépezetet. Aztán csere. Ha egyformán fagy mindkettővel, akkor nem memóriahiba. Ha csak az egyikkel, akkor meg is van a huncut.

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#624) demars válasza BluEyes (#623) üzenetére


demars
(őstag)

oksa értem, bár most ezt a uj xp t tesztelem, meg a drivereket! ma nem teszek fel semmilyen drivert se(csak chipset, hang driver van fenn)! feltettem egy wordot is azért... h tudjam használni is !
ha a driverekkel való b@szakodás nem hoz eredményt, akkor jönnek sorra a hardverek... memoria, vinyo..
de remélem driver hiba, nem akarok rá költeni!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#625) Tomfil


Tomfil
(csendes tag)

Hi!

Acer travelmate 4101 notebookom van.
Bekapcsoláskor azonnal beep-el egy hosszút és két rövidet.
Nem minden alkalommal csinálja csak akkor szűnik meg ha kikiapcsolom.
Újra bekapcsolásnál semmi, rendben elindul.
+ az XP is nagyon nehezen áll fel, login után.
Keresgettem neten beep errorokat, de ilyet nem találtam.

Aki tud kérem segítsen a probléma megoldásába.

Köszi, Tomfil

(#626) demars válasza Tomfil (#625) üzenetére


demars
(őstag)

videokártya hiba!!!
de itt ki keresheted:

Az AMI BIOS jelzései:

Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid. Minden rendben.
2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
3 rövid. Hiba van a memória első 64 Kbájtjában. A teendők ugyanazok, mint az előbbi esetben.
4 rövid. Rossz a rendszer-timer.
5 rövid. Hiba a központi processzorban.
6 rövid. Rossz a billentyűzet kontrollere.
7 rövid. Hiba az alaplapban.
8 rövid. Hiba a videomemóriában.
9 rövid. A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid. Hiba a CMOS-memóriába történő beírás során.
11 rövid. Rossz a külső cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid. Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid. Ugyanaz, mint az előző esetben.
1 hosszú+8 rövid. A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.

A Phoenix BIOS jelzései:

1-1-3. Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4. A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1. Rossz az alaplap.
1-2-2. Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3. A DMA-csatorna hibája a műveletek elvégzése során.
1-3-1. A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3. Hiba a RAM első 64 Kbájtjának tesztelése során.
1-3-4. Ugyanaz, mint az előbbi.
1-4-1. Rossz az alaplap.
1-4-2. A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3. A rendszer-timer hibája.
1-4-4. Hiba az I/O portnál.
3-1-1. Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2. Hiba a DMA első csatornájának inicializációja során.
3-1-4. Rossz az alaplap.
3-2-4. A billentyűzet hibája.
3-3-4. A videomemória tesztelésének hibája.
4-2-1. A timer hibája.
4-2-3. Az A20 vonal hibája.
4-2-4. Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1. Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4. Hiba a PC órájában.
4-4-1. Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2. Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3. Hiba a co-processzor tesztelése során.

Az AWARD BIOS jelzései:

Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva

Üdv: demars

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#627) demars válasza Tomfil (#625) üzenetére


demars
(őstag)

de van itt más is! (bár ezek szerint is videokari)
ami bios
ibm
elozo
az uccso, az az, amit az elobb bacopiztam!
itt meg van több is!

jó keresgélést!!

Üdv: demars

[ Szerkesztve ]

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#628) Anthony001


Anthony001
(senior tag)

Szerintetek az mitől lehet, hogyha használom egy ideig a notit és leállítom, ahogy leállt, pár másodperc múlva újra bekapcsol?

(#629) Anthony001


Anthony001
(senior tag)

hopp...:D

[ Szerkesztve ]

(#630) Sajti84


Sajti84
(csendes tag)

Vettem egy laptopot, egy DELL Inspiron 1501 -est.

Eddig két problémám van vele:

1. A zenelejátszás pattog, pontosabban kicsit ugrik, mint a hifi amikor bevágod a szobád ajtaját, de csak akkor ha a wifi be van kapcsolva és nem vagy csatlakozva semmihez, tehát ha a wifi kikapcs akkkor jó, ha wifi bekapcs és csatlakozva is vagy akkor is jó.

