Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:56:47

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1351) ldave válasza moli.hu (#1350) üzenetére


ldave
félisten

Drága moli, mire való ez a fórum akkor, ha mindenre ott a google? :)

Amúgy ahogy olvasom, az SD kártyára ment.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1352) Jeno.L válasza ldave (#1351) üzenetére


Jeno.L
tag

igen az SD kártyára menti
Megvetted a fehér XL-t? :) vagy csak holnap és emiatt ma nem fogsz aludni? :D

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1353) ldave válasza Jeno.L (#1352) üzenetére


ldave
félisten

Megrendeltem, de hétvégén nem válaszolt a webshop, szóval remélem holnap csak jön már válasz, hogy tényleg van-e és annyiért, amennyiért hirdeti.

Megvettem PS3-ra Okami HD-t azzal töltöm az időm jelenleg, szóval még kicsit ráér a dolog :)

Mario Kart 7 lesz alapra, ingyenes játéknak meg a Mario 3D Land-et választom majd. Talán a Zeldát meg megveszem idén, karácsonykor szeretek Zeldázni :)

A Slime draws near! Command?

(#1354) moli.hu válasza ldave (#1351) üzenetére


moli.hu
őstag

:D hol olvasol ilyet? en pont azt olvastam, hogy a 3ds cartridge-os jatekok a cartridge-ra mentenek. nyilvan a eshop-os jatekok nem a cartridge-ra mentenek.

(#1355) Jeno.L válasza ldave (#1353) üzenetére


Jeno.L
tag

Okami HD....sajna nekem nincs PS3-m, mondjuk most épp SOL Triggerezek PSP-n :)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1356) ldave válasza Jeno.L (#1355) üzenetére


ldave
félisten

Tudsz japánul? :)

Sajna nincs nekik raktáron és nem is tudja ígérni, hogy az ünnepekre meglesz :(

A Slime draws near! Command?

(#1357) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1356) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Akkor ez sem nyert... :( Ahhoz képest, hogy közel 3 hete "megjelent", csak 576-nál láttam eddig ezt a csomagot raktáron (ott is annyiért, amibe az angol rendelés kerülne)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1358) Jeno.L válasza ldave (#1356) üzenetére


Jeno.L
tag

Akkor Amazon, vagy vársz vagy másik szín? :(

Tanulom, már sok dolgot megértek (napi szinte foglalkozom a dologgal) + menü bizonyos részei angolul vannak.
Utóbbi időben PSP-n már csak Japán játékokkal játszom bár most jön Decemberben a Corpse Party 2.része US-ben, must buy game :DD

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1359) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1357) üzenetére


ldave
félisten

Hát ja, ha jól tudom akkor igazából nálunk az 576 az egyetlen hivatalos forgalmazó (leszámítva MM és társait), szóval gyakran van, hogy az ilyen speckó kiadások csak ott kaphatóak, tavaly az Ice White sima 3DS + Mario 3D Land csomaggal szemeztem és azt is csak ők árulták, legalábbis akkor.

(#1358) Jeno.L: Corpse Party első része egész jó volt, meg is lepett, hogy kiadták EU-ban.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1360) Jeno.L


Jeno.L
tag

Sajna kifutottam a szerkesztési időből. Nem tom ennyire nehéz ezt a fehér színt legyártani (lásd iPhone :DDD ) de kíváncsiságból megnéztem Best Buy-n és Amazon.com-n is.
Best Buy-n nyoma sincs fehér 3DS-nek (se normál, se XL) és US Amazonon is csak a sima 3DS-s van.
Best Buy-n a kék színű van Mario Kart 7-l, Amazon.com nincs bundle pack :F

ldave: PÜ ment! Találtam, igaz Mario Land 3D-vel. A harmadik rész remélem jövőre jön. Tök új sztori, anime DVD stb bár Japánban nem jutott be a top20-ba

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1361) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1360) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ritka darabok az szent, csak angol amazonon árulnak. USA-ban még a sima XL-ből is csak a kéket és a pirosat forgalmazzák, az ezüst-fekete hiányzik a trióból valamiért (fórumokon hiányolják is)

Szerk: Mario land-es pakk nov.30-ai megjelenésű, viszont mario land-et le lehet tölteni ingyen is az XL-es promóció keretein belül, míg a Kart-ot nem :( , azért lenne talán az jobb (szerintem)

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1362) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1361) üzenetére


