Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:56:47

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1401) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Tegnap sikerült k.o.-ra meríteni a gépet, ma feltöltöttem csontra. Gondoltam, végzek egy tesztet, meddig fogja az akku bírni. 3 óra Zelda után még három csíkja megvan a négyből, és még a wi-fi is ügyködik valamit a háttérben. Ennél többet egyhuzamban most nincs kedvem nyomni vele, de az biztos, hogy jópár órát kibír azért, ha rendesen feltöltjük.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1402) ldave


ldave
félisten

Megjött ma a kód a Club Nintendo-ról, viszont sajna csak január elsejétől lehet felhasználni :( Így muszáj lesz beruháznom a Zeldára, jó rég jártam Hyrule mezőjén :)

A Slime draws near! Command?

(#1403) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1402) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Csak simán felregisztráltad a gépet, vagy még mást is csináltál vele? Én még semmit nem kaptam...

Zelda rafkós kis játék, törhetem a búrám rajta rendesen... Az öreg fát már lerendeztem, most a fatörzses útvesztőben kolbászolok, ami a hegyoldalból nyílik. Már kiigazodom rajta, épp csak a továbbjutás nem akar összejönni. :B Van sejtésem, de nem tudok a gyerekkel lemerülni a medence aljáig. Puskázni meg olyan égő, inkább agyalok rajta, míg le nem merül újra az akksi. Éppen erre jók ezek a kisgépek, hogy amíg nézek ki órákig a hülye fejemből, addig sem ég a 130-as plazma feleslegesen.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1404) Drenszki


Drenszki
csendes tag

Valaki nem keres egy Nintendo DS lite-ot tökéletes állapotú alig használt és 2 játékkal az egyik NFS Prostreet a másik Ninja reflex meg van még az eredeti csomagolása.

Ár:megegyezés szerint

Üdv:.Drenszki

Kérlek írjatok privátba

[ Szerkesztve ]

(#1405) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1404) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Valami irányárat azért megadhatnál, különben le sem fognak bagózni... Amúgy a piacot elnézegetve olyan 15k-ra számíthatsz max érte.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1406) Drenszki válasza Dr.F.E.R.I. (#1405) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Én is úgy gondoltam hogy 15 körül csak hát ha van olyan elvetemült aki adna érte többet XD :D

(#1407) Jeno.L


Jeno.L
tag

Pénteken kapom kézhez a kis piros 3DS-t. :))
Kipróbálom, egy DEMO-t letöltök rá, aztán elzárom anyám szekrényébe 19.-ig mert addig tanulás 1000-l :(

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1408) Drenszki válasza Jeno.L (#1407) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Na az jó bár ha én most nintendo terméket vennék akkor csak is nintendo wii u-t jó kis gépnek tűnik :D

(#1409) Jeno.L válasza Drenszki (#1408) üzenetére


Jeno.L
tag

Super Robot Wars UX 3DS-re Japánban.
Gameplay video: [link]
A Miku résznél 2:10-nél behaltam :D

Kihasználtam az alkalmat,hogy ismerős haza látogató Amerikából így jóval a hazai ár alatt sikerült beszereznem és nem utolsó sorban, ugye így US régiós lett :)

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1410) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1408) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Wii U-t leghamarabb jövő karácsonyra érdemes a fa alá tenni, addigra talán sikerül már a szoftverét véglegesíteni, és jó esetben egy árcsökkentést is kap időközben...

Jeno: egy fotót majd azért várunk, mielőtt a 'trezorba' megy :)

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1411) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1409) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Azért most komolyan, kíváncsi volnék, hogy rajtad kívül még hány száz embert érdekelnek egész Európában ezek a csúcsjapán csihipuhidirrdurrvircsatt játékok ;). Erre vagy valami öröklött hajlam kell, vagy már én öregedtem nagyon meg :))

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1412) Drenszki válasza Dr.F.E.R.I. (#1411) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Én se tudom de szerintem jó kis ötletek ezek a mütyürök....:)

