Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:56:47

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1551) ldave válasza Elderath (#1550) üzenetére


ldave
félisten

Én azért sajnálom, hogy nem a GBA/DS-es 2D vonalat követi grafikai megjelenésében a játék, az nekem jobban bejönne.

A Slime draws near! Command?

(#1552) Jeno.L


Jeno.L
tag

No kérem. Kijátszottam (legalább is szerintem mert több küldetés nincs) a demo Etrian Odyssey IV-t.
Most azt nem kezdem el ecsetelni, hogy milyen karakterek lesznek meg skill stb, azt mindenki megtudja tekinteni a játék oldalán.
Először is külön öröm volt számomra,hogy az eddig megszokott 15-20 perc (nagyon max 30 perc) demok helyett ezt bizony több óra még így is kijátszani és szinte a full játékot funkcióval kapjuk.
Majdnem az összes class-ból csinálhatunk karaktert és a skillekeből sincs limitálás, hogy az majd a demoban jön szevasz igaz a Burst mode nem elérhető, ehhez már a full kell.

Max Lv.10-ig mehet a fejlesztés utána tovább nem megy (a save file portolható a teljes verzióba) és csak az alap land-n rohangálhatunk abban pedig 2 pálya érhető el (van egy harmadik de az csak full-ban lesz elérhető)

A városon belül ahol vásárolhatunk, megpihenhetünk, küldetéseket kaphatunk, ott is az összes menüpont és funkció elérhető.
Küldetéseket kaphatunk a városházán illetve egy másik helyen ahol a "hétköznapi emberek" adják le kéréseiket.
Különbség,hogy a városházán pénzt a másik helyen kiegészítőket és egyéb hasznos dolgokat kapunk cserébe (minden küldi után sok sok TP is jár).

Minden level up után kapunk egy skill point-t amit természetesen a skill résznél válthatunk be. Ha egy skill-re már 2-3 (vagy több) pontot költöttünk akkor további skill fejlődik belőle alaptól egészen mesterig vannak szintek.
Fegyvert, Ruhát, Kiegészítőt egy helyen tudunk venni, viszont alapanyagot kell neki szállítani, hogy letudja gyártani és megtudjuk venni az eszközöket (szerencsére nem egyoldalú a dolog, nem csak mi fizetünk, hanem a rendszer is szépen adja a pénzt az alapanyagokért cserében).

A harc rész ugyan olyan mint az eddigi Etrian-ban vagy más DRPG / RPG játékban.
Megyünk megyünk a felső képernyő jobb alsó sarkában egy kis kari jelzi mennyire vagyunk aktuálisan veszélyben.
Zöld vagy nincs szín akkor semmi, sárga ha valami a közelben van és piros, hogyha készülj ezt már nem úszod meg.

Harc körökre osztott, minden karakteren mi magunk adjuk meg,hogy mit csináljon illetve L gombbal aktiválható az Auto Battle mode ilyenkor alap ütésekkel letudjuk az meccset (az Auto Battle mode az L gomb ismételt lenyomásával megszakítható). A térhatásnak köszönhetően (nem emlékszem volt e eddig ilyen, 26.-ig kijátszom megint a III-t :) ) vannak közel és távol elhelyezkedő szörnyek, a közelit bárki megtudja ütni de a távolit pl a Medic már nem tudja mert csak kis kardja van illetve ha Blind-t kapunk akkor az sem tudja aki normál esetben elér odáig. Amint az első vonalban lévő szörnyeket kiütöttük a távolabb lévők előre kerülnek így már pl a Medic is megtudja ütni.

Az alap szörnyek mellett minden pályán van 1-3 nagyobb szörny amit berajzolás nélküli is jelez a rendszer amit fölfedeztük.
Ezek 3 kategóriába sorolhatóak, az esélytelen, hogy legyőzd, a necces, talán összejön és a harmadik, hogy már letudod győzni. (demoban csak esélytelen van ;] )
Ebből is eddig két félével lehet találkozni a demoban, az egyik ami csak egy vonalon mozog, ha elhúzol és egy vágáson letérsz nem jön utánad a másik pedig ami addig követ amíg el nem tudsz teljesen menekülni.

