Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:56:47

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1601) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1600) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Vitára alig van pár játék bejelentve, ott az áttörésre - ha lesz - még várni kell. Bár olvastam korábban egy cikket, miszerint a japán fejlesztők egy csomó Vita-projektet töröltek, és átnyergeltek 3DS-re (a játékok mennyiségét nézve ez még hihető is akár). A Zeldát pedig - úgy tűnik - a Fire Emblem le fogja taszítani, legalább is a Metacritic szavazati rangsorát nézegetve. Szó szerint rogyásig jönnek a gépre játékok, én sem bántam meg a vételt egy percig sem. Egy Wii U árát simán el tudnám idén 3DS játékokra tapsolni... :B

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1602) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1601) üzenetére


Jeno.L
tag

Sajnos ha ennyire csak Japánra fókuszál a Sony akkor a Vita ahogy a GO is megy a süllyesztőbe. A PlayStation Meeting után bejelentette,hogy csak Japánban vágja meg a konzol árát (kb 200 USD lesz a Wi-Fi verzió csütörtöktől kint) Európában és az USA-ban nem.

Ez persze még így se fog sokat lendíteni a konzol eladásán még kint sem, lévén a nagy 2013 Tavasz Vita játék rohamból nem sok látszódik. Engem személy szerint 5 játék az ami érdekel per pillanat a Vita-ra ebből 3 ráadásul Japán aminek az importja hát nem éppen 2 Ft lenne.

Az pedig (szintén csak személyes vélemény),hogy a remakek ennyire futnak azt is mutatja,hogy manapság a fejlesztőkben már nincs annyi kreativitás mint régen.
Legyen HD, 3D, Csiripp és Francbukra aktuális kép share, 1-2 új fegyver, molekula szinten mutatni a vért és részükről már is kész az "új" játék.
Elég csak megnézni,hogy hosszú távon mind a mai napig a remake játékok maradnak meg a top10-20-s listákon (Mario, Monster Hunter (JP), Animal Crossing (JP) Persona stb).

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1603) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1602) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az én olvasatomban mondjuk a 'remake' és a 'franchise' nem ugyanaz. A Mario Galaxy sem a Super Mario World újragyúrása, hanem a franchise egy kései darabja, ezen kívül nem sokban hasonlítanak. Nincs is ezzel semmi baj szerintem, ezek a mikrouniverzumok örök darabok, csak jöjjön körítésnek még sok-sok külsős játék. Inkább az óvatosságnak, mintsem az ötletszegénységnek köszönhetőek a franchise-ok virágzása, véleményem szerint. Egy új koncepció bevezetése, fogadtatása mindig kétséges; a jól bejáratott nevek azok, amik a mostani ínségesebb időkben a biztos pénzt hozzák. Nézd meg az idei termést. Monster Hunter, Castlevania, Pokémon, Donkey Kong, Fire Emblem, Mario & Luigi, ezek mind franchise-ok. Ha ez kell ahhoz, hogy a Nintendo újra zöldbe hozza az egyenlegét, akkor ezt fogják tolni. Aztán ha majd újra úri huncutság lesz az új projektek indítása, akkor talán kapunk addig nem látott játékokat is, de az biztos, hogy ez már nem az idei szezon része lesz.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1604) adalbert1 válasza ldave (#1600) üzenetére


adalbert1
veterán

Nekem pl. annyira nem jön semmi ínyemre való játék, hogy se a Vita, se a 3DS beszerzése nem érdekel (igaz 3DS-re van 2-3 cím ami érdekel, de csak azok kedvéért nem fogok egy új konzolra beruházni). Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e egyáltalán következő handheld generáció...