2. Az elért sávszélességem annak függvénye, hogy dolgozom-e a géppel. Ha egy letöltést magárahagyok, akkor a sebesség leesik 250kb/s körülre, ha mozgatom az egeret akkor 1800kb/s körülig ugrik. Tegnap kénytelen voltam a letöltés mellé 0 hangerővel futtatni a winampot, mert az feltolta a sebességet.

Ezzel kapcsolatba tudtok valamit mondani?
Az 1.-essel vigyem szervízbe vagy micsoda? A 2.-esről még csakcsak elhiszem, hogy valamiféle akksikímélő üzemmód vagy mifene, de nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.

Valakinek van valami tanácsa/tapasztalata?

(#631) Tomfil válasza demars (#626) üzenetére


Tomfil
(csendes tag)

Köszi!

Laptopban a rossz videokarival mit lehet kezdeni?
Gondolom nem túl sok mindent :(

(#632) demars válasza Tomfil (#631) üzenetére


demars
(őstag)

szervíz!!!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#633) demars


demars
(őstag)

No hello all...
ismét felmerült a gépfagyásos gondom!! Méghozzá abban a szent pillanatban, amint feltettem a cpu drivert....! :W
Már régóta furcsállottam, h a gépemben 3300+ os amd (mobile) sempron :C van, de a driver, az meg telepítéskor azt írja ki, h amd athlon 64 cpu driver... :F
A FuSi honlapján, ezt lehet leszedni a notimhoz... akkor most mit tegyek? Valaki tudja h milyen cpu driver kell az én cpu -m hoz??? :F
HELP!!!!!!!!!!! :O
Köszi mindenkinek!
Üdv: demars

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#634) student


student
(őstag)

csao
albacomp notebookom vagy egy évig nem volt használva (csak áramrol) és most meg mikor használni szeretném aksis modba akkor 2 perc után levágta :F most mi a helyzet meghalt az aksija? mit lehet csinálni?

[ Szerkesztve ]

(#635) BluEyes válasza demars (#633) üzenetére


BluEyes
(őstag)

Komolyan nem értelek. A cpu AMD gyártmány. Mint minden hw gyártó, az AMD is ad ki drivert a dolgaihoz. Miért a fosi honlapjáig jutsz csak el? Link, a lap alja fele keressed irgumburgum! :((( ;)

A többi drivert is próbáld meg a gyártótól leszedni, hagyd a fusi oldalát a fenébe.

[ Szerkesztve ]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#636) demars válasza BluEyes (#635) üzenetére


demars
(őstag)

köszi! :R
ezt nem is vettem észre...! :DDD
innen szedtem le azt is amivel fagyott! nem értem, h hogyan történhetett ez... :O
még valami: van ezen a lapon olyan dolog, h amd power now... de xp hez nem írja...! Jó lenne valami gyári cpu optimalizáló progi..! rmclock úl bonyolult, nhc meg nem teljesen kompatibilis a dolgaimmal..! Létezik ilyen progi, xp hez is? :F

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#637) student válasza student (#634) üzenetére


student
(őstag)

senki se tudja?

(#638) demars válasza BluEyes (#635) üzenetére


demars
(őstag)

MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
hehehehehhehee
b@sssszus kulcs!!4 egészen eddig szar drivert erőltettem szegény cpu- mra!! hogy nem vettem észre ezt!
Feltettem azt amit ajánlottál! bakker simán felment! kiírta h illesztő progik fenn vannak, restart
aztán néztem h mit is tett fel... c6program files/amd...
de nem tett fel semmi ilyesmit!!! csak drivert frissített /azt írta ki/
mondjuk ez is azt írta ki, h athlon amd.... de, ezzel megy rendesen!
Most kiírja ez everest rendesen a dolgokat! osd panelen, lehet látni, h váltakozik a cpu kihasználtság, a frekije, stb. ...
naon fasza!!!
erre nem jöttem rá lassan 4 hónapja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de egy homár vok!!