A játék védjegye ugyebár a térkép rajzolás. Ez megmaradt, aki játszott akár csak 1 percet is eddig valamelyik Etriannal annak nem lesz gond.
Most már több jelzést és ikont elhelyezhetünk, Street Pass-n a térképek és küldetés infok megoszthatóak amivel én sajnos sokra ugye itt EU-ban nem fogok menni. (vegyen mindneki szépen US régiós 3DS-t :D )
Itt is több rejtett ösvény van, ezeket érdemes jelölni főleg,hogy ha olyan szörny üldöz ami másképp nem lerázható (ösvényen nem fér át és békén hagy).
Bekerült az Auto Pilot mode amivel nyilakat helyezhetünk el és ha rálépünk, megnyomjuk az auto pilot gombot és gomb nyomás nélkül végig megyünk a megadott irányba. sajnos csak egy irányú a dolog így csak oda van értelme letenni ahol tudjuk,hogy vissza felé nem fogunk menni (ilyen pl a 2. pályán egy teleport tisztás ahova tényleg csak azért megy be az ember, hogy vissza menjen a városba).

Ugye az egyik nagy újítás az az,hogy léghajóval repkedhetünk a városon kívül.
Ha nincs teleport (amit csak a pályán fedezünk föl, tehát addig el kell jutni) ezzel juthatunk el a pályára.
Repülés közben a pályán található élő állományt fölkaphatjuk és a húsukat jó pénzért eladhatjuk!
Állat barátoknak üzenem, hogy ne hívják a PETA-t az állatok újra születnek :D
Itt is rohangálnak nagy szörnyek és sajnos pont az ami több irányba követ. Szerencsére folyón nem mennek át így elég fölé repülni és máris biztonságban vagyunk. Viszont van tornádó amibe ha belerepül az ember akkor lezuhansz az összes karaktered élete 1-re megy le tehát mehetsz fizetni az Inn-be (hajért nem kell szerencsére) QR és Stree Pass-n keresztül itemek érhetőek el majd hozzá.
A gép még 2 másik léghajót reptet rajtunk kívül megadott úton ezek haverok és mindkettő valami dolgot keres. Ha nekünk van akkor megveszik tőlünk. 3 napot adnak rá de én sose találtam meg őket. Egyszer láttam két arany színű hajót is jelölni de mire oda mentem addigra eltüntek.

A napszak változik. Reggel, Napközben, Délután, Este / Éjszaka.
Nem vettem észre,hogy több vagy kevesebb szörny lenne napszaktól függően de rendesen megvan csinálva az éjszaka, nappal, naplemente.
Pihenni az Inn-ben tuduk, itt ha megalszunk (attól függően, hogy estig vagy reggelig maradunk változik az ár de én 40 pénznél többet nem fizettem) akkor meg is gyógyulunk és a TP is maximumra töltődik. Az elesetteket is itt éleszthetjük újra HA normál és nem casual mode-ban játszunk! Casual-ban ugyanis ha egy karakter meghal akkor az ott is marad az örök vadász mezőkön (ez annyira nem baj, 30 karakterünk lehet, ebből 5 lehet partyban és akkor változtatjuk amikor akarjuk őket, csak ugye ha az egyik lemarad akkor figyelni kell rá,hogy merre amíg föl fejlődik).

Vándorlás és repülés közben a joystick használatával kb 60 fokban tudunk körbe nézni magunk előtt. Jah, L és R nyomogatásával a hajó oldalazva repül.
Itt kicsit nem tetszett, hogy pl irányításnál a joysticket nem lehet beadni csak a normál irányító gombokkal irányíthatunk.

A zene és a grafika tipikus ATLUS vagyis nekem hibátlan.
Egy szó mint 100, nálam verte a Fire Emblem-t. Ok, lehet, hogy nincs benne csilivili átvezető meg harc effect de nekem jobban bejön. Tulajdonképpen ez volt az egyik játék ami miatt a 3DS-t megvettem.

Ha valami kérdés van írjatok, még 29x tudom elindítani 26.-ig a játékot amikor jön a full. Szerencsére download verzióban is megjelenik így nem kell majd 2hetet várnom + szállítást fizetnem :)
És bocsi, hogy hosszú lett :B

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1553) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1552) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Köszi a részletes beszámolót, jópofa kis játék lehet. :R Ez is jön Európába, vagy US-only?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1554) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1553) üzenetére


Jeno.L
tag

JP / US only még csak. De mivel eddig minden rész megjelent (igaz csak 1 év múlva) EU-ban is így szerintem jövőre várható itt is.