(#1413) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1412) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A japánok hajlamosak egészen extrém mértékig vinni, aránylag szolidnak induló történeteket is. Egy Shongokout még meg tudtam nézni (offoff: sajnálom szegény Lippait, akkoriban ő is jobban érezhette magát), az első sorozat nagyon aranyos volt. Aztán jött a Z, és bekapta a gépszíj az alkotókat. A szereplők már gyakrabban repültek, mint jártak, kazánlemezbe törölték az orrukat, lézersugarat hugyoztak - na jó nem, de majdnem. Mikor meglátom az ilyen félpercenként atomvillanás-lézersugár özön-szarrárúgdoslak jeleneteket, az a különös érzés fog el, hogy a történet valamilyen fogyatékosságát próbálják a látvánnyal ellensúlyozni... Mondjuk láttam már jó sztorikat, ahol a látványt sem fogták annyira vissza, de én inkább az oldszkúl történetek híve vagyok: szerethető egyéniségek, csavaros/vicces/lebilincselő cselekményvezetés egy látványos (de nem dagályos!) megvalósításban prezentálva.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1414) Drenszki válasza Dr.F.E.R.I. (#1413) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Én nézem a naruto shippuuden-t az bejön bár néha már ki van a tököm a vissza emlékezgetős részekkel de amúgy tetszik hogy mindig tudnak egy újabb érdekességet mutatni meg régebben végig néztem a Yu yu hakusho a szellemfiú című sorozatot na azt sajnálom hogy annak nincsen folytatása az nagyon tetszett :D

(#1415) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1414) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Kb huszas éveim közepéig voltam képes sorozatokat nézni. Már nincs hozzájuk türelmem. Így harminc felett járva már eljutottam arra a 'fejlettségi szintre', hogy a tévét sem kapcsolom be, max heti 2-3 órára.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1416) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1411) üzenetére


Jeno.L
tag

Feltétlenül kaptok képet :)
Igen, én egy külön állat fajta vagyok itt Európában... ;] Egy időben komolyan gondolkoztam Japán 3DS beszerzésén csak hát az ára a játékoknak....majd ha már ott vagy a közelében élek :D
Wii U-t szerintem is csak jövőre lesz érdemes venni, azt a kb 3 címet leszámítva, ami eddig kapható hozzá az már mind kint van más konzolokon. Még kell neki kis idő, de abból is US régiós kéne (Nekem legalább is)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1417) Drenszki válasza Jeno.L (#1416) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Hát igen talán majd a harmincadik évem felé én is meg komolyodok de tizenévesként még le tudnak kötni ezek a sorozatok ...:)

Aki vett 3DS meg érte jó az élmény ?

(#1418) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1417) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Sima 3DS-ről nem tudok sokat mondani, de az XL qrva jó. Pont jó a mérete, szerintem eleve így kellett volna kiadni. Ha még fiatalka vagy, akkor lehet, hogy méretben a normál is megfelelő, de szerintem hosszú távon nem jó olyan kis képernyőt bámulni. A 3D és a hagyományosan magas színvonalú Nintendo-játékélmény nagyon odacsap ezen a kis konzolon.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1419) Drenszki válasza Dr.F.E.R.I. (#1418) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Azért kérdeztem mert nekem a Lite-is nagyon bejött nagyon jól elvoltam vele :D
Lehet kellene egyet szereznem :)

(#1420) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1419) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A Nintendo ugyanazt csinálta a 3ds-el, mint a Wii U-val: rakott bele egy új funkciót, kicsit ráncfelvarrta a hardvert, ugyanakkor viszont mindent tud, amit az elődmodell is tudott. Ha nem sajnálsz érte 30k körüli összeget kiadni, akkor érdemes venni egyet, mert futtathatod rajta a régi ds-játékaidat, jóárasítva pedig vehetsz kimondottan 3ds-re fejlesztetteket is.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1421) Drenszki válasza Dr.F.E.R.I. (#1420) üzenetére


Drenszki
csendes tag

Az a baj hogy a PC-t szeretném fejleszteni mert egyenlőre azzal többet érek ...de egyszer fogok szerezni egyet mert nagyon kíváncsi vagyok az élményre.....amúgy minden játék 3D-s?