Jeno.L
tag

Igen, gondoltam, hogy azért szeretné a Kart verziót és jobban belegondolva a végén ugyan ott lesz pénz kiadás ügyileg mintha megveszi az 576-ban. (már ha megveszi a 3D Land-s bundlet és hozzá később a Mario Kart 7-t)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1363) ldave válasza Jeno.L (#1360) üzenetére


ldave
félisten

Köszi a linket, egy gond van ezzel, hogy pont a Mario 3D Land az egyike azoknak a játékoknak, amit lehet választani az XL mellé, szóval emiatt kéne a Mario Kart 7-es csomag.

szerk: mindegy, jövő hét végéig még bőven ráér, ha addig lesz akkor lesz, ha nem akkor 576.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1364) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1362) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az a baj alapvetően, hogy ez - jelen lehetőségek közt - nagyon sok pénz ezért a gépért. 70k felett lesz egy fehér géped, amit - más színnel - már 50k-ból is simán megúszhatnál, plusz egy fizikai formában nem létező játékod, amit nem tudsz eladni/cserélni. Mivel ezek friss pakkok (főleg a land), és a promóció is januárban kezdődik, talán két-három hetet érdemes lehet vele várni, hátha esetleg adódik jobb lehetőség is. Így ez fiskálisan nem valami csábító, perpillanat.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1365) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1364) üzenetére


Jeno.L
tag

Nekem mondod? 160 USD-ből (az akkori árfolyamon 35e ft volt) megúsztam a piros (ok, hogy sima) 3DS-t. Ebben benne volt az Ohao-i állam 7% (!!!) áfája + a szállítás a kinti címre.
XL bundle kint 199.99 (+áfa + szállítás kinti címre de még így is olcsóbb ha valaki haza tudja hozni)

Ezek az hazai árak nem csak az adóknak köszönhetőek, egyszerűen Európában minden ami konzol drágább mint más régióban :W talán a játék a kívétel ami az erős Yen miatt Japánban kb 1,5 x a hazai árnak (ott egy alap játék 5500-6000 Yen között indul egy Limited Edition 10e + Yen) nekem meg ne akarja senki se bemesélni, hogy drágábban hozza a hajó vagy a repülő Kínából a 3DS-t vagy a PS3-t stb ide EU-ba mint Amerikába

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1366) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1365) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Egy kis poén: próbaképp betettem a kosárba az amerikai Amazonon a 230$-os kart-pakkot (igaz, ott kék színű a gép hozzá, de nem az számított), és hogy-hogy nem, szállítási-csomagolási költség címen hozzácsaptak 115(!) zöldhasút is, hogy véletlenségből se jöjjön ki 70k alatt a konzol, mire ideér :((( . Megjegyzem még mindemellett, hogy a hírekben még 200$-os árat emlegettek, ehhez képest volt már 230$ körül. Na, erről tényleg lehetne sztorizni, csak hát ugye értelme nincs sok, nekünk marad az, amit az asztaltól elénk hajítanak :( .

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1367) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1366) üzenetére


Jeno.L
tag

Amazon tud pofátlan lenni nem kicsit de legaláb szállít ide.
Best Buy viszont csak annyit enged, hogy innen kifizesd és egy kinti címre kiküldi.
Ott most a kék Mario kart bundle XL mellé még egy 20USD-s eShop Card-t is adnak :Y jah és free shipping US-n belül mind ez 199.99-t

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1368) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1367) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Végülis mindegy, hogy ragozzuk, a lényeg, hogy 'kint' olcsóbb játszani :U .

Szerk.: elnézést a pontatlan fogalmazásért, SOKKAL olcsóbb...

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1369) moli.hu válasza Dr.F.E.R.I. (#1368) üzenetére


moli.hu
őstag

.. es meg igy is sirnak kint az arak miatt.. ezutan senki ne mondja nekem, hogy nem jogos kalozkodni.

es az a tetel se igaz, hogy barmilyen olcso lenne, akkor is warezolnank, hiszen bizonyitek, hogy megvettem az osszes humblebundle-t, es a googleplay 55ft-os akcioban is egy rakat jatekot. van az az a'r.

[ Szerkesztve ]