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1555) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1554) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Köszi. Nem baj, idén már így is lesz mivel játszani...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1556) #73029888


#73029888
törölt tag

Sziasztok

Akinek kell az írjon/hívjon:

[link]

(#1557) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Megvolt a mai napi nintendo direct is. Szinte már pofátlanul sok jó játék lesz az idén, a tavalyi pangás után.

Monster hunter 3 ultimate
Luigi's Manson 2
Mario&Luigi dream team
Castlevania
Fire emblem Awakening
Mario golf world tour
Pokémon mystery dungeon
Animal crossing New leaf
Donkey Kong country returns 3D
Pokémon X-Y

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1558) Dr.F.E.R.I. válasza Dr.F.E.R.I. (#1557) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Etrian odyssey IV kimaradt, az is jön...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1559) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1557) üzenetére


ldave
félisten

Fire Emblem Awakening és Luigi's Manson 2 tuti vétel. Mario & Luigi RPG-re kíváncsi leszek, a DS-es részek fantasztikusak voltak.

Amúgy az a jó a Nintendo játékokban simán meg lehet őket venni első nap, mert 2 év múlva is ugyanannyiba fognak kerülni :)

A Slime draws near! Command?

(#1560) mandalor123


mandalor123
csendes tag

Most láttam hogy 3ds-re is megcsinálták a Lego City-t nem is tudtam hogy lesz rá [link] elég jól néz ki szerintem még így is :) :) :)

(#1561) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1559) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Akkor van is számodra egy rossz hírem: egy hétig az Ocarina eshop ára 20Ł (na jó, csak 19,99Ł) ;] .

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1562) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1561) üzenetére


ldave
félisten

Jóvanna, előfordul, de azért ritka :) Mario Galaxy 2 lassan 3 éves, és most is annyi, mint akkor volt.

A Slime draws near! Command?

(#1563) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1562) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az a jó ezekben a játékokban, hogy időtlenek. Tíz-húsz év után is szívesen eljátszik velük az ember. 3DS kapcsán kíváncsi leszek, mi lesz a második félévben. A fenti címek ugye zömmel nyárig vannak bejelentve. Jó lenne, ha Iwata tényleg forszírozná a japán játékok honosítását, most olvastam, hogy a Dragon quest 7-ből 800e darabot adtak el Japánban 4 nap alatt. De jöhetne a Bravely default is akár, nem haragudnék meg érte.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1564) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1563) üzenetére


ldave
félisten

Jaja, én is így látom.
Amúgy Bravely Default tényleg jó lenne, nézegettem róla anno videókat és nagyon tetszett, 1up oldalon is jókat írtak róla, biztos lenne piaca nyugaton.

A Slime draws near! Command?

(#1565) Jeno.L


Jeno.L
tag

Bejelentett játékok közül engem csak a Donkey Kong az ami érdekel. A Mario & Luigi RPG széria nagyon nem jött be. Lesz mire félre tenni megint az tuti (Animal Crossing a Rune Factory 4 mellé).
Egy Bravely Default mindenkinek jól esne ahogy elnézem :)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1566) ldave válasza Jeno.L (#1565) üzenetére


ldave
félisten

Videót nem láttam, de ez a Donkey Kong 3D a Wii-s rész remake-je, vagy pedig egy új DK játék?

A Slime draws near! Command?

(#1567) Jeno.L válasza ldave (#1566) üzenetére


Jeno.L
tag

Wii remake

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1568) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1566) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nézd majd meg a 3DS-eden, van rögtön az eshop elején egy letölthető 3D videó róla (másfél perces).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1569) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1568) üzenetére


ldave
félisten

Áá, köszi, este megnézem majd.

A Slime draws near! Command?