(#1605) Dr.F.E.R.I. válasza adalbert1 (#1604) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

100%, hogy lesz. A 3DS - ha minden igaz - már profitot hoz a Nintendonak, és még csak most fog igazán beindulni a szekere. A N tavaly szenvedte el az első veszteséges évet a 30 év videojátékozása alatt, éppen a 3DS drasztikus árvágása miatt. De hosszú távon nézve bizonyára jól tették, mert ez valóban beindította végre az eladásokat. A Vita más kérdés, a startja előtt állítólag ugyanazt a 70M eladást remélték tőle az élettartama végére, amit a PSP produkált. A Sony elég szégyenlős, ha nyilatkozni kell az értékesítési adatokról, de tavaly őszre ~2,2M darabot adhattak el belőle, ami elég sovány (a 3DS eladása ekkor kb 22M darab volt). A Vitát - a PS3-hoz hasonlóan - szintén veszteséggel indították, ha minden igaz, akkor a hardvert három éven belül akarták profitabilissá tenni. Annak már most könyvtárnyi irodalma van, hogy miért szerepel ilyen rosszul, feltehetően több különféle ok létezik, amik egymás hatását erősítik fel. Viszont mindkét versenytárs elég fiatal, jó szervezői munkával a Vitát is pályára lehetne még talán állítani, a 3DS-t pedig csak simán meg kell hagyni a lendületében. Amíg hasznot hoz bármelyik is a gyártónak (mert hoz), és van rá valós igény (márpedig van, nem is kicsi), addig a kézi konzol sem fog eltűnni egyik napról a másikra.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1606) moli.hu válasza Dr.F.E.R.I. (#1605) üzenetére


moli.hu
őstag

inkabb az eros yen miatt.

(#1607) Dr.F.E.R.I. válasza moli.hu (#1606) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Iwata nyilatkozta, hogy a vágás volt a fő ok, de igazad van, a yen erősödés sem hajtotta a japók malmára a vizet (a hírek szerint mostanra megint pozitívba fordult a N).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1608) Viktor77


Viktor77
titán

Ha valaki tud sima DS-hez kijelzővédő fóliát, ossza meg pls a beszerzési helyet. Elég alsó is, a felsőre könnyű vigyázni.

A konzolstudióban vettem kb. 1.5 hete az 500Ft-osból, gyakorlatilag már nem látszik át.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#1609) Dr.F.E.R.I. válasza Viktor77 (#1608) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Én tavaly decemberben a 3DS XL-hez nem kaptam, de minden más változathoz volt a Gameshop-nál és az 576-ban is. Most néztem a Konzolvilág honlapját, ott is láttam. Szerintem még elég sok helyen árulhatnak ilyet, legfeljebb ne a legolcsóbbat, hanem a második legolcsóbbat vedd meg.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1610) Jeno.L


Jeno.L
tag

Japán, Március 20 két új szín, normál 3DS-n.
Light Blue és Glossy Pink
Ár: 15 000 Yen (áfával), és 4GB SDHC-val szállítja majd a Nintendo

Viktor77: PÜ ment! Eredeti HORI 550 és 600ft-t (DSi v Lite), itthonról, shop, számlás :)


[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1611) ldave válasza Jeno.L (#1610) üzenetére


ldave
félisten

Fura, valamiért azt hittem már csak az XL-t gyártják.

A Slime draws near! Command?

(#1612) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1611) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Bolondok lennének, főleg mire végre-valahára nyereségük van rajta :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1613) Jeno.L válasza ldave (#1611) üzenetére


Jeno.L
tag

25 000 - 30 000 darab heti szinten elmegy belőle (sima 3DS) kint :) Baklövés lenne leállítani a gyártását :)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1614) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1613) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Szerintem jócskán alábecsülöd ezt a darabszámot. Tegnapelőtt volt két éve, hogy megjelent Japánban, és már 10M felett adtak el ott belőle. Heti szinten átlag 100e darab körül kell, hogy eladjanak belőle, mert máshogy nem jönne ki ez a nagy szám.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1615) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1614) üzenetére