(#1370) Dr.F.E.R.I. válasza moli.hu (#1369) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Bár kalózkodni nem jogos, szerintem, de eléggé elgondolkodtató árazások vannak. Nemcsak pl, hogy USA-ban olcsóbbak a játékok/gépek, de platformok közt nézelődve is érdekes képet festenek az árcédulák. Épp tegnap néztem, hogy alig látok olyan nagygépes címet, ami jelentősen drágább volna a kis kézi konzolosaknál. A 3DS platformcímei (NSMB2, Mario Land 3D) 11-12k körül vannak, de aki hasonló - sőt klasszisokkal jobb - játékélményt szeretne, akár a Mario Galaxy játékokat már bőven 10k alatt (6-7k magasságában) beszerezheti fóliásan, egy jóárasított wii-vel, ami azért gondolkodóba ejtheti a delikvenst. Igaz, hogy régebbi játékok, de azóta sem készítettek jobbakat a kategóriában, és újonnan 14-15k-nál így sem kerültek többe. Ez csak egy példa, de ha teszem azt, a 3DS és Vita játékokat féláron kezdenék tolni, nemcsak duplázódhatnának, hanem többszöröződhetnének az eladások. Jó dolgok a hordozható konzolok, de úgy gondolom, hogy hiába teljes értékűek a játékaik, mégsem egy kategória az asztali nagytesóikkal. Emlékeim szerint egy Gameboy játék is kb fele volt a Super Nintendo kazettákénak, talán picit több, de attól messze volt, hogy közel egy árban legyenek. Az is igaz mondjuk, hogy a két platform tudása akkor még sokkal messzebb volt egymástól, mint most az utódoké. De ha akkor be tudták így árazni, miért ne tehetnék meg most is?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1371) Jeno.L


Jeno.L
tag

A nincs rá pénzem / drága nem jogosít warezolásra.
Félre ne értsd nem akarok álszenteskedni nekem is van volt lesz ilyen forrású játékom (akinek meg nincs az hazudik, vagy politikus az apja vagy olyan szerencsére, hogy csak az a pár játék érdekli és az neki elég) mert már vagy nem kapható vagy olyan árban van, hogy CHF hitel kéne rá (őő az a csodálatos magyar minimálbér + az én h*lye fejem, hogy szeretem a JRPG-t)

Én megértem, hogy a programozók nem 5 USD / árért dolgoznak de tényleg elgondolkodtató az, hogy mennyi pénzt kell kiadnia az embernek manapság egy játékért ami aztán sok esetben csalódás.
Nem egy ismerősöm van aki 2hét után elpasszolta a Resident Evil 6-t mert hiába jött be neki a DEMO, hiába volt előtte a sok csillivilli gameplay video egyszerűen a teljes játék kommersz lett és inkább kisebb bukóval de eladták. Az új DmC Devil May Cry-ról is süt, hogy hasonló agyon hypeolt de a végén 1-2hét alatt lecsengő játék lesz.

Amire kiakarok lyukadni az az, hogy a studiok köszönhetően az egyre jobb fejlesztő környezeteknek gyorsabban csinálnak új játékokat mint régen tehát pont, hogy nem kell még jobban megizzadnia a programozónak. Marad a sztori + a marketing, az meg ilyen drága lenne?... :(

(ez csak egy véleményem, kéretik a téglákat vissza tenni :DDD )

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1372) ldave válasza Jeno.L (#1365) üzenetére


ldave
félisten

Amúgy te, hogy ismered a sima 3DS-t, azt ajánlod vagy inkább az XL-t? Teszteket olvasva döntöttem az XL mellett, azt írták, hogy ergonomikusabb és a nagyobb kijelző jó hatással van a 3D módra.

Engem nem zavar, hogy digitális formában van meg egy játék, nem nagyon szoktam eladni a játékaim. PS1-es és PS2-es játékaim itt megvannak még, pedig évek óta nem játszottam velük.

A Slime draws near! Command?

(#1373) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1371) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az a baj, hogy sokszor már a sztorinál gond van, így marad a marketing... Tényleg, egyre nehezebb egyedi játékokra bukkanni a rengeteg tucatcím közt. Akcióknál alig lehet olyat találni, ahol nem zombivírus fertőz, vagy idegenek lepik el a Földet; RPG-k 2/3-a arról szól, hogy anyád kirúgdos az ágyból, szaladj el tejért/kenyérért, közben felszedsz néhány idegent és közben ellopják a faludat; platformerek meg többnyire aranyosak, még néznek is ki valahogy, de pár óra alatt kijátszhatóak. Ahol pedig jó lenne a történet is, a látvány is (pl Radiant historia), az meg elfelejtődik megjelenni nálunk. Tényleg, egyre nehezebb egy jóravaló játékgyűjteményt összeállítani.

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1374) Jeno.L válasza ldave (#1372) üzenetére


Jeno.L
tag

Nekem a sima 3DS kényelmesebb volt. Sokszor elmentem kipróbálni mert ez tényleg olyan, hogy mindenkinek más. Attól még, hogy a szerkesztőnek kényelmes volt neked nem biztos,hogy az lesz.
Mellesleg pont a Mario Kart 7-l játszottam múlt7en hát 5 perc után kikapcsoltam a 3D-t mivel annyira gyors a játék mentem, hogy a szemem nem bírta.