(#1570) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Végre megtaláltam a videót is, ha valaki esetleg lemaradt róla.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1571) Jeno.L


Jeno.L
tag

A tegnapi nap folyamán publikálta a Nintendo, hogy Európába is jönnek a spéci Fire Emblem és Monster Hunter Bundle 3DSek (és Wii U-k)
Jó hír azoknak akiknek még nincs 3DS vagy Wii U-k. :)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1572) ldave


ldave
félisten

Na megnéztem ezt a DK videót, iszonyat jól néz ki 3D-ben :R De azért remélem a Retro nem ezen dolgozik már 2-3 éve :)

Amúgy meg egyrészt jó dolog, hogy jönnek 3DS-re ezek a remake-k, de azért remélem újdonságokon is dolgoznak a Nintendo-nál és a következő Zelda a kis gépre nem egy Majora remake lesz.

Másik, nekem így elsőre nem világos, ezek az eShop akciók, most minden N Direct után lesz egy vagy ez a Zelda most egy egyedi eset?

A Slime draws near! Command?

(#1573) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1572) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Úgy vettem ki, hogy egyedi eset. Bár most van egy nagyobb árcsökkenés az eshopban, de ez főleg virtual console címeket érint, ahogy láttam. Szerintem meg jöjjenek csak remake-k is, mert sokaknak nincs lehetőségük játszani az eredetiekkel (én sem játszhattam volna az Ocarinával, ha nem újítják fel). A játékok többsége pedig eredeti, így egyelőre az egyensúlyt sem érzem megborulva.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1574) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1573) üzenetére


ldave
félisten

Meglássuk. Mindenesetre jó lenne, ha a régebbi játékok is megjelennének az eShop-on, Kid Icarus-t biztos megvenném.

A Slime draws near! Command?

(#1575) Goldwin


Goldwin
aktív tag

Ha vennék egy 3DS-t, vagy egy 3DS XL-t, akkor egy R4 kártya segítségével be tudnám pótolni az itthon beszerezhetetlen és az eBay-en is aranyárban hirdetett DS és GBA játékokat?
Kevés 3DS játék van, ami igazán érdekel, de szerencsére azok könnyen beszerezhetőek a honi konzolboltokból vagy a zavvi-ról.

[ Módosította: Qru ]

(#1576) ldave válasza Goldwin (#1575) üzenetére


ldave
félisten

Tudtommal nem, a legújabb 3DS firmware blokkolja a különféle kártyák használatát.

A Slime draws near! Command?

(#1577) Goldwin válasza ldave (#1576) üzenetére


Goldwin
aktív tag

Bad News! Ráadásul már DS-t is csak néhány helyen kapni.

[ Szerkesztve ]

(#1578) PHM válasza Goldwin (#1575) üzenetére


PHM
addikt

A GBA játékokat az R4 és társain felejtsd el.
Egyedül a Supercard DSTwo-n van ilyen feature, de az is szoftveres
emuláció a kártya processzorán, annak minden előnyével és hátrányával.
A GBA romok korrekt futtatása ún. slot2-es kártyán lehetséges,
azt viszont GBA port híján DSi-től felfelé nem lehet használni.
Arról nem beszélve, hogy kapni sem nagyon lehet már ilyet.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#1579) ldave válasza PHM (#1578) üzenetére


ldave
félisten

Nekem nagy vágyam egy ilyen Game Boy Micro:

A Slime draws near! Command?

(#1580) Goldwin válasza PHM (#1578) üzenetére


Goldwin
aktív tag

:R :R

(#1581) Jeno.L válasza ldave (#1576) üzenetére


Jeno.L
tag

Elég sok használható már csak kérdés, hogy megéri-e.
Mint ahogyan azt anno itt valaki írta néha néha firssíti magát a 3DS rendszer minden előzetes engedély stb nélkül mikor netre lép a ketyere. Kérdés ha R4 kártyát tesz bele az embere fia mit log-l a rendszer és küldi a Nintendonak. Brick esélytelen ezt tudom, de egy esetleges eShop kitiltás is már eléggé tacsra vágja az embert (engem legalább is eléggé érzékenyen érintene, mivel amit lehet eShopról veszek ezzel szállítást és esetleges vám + áfát spórolva). Plusz sok helyen olvastam,hogy a crack-t 3DS játékok nagyrésze nem is működik.

Goldwin: eBay.de vagy uk fillérek a DS Lite (GBA miatt) de még a .com-ról is olcsón megúszod (HK / Maláj eladóktól NE!)