(#1422) Dr.F.E.R.I. válasza Drenszki (#1421) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Úgy tudom, szinte mindegyik 3d-s, de fejlesztője válogatja, hogy milyen szinten építik be a játékaikba. Jóformán letölthető demókból ismerem ezeket, de eddig a leggyengébben a platformjátékokban muzsikál a 3d effektus (rayman, epic mickey), legjobban pedig - nem meglepő módon - a Nintendo saját címei szerepelnek, nekem a Zelda van meg, az varázslatosan jól néz ki.

U.i.: a Te korodban én is bele voltam buzulva a PC-be, jellemző, hogy mára rég a dobozában pihen az is (igaz, van laptopom komolyabb feladatokra). Konzolgéppel viszont ma is remekül elvagyok, tehát az idő inkább az utóbbit látszik hosszú távon igazolni. ;)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1423) ldave


ldave
félisten

Tegnap eShop-ot kipróbálva megvettem a Zelda-t, nagyon lassan jött le, kb 30 percig töltötte. A 3D maxra húzva ebben a játékban nagyon kemény, pár percig bírtam csak, vissza kellett húznom a csúszkát. Mario Kart-ben nem volt ezzel gondom, ott simán bírtam maxos 3D effekttel.

A Slime draws near! Command?

(#1424) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1423) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nem mondod, hogy képes voltál 40 fontért letölteni?! :Y Amúgy kérdezni akartam, csak mindig elfelejtettem: Mario Kartban mennyire lett jó a 3d?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1425) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Sziasztok!
Pofátlanul olcsón lehet használt 3DS-hez jutni és most komolyan elgondolkodtam rajta. Mielőtt beruháznék egyre, mire ügyeljek a géppel kapcsolatban?

Továbbá lehet vele:
- YouTube-ot, videót nézni
- szöveget szerkeszteni/jegyzetelni
- rajzolgatni
- zenét hallgatni
- netezni

Előre is kösz! :R

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1426) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1424) üzenetére


ldave
félisten

De, nem akarok kazettákat cipelni soha többet :) Megér ez a kényelem egy kicsivel többet nekem, nagy kár, hogy pl. a Kid Icarus nem elérhető eShop-ból. Következő vételem a Paper Mario lesz, de az majd csak jövőre.

Kisebb játékok közül a Fallblox, Pullbox és a tegnap megjelent Crimson Shroud a terv, de ezek olcsóbb játékok.

A Slime draws near! Command?

(#1427) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#1425) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Szia, pár napos tapasztalattal merem azt mondani, hogy ha tudsz várni, akkor érdemesebb egy XL-re beruházni inkább, majd ha jobb árakon lehet hozzá jutni. A nagy képernyő nyújtotta előnyökkel a most dömping számra kínált normál verzió nem tudja a versenyt felvenni. Sajnos, ezek a konzolok nem multimédiás kütyük, így amiket felsoroltál, azokhoz majdnem minden esetben jobb egy leggagyibb androidos telefont tartani, és azt cserélgetni 1-2 évente. A 3ds-nek egy nagyon zárt operációs rendszere van, ami mellett nem nagyon lehet külső forrásból adatot importálni (zenét, filmet), vagy csak nagyon rugalmatlanul. Amiben valóban jó, azok a játékok, de hát erre is találták ki. Az egyetlen dolog a felsorolásodból, amit kiemelnék, az a rajzolás. Nekem is fontos lesz ez a funkció, erre van egy nagyon jó program most, a New art academy. Ez nálam kötelező vétel lesz, és talán letöltöm hozzá a Colors!3d nevű rajzprogramot is, amit nem is vészes áron az eshopból meg lehet szerezni. Ennek az az érdekessége, hogy 5 különálló rétegből lehet egy képet megfesteni, és ezeket egyesítve a program 3d hatású képeket állít össze. Ezekhez a művészprogramokhoz viszont egyértelműen kell az 5"-os kijelző, hogy élvezhetőek legyenek.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1428) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1426) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Hááát, te tudod, de ez a 'kazetta cipelés' picit furán hangzik...mintha azt írtad volna korábban, hogy inkább odahaza játszol. Paper Mario nekem is lesz majd a Land mellet. A New art academy viszont esélyes, hogy nálam is eshopos lesz,mert 'csak' 30Ł, annyit még talán-talán-talán... :U

Amit viszont még elfelejtettem megemlíteni, hogy egy dologgal szívtam, az pedig a megjósolt képernyőfólia. Sehol a bánatban nem találtam XL-re valót, amazonról rendelve meg kész vagyon, a horribilis postaköltségei miatt. Ha tudsz esetleg valahol, akkor majd légyszi, informálj róla! :R

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1429) Bpisti84 válasza Dr.F.E.R.I. (#1428) üzenetére


Bpisti84
tag

Ebay-n érdemes szétnézni.
Én is onnan vettem a sima 3DS-re.