Jeno.L
tag

A 25-30e mint írtam a SIMA 3DS-re értem, nem pedig az össz eladást az LL együtt!
A 100 000 darab igaz, de az LL együtt (kint külön veszi a két eszköz eladását, nem rakják össze)

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1616) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1615) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Akkor én kérek elnézést, én csak egybe-statisztikákat láttam eddig. Meglepő, hogy a háromnegyede az eladott gépeknek a drágább XL / LL modell (bár ki tudja, én is aztán az XL-t vettem meg :U).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1617) totyak


totyak
aktív tag

Üdv! Ha olyan NDS Lite-ot vásárolok, amihez nincs töltő és az alján a matrica sincs meg, tehát nem látom, hogy milyen töltőt kéne vásárolnom, akkor mi a teendő? (elméleti kérdés, nem vettem még ilyen gépet)
Vagy megtehetem, hogy vásárolok egy akármilyen NDS Lite töltőt, nem számít a feszültség, áramerősség, működni fog? Esetleg vehetek eBay-en, de ott megint csak nem tudom meg, hogy a töltő adatai megfelelnek-e a gépnek. Milyen USB van a konzolban? Valami speckó kábel kell, hogy töltsön gépről, vagy jó hozzá mezei mini, micro USB?

Köszönöm

(#1618) Dr.F.E.R.I. válasza totyak (#1617) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Egy ilyet vegyél. Ahol veszed, kérdezz azért rá, mert a DSi-hez már másfajta töltő kell.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1619) PHM válasza totyak (#1617) üzenetére


PHM
addikt

A DSLite töltője 5,2V 450mA-t tud.
Elméletileg mindegy, hogy milyen, a DSLite-hoz való töltőt veszel.
A speciális csatlakozó miatt ugyanis csak az jó hozzá,
amit hozzá valóként árulnak, de létezik USB-s töltőkábel is, az is megfelel.
A DSLitre-on nincs amúgy USB port, hiába hasonlít valamelyest a csatlakozó.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#1620) Jeno.L válasza totyak (#1617) üzenetére


Jeno.L
tag

USB töltő kábel is van hozzá ha az is jó [link]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1621) ldave


ldave
félisten

Tegnap este tettem egy kört a két demóval én is. Ezt a Monster Hunter-t nem tudom szeretni, nem jön be a stílus. PSP-n játszottam valamelyik rész demójával még pár éve, akkor se jött be. Pedig jól néz, 3D is jó benne. Castlevania már jobban bejött, bár nekem a régi, 2D-s DS-es részek stílusa szimpatikusabb, a játékmenet szerencsére hasonló maradt, de nem hiszem, hogy megveszem.

A Slime draws near! Command?

(#1622) totyak


totyak
aktív tag

Kösz mindenkinek a töltős kérdésemre adott válaszokat.

(#1623) Jeno.L válasza ldave (#1621) üzenetére


Jeno.L
tag

Monster Hunter Wii-n jó volt nagyon, isminél nem egyszer játszottam vele. Xbox verzióra is kiváncsi lennék de hát az meg only JP ugye.
Én 27. óta Etrian Odyssey IV-l tolom, azért van ahol megizzaszt de jó nagyon :))

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1624) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1623) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Etrian játékban van valami online többjátékos mód?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1625) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1624) üzenetére


Jeno.L
tag

Nincsen

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1626) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1625) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

:( Akkor már csak a Fire Emblemben lehet reménykedni, de félő, hogy abban is csak lokál multi lesz...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1627) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1626) üzenetére


ldave
félisten

Gamefaqs fóruma szerint is csak local coop lesz, pedig a játék dobozán rajta van a Nintendo Network logó :(

Amúgy meg most olvasom, hogy április 5-én jön a DS: Overclocked, várom azt a játékot, de ez nem túl szerencsés időzítés, Luigi és Fire Emblem közé betenni...