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1582) Goldwin válasza Jeno.L (#1581) üzenetére


Goldwin
aktív tag

Egy Castlevania-t nem könnyű fillérekért felhajtani az eBay-ről, vagy inkább fogalmazzak úgy hogy lehetetlen?

Szerkesztés: Azt hittem, hogy a DS játékokra értetetted, hogy fillérekért beszerezhetők.

[ Szerkesztve ]

(#1583) ldave


ldave
félisten

Luigi's Manson 2-t tervezi valaki megvenni? Lehetne majd tolni multiban, videó alapján jó lesz az a része is a játéknak.

Sűrű félév lesz ez
- Luigi's Mansion 2: március 28.
- Fire Emblem Awakening: április 19.
- tavalyról pedig a Paper Mario várat még magára :)
- nyáron meg jön majd a Mario & Luigi: Dream Team, remélem a DS Overclocked is csak befut egyszer

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1584) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1583) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Luigin én is gondolkodtam, de csak akkor veszem meg, ha a tőzsde valami ritka nagy kegyben részesít, amúgy halogatni fogom. Nemsokára jön a jó idő, folytatni fogom a szigetelést, ami elviszi még a nem létező pénzem is, de a Fire Emblemnek mindenképp szeretnék egy kis helyet szorítani. :B Majd meglátjuk, ha jól alakulnak a dolgok, talán még multizhatunk is. Paper Marióról néztem kb két órányi játékvideót, annyira nem fogott meg. Nagyon primitív harcrendszere van, szemlátomást is inkább a kisebb korosztályt célozza meg. Azon a pénzen inkább Fire Emblem, vagy valamelyik Pokémon.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1585) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1584) üzenetére


ldave
félisten

Fire Emblem-ben lesz valamilyen fajta multi lehetőség vagy az csak egyjátékos? Lehet beszerzem addig az előző Wii-s részt, használtam biztos olcsó már.

Mostanában Mario Kart 7-el szoktam menni pár kört online, de esélytelen vagyok, nagyon profi mindenki :)

A Slime draws near! Command?

(#1586) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1585) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Megnéztem most konkrétabban, mert mintha írták volna, hogy lesz benne multi. Hirtelen ezeket találtam:

"there’s also a local multiplayer mode for those who want to face off against their friends." (IGN)

"Cooperative multiplayer; a first for the series." (Giantbomb.com)

Ezek elsőre mintha kissé ellentmondanának egymásnak, de lehet, hogy a kétféle módot egyaránt tartalmazza a játék. Ha valami használható kisül belőle, majd úgyis ki lesz próbálva. ;)

Szerk.: bár utána gondolva a 'local' az hagyományos, nem pedig internet alapú játékra utal. Lehet, hogy ha fizikailag társítják a gépeket, akkor egymás ellen lehet küzdeni, neten keresztül pedig coop :F

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1587) Jeno.L


Jeno.L
tag

A mai Nintendo 3DS Direct eredménye (Japán)
Shin Megami Tensei IV: Május 23. :C
Limited Edition: Nintendo 3DS LL Shin Megami Tensei IV dizájnal és már itt csak a digitális verzió játék hozzá, nem pedig a kártyás. :(
Remélem ősz környékén US is megkapja ;)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1588) ldave válasza Jeno.L (#1587) üzenetére


ldave
félisten

Pöpec, akkor talán jövőre lesz EU-ban is, addig akár újrajátszatom a 3-at :) Meg DDS-t is :)

A Slime draws near! Command?

(#1589) ldave


ldave
félisten

Na, most jött a hír, hogy a DS Overclocked gyártásban, a tervek szerint március végétől lesz kapható :)

A Slime draws near! Command?

(#1590) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Letöltöttem, és játszogattam a két e heti demóval. A Monster Huntert próbáltam először, mert videóról ez tetszett kevésbé, és hát mit ad Isten - játék közben sem nagyon jött meg a kedvem hozzá. Valahogy ezekből a hentelésekből már kiöregedtem. A Castlevania már sokkal jobban tetszett, ezt végig is játszottam. Még Super nintendón játszottam utoljára, talán a negyedik részével. Szépek a hátterek, egyszerű a játékmenet, és hangulatos az egész. Bár megvenni szerintem ezt sem fogom, de a kettő közül nálam egyértelműen ez nyert a héten. :C

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1591) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#1590) üzenetére


A.tessz
senior tag

Én is néztem őket. Nekem is a castlevania tetszett elsőre jobban, de monster hunter inkább multiban lenne jó szerintem!