Nem vagyok egy nagy darab ember, nekem a portable tényleg legyen olyan, hogy ha akarom zsebre tudjam vágni (igen a PSP is még pont elfére) és az XL nekem már nagy volt.
Én azt javaslom, hogy ha van lehetőséged menj el és próbáld ki ne a tesztekre hagyatkozz.
Számomra minél gyorsabb egy játék, minél dinamikusabb (Kid Icarus, Mario Kart 7) annál inkább zavaró a 3DS nézet és ezen szerintem a nagyobb képernyő se segítene sokat.

Dr.F.E.R.I.: Nah igen ma már ha lövöldözős akkor zombi (Sleeping Dogs is kapott egy ilyen DLC-t :Y ). Pont ezért kezdtem el elmozdulni a Japán RPG-k felé. A grafika lehet nem csúcs (főleg nem PSP-n) de legalább a sztori megfog.

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1375) ldave válasza Jeno.L (#1374) üzenetére


ldave
félisten

Zsebrevágás nem szempont, otthon szoktam játszani, mind a PSP-vel, mind a DSi-vel.

Amúgy szívesen kipróbálnám, de nem láttam egyik plázában lévő boltban kiállítva...

A Slime draws near! Command?

(#1376) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1375) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Van egy tippem, de hátha reklám...elküldtem PÜ-ben.

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1377) moli.hu válasza ldave (#1375) üzenetére


moli.hu
őstag

probaltad kerni? nekem az egyik saturnban (anno) kibontottak egyet.

(#1378) Jeno.L


Jeno.L
tag

Új, limitált eShop kártyák Japánban :O

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1379) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1378) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

1000 jenért mi a búbánatot lehet kapni egy japán eshop-ban? :F

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1380) ldave


ldave
félisten

Közben írtam még pár boltnak, ahol van a listán, de igazából senkinek sincs raktáron ez a fehér XL + játék csomag és határidőt se tudnak adni, hogy mikorra várható...

A Slime draws near! Command?

(#1381) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1380) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Sajnos esélyes, hogy úgy jár a hazai piac ezzel is, mint a Wii U-val: Nyugaton felszívják teljesen azt a semmi készletet is, amit az EU-ba hoznak, ide meg max mutatóba ér csak el néhány példány.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1382) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1381) üzenetére


ldave
félisten

Vicces, de már a Google Ads is felfigyelt, hogy többször kerestem rá erre az elmúlt napoknak, így már csupa Nintendo reklám jön fel az oldalakon, mit nézek :)

A Slime draws near! Command?

(#1383) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1379) üzenetére


Jeno.L
tag

Virtual Console címek (régi NES, GameBoy stb.) kint 500-800 Yen között mennek

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1384) Marko_


Marko_
tag

Sziasztok!

Van valakinek Supercard DSTwo flashkártyája? Csak mert frissítettem a 3ds-emet és utána kaptam csak észbe, hogy a flashkártyát kellett volna előbb upgradelni, mert így már nem indítja el. :)
Ha valaki tudna segíteni esetleg abban, hogy elküldi nekem a legújabb firmware-es (1.19) EOS-t valahogy, annak nagyon örülnék. :)

Márk

(#1385) Marko_ válasza Marko_ (#1384) üzenetére


Marko_
tag

Időközben megoldódott a probléma, úgyhogy már tárgytalan a dolog. :)

(#1386) ldave


ldave
félisten

Mai nappal beléptem a 3DS tulajok körébe, ezzel a szép fehér XL-el:

Mérete kicsit fura a DSi vagy a PSP után, de jót tesz a látványnak a nagy kijelző.
Friend Code-m: 1950-7490-2178, vegyen fel aki akar :)

A Slime draws near! Command?

(#1387) Jeno.L válasza ldave (#1386) üzenetére


Jeno.L
tag

Gratulálok :C ! végül milyen kiszerelésben vetted?
Én a sikeres vizsgáimra való tekintettel valszeg csak 24.-n veszem készhez, majd akkor fölveszlek :)

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1388) ldave válasza Jeno.L (#1387) üzenetére


ldave
félisten

Mario Kart csomag, már be is regisztráltam a gépet, szóval majd jön a kód a Mario 3D Land-hez :)

A Slime draws near! Command?