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1628) Jeno.L válasza ldave (#1627) üzenetére


Jeno.L
tag

Vagy ezért vagy nem ezért van rajta a Nintendo Network Logo de QR kódon keresztül ATLUS adogat pár extra item-t és mi is oszthatunk meg pl map meg egyéb infokat így a játékban.
DS: Overclocked véleményem szerint édes mindegy mikor fog EU-ban megjelenni, elég kevesen fogják megvenni

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1629) ldave válasza Jeno.L (#1628) üzenetére


ldave
félisten

Szerintem se, de az Atlus játékoknak van ezért egy rajongói köre, akik biztos vevők, nekem is megvan szinte minden, amit nagy nehezen EU-ban kiadtak (DDS1 és P3: FES másik lakásban van jelenleg):

De ez most szerintem rossz időzítés.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1630) Jeno.L válasza ldave (#1629) üzenetére


Jeno.L
tag

Portable Personak nekem is megvannak :) Többi sajnos PS2 / 3 hiányában nincs...P4 Golden lenne az ami miatt pl Vita-t vennék

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1631) ldave


ldave
félisten

Bréking nyúz: a Devil Survivor 2 is jön 3DS-re Devil Survivor 2: Code Break néven, talán 2015-ben már nálunk is kapható lesz :)

A Slime draws near! Command?

(#1632) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1631) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Youtubeon megnézegettem ezt a DS:Overclocked játékot, de a tetszésem annyira nem nyerte el. A sztori meglehetősen infantilis, tinibálvány fiatalok fröcsögnek, közben jönnek a démonok, amiket profi harcosok módjára helyre tesznek. Technikailag sincs az új Fire Emblem szintjén, a motor főleg 2D-grafikát használ, amivel úgy aránylik az előzőhöz, mint a DS-re kiadott pokémon játékok fognak vélhetően az új 3D-s verzióhoz. A 3DS hajnalán ez tényleg jó vétel lett volna, mivel nem is lett volna konkurense, de közel egy időben kiadva a kettőt már túl sok értelme nincs beszerezni, maximum a rajongók részéről. Most biztos kapok a kopaszodó fejemre ezért... :B

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1633) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1632) üzenetére


ldave
félisten

Dehogy :) Simán elhiszem, hogy sokaknak nem jön be ez a stílus, sőt, ha nem ismerném az Atlus játékait és elsőnek a DS-t tenné valaki elém, szerintem nekem se tetszene. Amúgy meg igazad van, régi játék ez a megvalósítás terén, csak hát olyan töketlen az európai kiadó, hogy 2 év csúszással adja ki nálunk...

Ahogy ismerem magam, úgyis megveszem, ezzel is csak esélyt adok, hogy talán egyszer meggondolja magát az Atlus és komolyabban veszi majd az európai piacot.

A Slime draws near! Command?

(#1634) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1632) üzenetére


Jeno.L
tag

Véleményem szerint ATLUS pont azon kevés studiók közé tartoznak még akik inkább jó történettel mint sem csilivilli grafikával akarják megfogni a játékosokat amit én nagyra értékelek.
Igen a Devil Survivor széria egy alap 2D-s grafikát kapott de a sztori üt. Ezt a játékot pl nem lehet egy éjszaka alatt kijátszani és rengeteg csavar van benne.
Az új Devil Summoner Soul Hacker sem lesz egy ütős grafikájú játék nálam mégis must buy title lesz.
Talán a Shin Megami IV az ami szakít ezzel és ott már kap a grafika is ahogy elnéztem a legutolsó videót.
Persona szériából eddig csak Persona 2 PSP-vel és a Persona 3 Portable-l játszottam, ott sem a grafika volt a fókusz pont. (hejj mindjárt újra tolom a 3-t :) )

Egyébként csak a Midori lesz tinibálvány :P

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1635) ldave válasza Jeno.L (#1634) üzenetére


ldave
félisten

Itt egy fiatalkori zsengém a DDS-ről, ha unatkoznál picit :)
Talán az Atlus ezeket is kihozza Vita-ra, akkor tuti vevő lennék egy gépre.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1636) Jeno.L válasza ldave (#1635) üzenetére