(#1592) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#1591) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Valahol olvastam, hogy a kiegészítő circle-padot támogatja a MH teljes verziója. Anélkül teljesen játszhatatlan volt a demó, a panda hajigált ide-oda, én pedig azt sem tudtam, mi van velem... :U

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1593) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1592) üzenetére


Jeno.L
tag

Igen, azon kevés játékok egyike ami támogatja (Japánban adtak is ki olyan bundle pack-t amihez járt).
Én épp most töltöm a demot, eddig nem volt rá időm, kíváncsi vagyok rá.

Épp azon filóztam egyébként a mi nap, hogy a Nippon Ichi / NIS America, hogy a búbánatosban nem adott ki még valami Disgaea játékot 3DS-re...vagy csak kb engem érdekelne? (szeretem az SRPG-t nagyon főleg az ilyen Disgaea környezetben)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1594) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1593) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Szerintem csak kábé téged érdekelne. ;) Most az Animal Crossing új részét tanulmányozom a youtubeon, nagyon aranyos játéknak tűnik.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1595) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1594) üzenetére


Jeno.L
tag

Gondoltam :B
Kipróbáltam a Monster Hunter demot és tényleg nem egy nagy durranás. Mondjuk a Capcom demok az eddigi tapasztalatok alapján nem sokat mutatnak a full verzióból. Ebből a szempontból tanulhatnának illetve példát vehetnének az ATLUS és a Square Enix-től... :(((

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1596) A.tessz


A.tessz
senior tag

Most tolom a resident evil revelationt, meg a kid icarust ,baromi jók!

Nem mai darabok, de csak mostanában lett 3ds, aztán behozom a lemaradást!

Mit ajánlotok egyébként még?

Fire emblem awakening egyébként már megjelent, csak nem európában?

[ Szerkesztve ]

(#1597) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#1596) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Igen, az USA-ban már kint van, nálunk csak két hónap múlva jön ki. Nekem Zeldám és Mario Land-em van, ezek is nagyon jók. Előbbit tavaly az év játékának szavazták, a Mario is aranyos, csak sokat kell anyázni közben :B. Az idei kínálatból szinte mindet megvenném, alig jön olyan cím, ami ne érdekelne... :U

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1598) Goldwin válasza Dr.F.E.R.I. (#1597) üzenetére


Goldwin
aktív tag

"Előbbit tavaly az év játékának szavazták"

Hol?? A The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D nem 2012-es, hanem 2011-es játék.

[ Szerkesztve ]

(#1599) Dr.F.E.R.I. válasza Goldwin (#1598) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Jogos a két pont, a szavazás valamikor tavaly volt, és a 2011-es évre vonatkozott. Viszont bármennyire igyekeztem visszakeresni, persze, hogy pont most nem találtam meg... :O Azt viszont fejből el tudom mondani, hogy egy hazai 3DS-közösség szavazataiból rakták össze a listát. Nem akarok felelőtlenül hivatkozni az oldalra, mert éppen ott nem találtam, ahol szerintem találkoztam vele. Mint minden szavazás, ez is szubjektív, viszont meglepően híven tükrözte az egyes játékok nemzetközi megítélését, azért is jegyeztem meg. Arra emlékszem 100%, hogy a Zelda volt az első, a Mario Kart 7 pedig a második helyezett. A bronzérmesben már nem vagyok biztos, de talán a Mario Land 3D volt. Mindenesetre a játék érdemeiből ez aligha vesz el bármit is, Neked pedig a kiigazításért :R.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1600) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1599) üzenetére


ldave
félisten

Amúgy szerintem valamilyen szinten szégyen, hogy a 3DS legjobban értékelt játéka egy N64 remake, a PS Vita esetében pedig egy PS2 remake... Szeretnék egy Vita-t venni, de nem nagyon látom a játékokat, ami miatt hajlandó lennék pénzt adni érte, a 3DS tényleg beindulni látszik, szóval úgy vélem jól döntöttem, hogy most az N gépét vettem meg előbb (korábban előbb volt PSP-m, mint DSi-m).

A Slime draws near! Command?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.