(#1430) Dr.F.E.R.I. válasza Bpisti84 (#1429) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Köszi, de az a bajom az ebay-jel, hogy most már nemigen lehet, csak paypal-al, meg efféle sz@rságokkal fizetni... Csak ezért meg nem nagyon szeretnék még ezzel is bíbelődni (pedig úgy tudtam, hogy a paypal szorul vissza, legalábbis pl. amazonon régen lehetett vele fizetni, mára már ott sem).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1431) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#1427) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Van droidos telefonom, de szeretném a dolgokat egy eszköz alól végezni. Nem kell XL, a mezei 3DS pont jó.
Viszont tényleg nem tud a gép memkariról zenét, filmet lejátszani, nincs böngésző és YT kliens sem? :F

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1432) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#1431) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Böngésző van, de csak kíváncsiságból néztem meg. Nem nagy szám, szerintem maradok a laptopnál egyelőre :D . Flasht nem támogat, és kényelmetlen a használata is. Arra talán jó, hogy az ember megnézzen valamit rajta, és utána kikapcsolja; de szörfözgetni rajta nem egy nagy élmény. Youtube appot csak ígérgetnek egyelőre, talán lesz majd. Multimédiás tartalmakat nem próbáltam felmásolni, ennek guglin kellene valahol utána nézni.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1433) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1428) üzenetére


ldave
félisten

Otthon és itthon :) Pesti lakás és szülői ház. Meg este, fekszem az ágyban és mondjuk inkább Zeldáznék, mint Mario, akkor ne kelljen már felkelni és elmenni a polcig cserélni :) Ott van pl. a Virtue's Last Reward, azt nem is nagyon kapod meg itthon boltban, Prof Layton is jóval előbb volt eShop-ban fent, mint a hazai boltok polcain. Steam elkényezteti az embert, nagyon kevés dobozost játékot vettem az elmúlt években.

Fóliát én se tudtam még szerezni, ahol vettem a gépet, ott nem tudtak adni, pedig a weblap szerint kellett volna pedig lennie a raktáron.

A Slime draws near! Command?

(#1435) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1433) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az a vicc, hogy még az 576-nál sem volt, és nem is kaptak addig sem rá. Ami részmegoldás lehet, hogy veszel rá Dsi XL-hez valót, ami jó az érintőképernyőjére, de a 3d kijelző akkor is fedetlen marad... Valahonnét pedig bizniszelni kellene rá, mert eddig csak ujjal mertem fogdosni, meg is látszik :O

Szerk: Moli, ezek mennyiért szállítanak ide mihozzánk, azt meg tudnád mondani? (lehet, fél óra alatt én is ki tudnám nyomozni, de hátha tudod :R )

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1436) moli.hu válasza Dr.F.E.R.I. (#1430) üzenetére


moli.hu
őstag

az a bajom az ebay-jel, hogy most már nemigen lehet, csak paypal-al, meg efféle sz@rságokkal fizetni

öööö... http://en.wikipedia.org/wiki/Paypal
On October 3, 2002, PayPal became a wholly owned subsidiary of eBay.
meg jo hogy

(#1437) Dr.F.E.R.I. válasza moli.hu (#1434) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Hálám üldözni fog :) , megrendeltem a középsőt. Végülis, 3 dollcsi nem nagy rizikó, csak ideér még az idén...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1438) Jeno.L válasza ldave (#1426) üzenetére


Jeno.L
tag

Jujujujuuuj! Ha a Crimson Shroud-t megveszed mondjál már róla pár szót, de látom pesti vagy akkor össze is futhatnánk mert mint RPG fan-t engem is érdekel de se a képek se az a kevés video a neten egyelőre nem győzött meg,hogy kiadjak érte 8 USD-t (Liberation Maiden viszont nem kérdés, megvétel)
A Paper Mario-nál tanácsolnám, hogy előtte ha tudod próbáld ki, elég vegyesek az ítélkezések

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1439) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1437) üzenetére


ldave
félisten

DX postája eléggé lassú, legalábbis a PSP replacement screen-em 4-5 hét volt, mire megjött.