Jeno.L
tag

Jó lett, tuti jó játék :) Sokszor gondolkozom egy PS2 beszerzésén mert látom mennyiért mennek játékok az eBay-n

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1637) Jeno.L


Jeno.L
tag

Kis érdekesség, Seijiro Tomita egykor Sony mérnök most perelte be a Nintendo-t,hogy az ő 3D technológiáját használja a cég a 3DS-ben.
Azt állítja,hogy 2003-ban a Nintendonak bemutatta az általa alkotott 3D megoldást (ezt mondjuk a Nintendo sem tagadja, mármint a találkozást) amihez nem kell szemüveg és a Nintendo az engedélye nélkül használja az ő megoldását
Szép kis összeget akar, 9.8 USD minden eladott 3DS után (a már eladottak után és a jövőben eladottak után is).
Nem mellesleg a Sharpnak is megmutatta amit kitalált és ugye tudjuk, hogy a Sharp gyártja a kijelzőket a 3DS-hez :U

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1638) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1637) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Persze hol máshol is perelné a Nintendot, mint az USA-ban... Ez már önmagában mindent elárul az ügyről.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1639) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1638) üzenetére


Jeno.L
tag

nah jah, és ha igaza is van, szerintem a Nintendo ügyvédei darabokra "tépik"...

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1640) ldave válasza Jeno.L (#1639) üzenetére


ldave
félisten

Hm, de akkor nem a Sharp-ot kéne perelnie, ha egyszer ők gyártják a kijelzőt? Gondolom az N csak veszi tőlük, ahogy sok más cég is, talán LG telefonok között van még ilyen 3D-s kijelzős cucc.

A Slime draws near! Command?

(#1641) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1640) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Szerintem ez attól függ, hogy a Sharp a saját maga által kifejlesztett, vagy egy N által liszenszelt technológia alapján gyártja a kijelzőket, mert bármelyik elképzelhető.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1642) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Megérkeztek az új Castlevania értékelései. Vegyes a kép, és bár úgy tűnik, hogy az IGN folytatja a Nintendo címek lehúzását (lásd pl.: Zombi U), mégis a legtöbb oldal 10/7-8 pont közé helyezi a játékot. A kommentek alapján inkább azok tűnnek csalódottnak, akik Castlevania-rajongóként - elfogultságból - mást vártak, mindenki más jobbára elégedettnek tűnik a játékkal. Aki nem idegenkedik a spoiler-hegyektől, az megnézhet egy 85 perces videót, egészen a játék elejétől.

Az egyébként rossz képminőségű videó alapján - szerény véleményem szerint - abszolút nem indokolja semmi a lehúzó kritikákat (az IGN 4,6 pontja egyenesen nevetséges), kíváncsi leszek rá, az eladások mennyire lesznek sikeresek. Én a játék demóját háromszor is végig toltam, ha később jobb passzban leszek, talán én is teszek majd egy próbát vele.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1643) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1642) üzenetére


ldave
félisten

Mint írtam, engem nem győzött meg a demó. Jobban örültem volna, ha maradnak a 2D-s megvalósításnál. Úgy is ki lehetett volna hozni valami jó 3D effektet.

A Slime draws near! Command?

(#1644) moli.hu válasza Dr.F.E.R.I. (#1642) üzenetére


moli.hu
őstag

nem az ign pontjara kell hagyatkozni, vagy barmely masik egyeni oldalera, hanem a gamerankingsre, mert az szepen kiatlagolja mindket veglet irrealis pontszamait, es egy tokeletesen realista pontszamot ad.