Köszönöm szépen, a hasznos tanácsot!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#639) Mawyx válasza student (#634) üzenetére


Mawyx
(senior tag)

Én így jártam egy Asus-sal, azzal a különséggel, hogy 2 percig se birja :D Be se kapcsol, csak hálózatról használom. Pár éve 250ezerért vettük, de nem használtuk, akkor kellett fél évig hetente egy órára, aztán féltettük és nem használtuk, eltettük. Ma xart se ér, egy 100asért többet tudó laptopot lehet venni és akksija is meghalt... Használni kellett volna, de így legalább most megkaptam kölcsönbe állandó használatra :K :)

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#640) Anthony001


Anthony001
(senior tag)

Szerintetek az mitől lehet, hogyha használom egy ideig a notit és leállítom, ahogy leállt, pár másodperc múlva újra bekapcsol?

Erre vki?

(#641) BluEyes válasza demars (#636) üzenetére


BluEyes
(őstag)

Na tessék! Még a végén egész használható notid lesz. :K

Azt írja a driver mellett a szöveg, hogy az XP automatikusan képes a PowerNow alkalmazására, nyilván ezért nem kell hozzá külön program.
Mindazonáltal van az oldalon két progi, amit lehet hogy érdemes felrakni és megnézni, hátha hasznosak: az AMD Clock és az AMD Power Monitor. Én nem ismerem ezeket, úgyhogy nem tudom, jók-e valamire, szerintem próbáld ki őket, aztán majd látod, mire lehet használni őket.

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#642) BluEyes válasza BluEyes (#641) üzenetére


BluEyes
(őstag)

Ehh, hagyjad, ezek csak monitorozzák, hogy éppen hogy dolgozik a masina, nem beállító progik.

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#643) demars válasza BluEyes (#642) üzenetére


demars
(őstag)

jah jah rájöttem én is !!!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#644) demars válasza demars (#643) üzenetére


demars
(őstag)

Bár megint kezdi a xszarakodást!!! egyszer a falhoz vágom !!!
Kapott egy tuti illsztő progit! Mégis akkor megy rendesen, amikor 800MHz nél nagyobb a cpu frekije.... Ha nyomatom a memtesztet+a cpu tesztet, akkor gyors mint a villám...!!!
nem értem!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!

(#645) Imre85


Imre85
(csendes tag)

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Van egy IBM R51e tipusú gépem benne egy Ati radeon xpress200m videokártyával. Az a kurva nagy problémám, hogy nem tudok jelet kiküldeni külső monitorra, és már nagyon idegesít. Ha valaki tud akkor PLÍZ!

Thx

Imi

(#646) Imy válasza Mawyx (#639) üzenetére


Imy
(veterán)

Az Everset mit ír ki az akksi elhasználódására?
Próbáltad a BIOS-ban a "Battery calibration" opciót? Azzal sokat el lehet érni, ha többször megcsinálod, lehet életre kel.

(#647) Imy válasza Anthony001 (#640) üzenetére


Imy
(veterán)

Szerintem valami hardvare hiba, de elötte érdemes az OPrendszert újratelepíteni, hátha annak van valami 'búg'ja.

(#648) olikas


olikas
(csendes tag)

Sziasztok!

Van egy MSI notebookom, és olyan gondom van vele, hogy amikor beledugom a fülhallagtót, akkor nem hallgat el a hangszórója, hanem szól mind a kettő. Realtek HD audio van benne. Van valami ötlet, hogy mi lehet a megoldás?

kössz

[ Szerkesztve ]

(#649) psn válasza olikas (#648) üzenetére


psn
(tag)

Tegyél föl új drivert, nálam is UGYANEZ volt... szintén MSI laptop.
Az MSI oldalán megtalálod. :K

Attól, hogy sok ember mond hülyeséget, attól az még hülyeség marad! -------- 15év@ph!

(#650) psn


psn
(tag)

Hadd kérdezzek én is valamit...

Mitől lehet az, hogy minden "előjel" nélkül megáll a gép. De mint a szög.
Kép marad, nincs bsod.

Prime95 felfűtötte a normál üzemi hőmérséklete fölé, akkor nem fagyott. De egyébként is, nem vészes a hőmérséklete sem.
Memtest sem dobott azonnal hibát, bár nem futtattam elég ideig.
Scandisk nem talált rossz szektorokat a vinyón...

Ötletek???

Attól, hogy sok ember mond hülyeséget, attól az még hülyeség marad! -------- 15év@ph!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.