A Slime draws near! Command?

(#1440) Jeno.L


Jeno.L
tag

Hogy kicsit tovább nyúzzalak titeket a Japán h*lyeségeimmel.
Fantasy Life ... kiváncsi vagyok valaha kikerül-e Japánból[link] :(

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1441) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1440) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nekem nem kell Fantasy Life, van valódi életem is :P (bocs, de én annyit tudtam elolvasni ebből, hogy 'loading' és '2012' :) )

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1442) moli.hu válasza Dr.F.E.R.I. (#1437) üzenetére


moli.hu
őstag

iden mar tuti nem, minimum 3 het a dx (kiveve mikor elszegyelik magukat es legipostaval kuldik), de karacsony idejen 5, kinai ujev idejen 6 het a normalis.
most erre pedig rajon 1 het, mert bekemenyitettek a kinai vamon, es allitolag bontogatjak a csomagokat.

(#1443) Mister_X válasza Jeno.L (#1440) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem hinném, a Nintendo gépeire megjelent játékok többsége (főleg RPG) nem hagyja el a szigetországot.

@Dr.F.E.R.I.: mé, te nem tudsz matyóhímzést olvasni? :F Pedig egyszerű: két-sima-egy-fordított keresztbe-szövés-felsővessző lelógó-cérnaszál-bevarrás ... ;]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1444) Dr.F.E.R.I. válasza moli.hu (#1442) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Hát ezen sokat bontogatni nem kell majd, inkább nehogy üresnek higgyék és kidobják :) . Mindegy, addig legfeljebb nem fogom a ceruzát használni, a tippet meg még egyszer köszi.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1445) Dr.F.E.R.I. válasza Mister_X (#1443) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Úgy tudom, Te 'pihenteted' a japán tanulási projektet, nem? Egyébként lelkes amatőrök miből tanulják itt kis hazánkban? Lehet, hogy érdemes lehet legalább olvasás szinten elsajátítani ezt a nyelvet, mindettől függetlenül.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1446) Jeno.L


Jeno.L
tag

Én szeretem az ilyen Animal Crossing szerű játékokat és ez a Fantasy Life is ilyen lesz. De sajnos Level-5 nem arról híres,hogy a játékait portolnák hű de nagyon USA-ba vagy EU-ba (mondjuk a GUILD01 játékok most ugye mind megjelentek eShop-ban USA-ban és EU-ban is). Az Animal Crossing New Leaf viszont szerintem 80%, hogy megjelenik. (igaz az nem Level-5 :) )

Hong Kong-ból az csomagok 3 hétnél hamarabb sima postával nem nagyon szoktak megérkezni (elég sűrűn jönnek nekem onnan cuccok eBay-ról). Nyitni csak a nagy, magánszemély névre érkezőket nyitják azt is csak ha gyanús, EMS cuccokat meg átlökik mert a Posta megakar tőlük szabadulni minél gyorsabban (értsd a címzettnek kivinni).
Maximum röntgenezik. Ha meg nyitják, nyissák, 50 USD alatt vám mentes vagy.

Én a Japán nyelvet magamtól tanulom. Olvasás (próbálom), Játék, Anime aztán ami rám ragad :U

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1447) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#1445) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Rosetta Stone. Nekem jelenleg nincs infrakstruktúrm hozzá.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1448) moli.hu válasza Jeno.L (#1446) üzenetére


moli.hu
őstag

a kinai vam nyitogat, nem a magyar.

(#1449) Jeno.L válasza moli.hu (#1448) üzenetére


Jeno.L
tag

Tényleg? Ez nekem új. :F

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1450) Jeno.L


Jeno.L
tag

Nohát itten van a kicsike! :DD Bocsi a mobil minőségért! :)
Ma még nyomogatom azt szerda estig szekrényben van...éljen a statisztika I. vizsga :W

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.