(#1645) Dr.F.E.R.I. válasza moli.hu (#1644) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Egyéni véleményeket mindig fenntartással kezelek, amúgy köszi a tippet.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1646) Jeno.L


Jeno.L
tag

Ezek az IGN, Gamespot és társai tesztek kb a totalcar.hu-val vannak nálam egy szinten (hangsúlyozom a tesztek és nem pedig az oldal általánosságban véve). :U
Én ha kell inkább várok 1-2 hetet a megvétellel és Amazonon és más fórumokon olvasok leírásokat játékosoktól akik már ugye megvették és nem fizetett le/fölhúzok. Mondjuk az Etrian IV-vel nem vártam, ott a demo elég volt :)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1647) Jeno.L


Jeno.L
tag

Kis érdekesség újfent Japánból. Hosszú idő után (kb fél év) a Vita kiütötte a Nintendo 3DS LL-t az első helyről. 62 500 darab Vita talált gazdára múlthéten és 50 200 3DS LL. Ha azonban szigorúan vesszük az adatokat akkor még mindig a Nintendo 3DS van a toppon mert sima 3DS-ből is elment 27 100 darab és a kettő együtt már ugye veri a Vitát, de mint írtam kint ugye külön külön veszik az eladásokat. Ez azonban mit sem változtat a tényen,hogy egyik hétről a másikra kb megötszörözte a Vita eladásokat kint a Sony. Igaz múlthét csütörtök óta 19 980 Yen-t dobálják a Wi-Fi verzióst ami jelenlegi árfolyamon kb 210 USD és szintén múlthéten csütörtök jelent meg a Vita verziós Senran Kagura...és hát nagy cicikkel ugye sok mindent ellehet adni :P (egyébként egy Novemberben megjelent Vita játék is bekerült a top20-ba)

Azonban Wii U fronton már nem lehet nyugodt a Nintendo. 6 hely, csak 10 000 eladott példány és egy Wii U játék sincs a top20-ban még sima Wii még mindig van.
Ha jól emlékszem valaki vagy itt írta vagy olvastam valahol,hogy Mr. Iwata a Wii U sikeréhez köti a maradását a Nintendo-nál :U

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1648) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1647) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Kíváncsiságból belenéztem youtubeon ebbe a 'Senran Kagura' c. rettenetbe, mert még nem hallottam róla. Nehéz helyzetbe hoznám magam, ha műfajilag be akarnám sorolni valahová, de egyértelműen látszik a 'fejlődés' iránya a fiatalkori kedvencem, a Sailormoon-hoz képest (az és a Dragon Ball volt a két anime, amikre időt voltam hajlandó áldozni). Nem akarom bántani szegény japókat, de lehet olcsóbban jönnének ki valami Playboy tv előfizetéssel, vagy hasonlóval.

A forgalomnövekedés a Vitánál érdekes dolog, mert valóban múlt hét közepén (28-án) léptették életbe az árcsökkentést. Azt kétlem én is, hogy egyedül a 20%-os áresés ötszörözte volna meg az eladásokat, de arra kíváncsi leszek, hogy ennek hosszú távon milyen tartós hatása marad az eladásokra. Ami meg Iwatát illeti, legutóbbi értesüléseim szerint az igazgatóság az idei évi árbevételhez kötötte a maradását, ebbe neki magának sok beleszólása nemigen lehet. Persze kiléphet önként is (gondolom), de a japánok legendásan lojálisak a munkahelyükhöz, nem hinném, hogy csak úgy elsétálna, hacsak nem kényszerítik rá.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1649) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1648) üzenetére


Jeno.L
tag

Hehe ízlések és pofonok, nekem tetszik ez a Senran Kagura :B . 3DS-re már kettő is van és XSEED elvileg még 2012 ősszel tárgyalt a Marvelous AQL-l,hogy valahogy áthozni legalább az első 3DS verziót Amerikába ha másképp nem akkor mint "Download Only" játékot de a nyári XSEED line up-ban nincs benne :(

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1650) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1649) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Most mondd meg, hová robog ez a világ, még a végén kénytelenek leszünk valódi nőkkel beérni...

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.