(#1389) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Jelentem az Uraknak, hogy személyemben is egy új klubtag lépett ma a fedélzetre!:). Szerzeményem egy - számomra - gyönyörű ezüst-fekete példány, amitől a hófehér sem tudott eltántorítani :U. Jóárasítva vettem hozzá Zelda OOT-ot, aminek az előző (nagyon rendes :DDD ) tulaja még a kódját sem kaparta le, nyilván rám gondolva, milyen jó lesz a többi csillagomhoz majd... Eredeti N töltőt is vettem hozzá qrva drágán, de így is kb annyiban állt meg a csomag, mintha vettem volna egy hivatalos bundle-változatot. Viszont így van töltőm, és a játékot is a polcra tudom tenni ;).

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1390) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1389) üzenetére


ldave
félisten

Zeldáról majd mesélj milyen lett, kíváncsi vagyok rá. Egyelőre más játékot nem vettem hozzá, szóval csak a Kart van, de ahogy néztem egész sok játék elérhető már az eShop-ból, ennek örülök.

A Slime draws near! Command?

(#1391) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#1390) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Na, akkor mesélek 'kicsit'. Annyit érdemes tudni rólam, hogy bár imádom a N franchise-ait, sosem voltam nagy Zeldás. Ez a vonulata a N-nak nem igazán érintett meg úgy, mint pl a Mario-játékok (mondjuk abból sem tetszik mindegyik stílus). Legtöbbet a Link's awakening-gel játszottam még Game boy classic-on, de annak sem értem tán még a közepéig sem. Mikor jobban érdeklődni kezdtem a 3ds iránt, akkor láttam az OOT-ot a repertoárban, gondoltam is rá, hogy egyszer talán adok neki egy esélyt. Most is Mário játékot szerettem volna kezdésnek venni, de nem volt fóliás belőle. Na mindegy, gondoltam. A másik, ami még így indításnak szóba jöhetett volna, az a csimpokomon legújabb kiadása, a black version 2, de az meg semmilyen formában nem volt. Viszont ott volt az OOT is néhány (használt) példányban. Mikor érdeklődtem az eladónál, hogy a Mário Land kódját vajon felhasználták-e (nem találtuk benne a kártyát, tehát biztos), akkor mutatta, hogy a Zeldáét pl nem kaparták le. Úgy voltam vele, hogy játék nélkül haza nem megyek, úgyhogy lesz-ami-lesz, megveszem az OOT-ot. Így utólag nem volt rossz vásár szerintem, mert 7,5k-ért lett egy igazi N-s AAA címem, minden papírral, és felhasználható kóddal. Még a tokja is egészen makulátlan, épp csak a fóliát nem én szedtem le róla. Itthon beállítottam a gépen a dolgokat, laptopon felregisztráltam club-nintendóra, majd elindítottam a játékot.

Nem tudok rá jobb szót, döbbenet, micsoda különbség van a 20 éves technika, és e között a csodamasina közt (gameboy classic volt az utolsó kézi konzolom). Én a 3d-csúszkát a minimum felett kicsivel állítottam be, de ezzel nekem teljesen olyan 3d élményt ad a gép, mintha csak egy ablakon néznék kifelé. Az erdő színei csodásak, a kis ugrabugra alakok körül szálldosó tündérek pedig szinte kirepülnek a kipernyőből. Az analóg kart meg lehet szokni, már csak azért is, mert Linket nem lehet a d-paddal irányítani. A kezdő epizód csak mikiegér-szintű bohóckodás, tippeket adnak az erdőlakók, milyen funkciókat hogy használhatok, stb. Az egyetlen zavaró dolog, hogy a program 'elfelejt' bizonyos dolgokat, pl ha egy házban széttöröd a korsókat, de később visszamész, a korsók érintetlenül ugyanúgy ott lesznek. Így elég könnyű a pénzszerzés, és az élet visszaregenerálása. Amúgy ezt az ellenségekkel is eljátssza, tehát nem ritka, hogy ugyanazokat kell többedszerre is megölnöd. A kisemberkék animálása nagyon aranyos, és fontos, hogy csak akkor mondják a mondókájukat, ha mi engedjük, így nem maradunk le semmi információról. Addig jutottam a játékban, hogy lett kardom, pajzsom, csúzlim és valami dió, ami elkábítja az ellenséget. Ha állást visszatöltesz, akkor nem a mentés helyére tesz vissza, hanem a mentett pálya kezdőpontjára, de megjegyzi a már teljesített dolgokat. Csak az zavaró ugye, hogy ilyenkor vissza kell kaptatni, ahonnan folytatni szertnéd a játékot.

Jellemző, hogy úgy 'elszállt' közben az idő, hogy majdnem csurig merült az akksi, pedig töltöttem is egy darabig. A 3d effekt csodás, nem fájt tőle kicsit sem a fejem, de megjegyzem csendben, hogy nagyon fogékony vagyok a varázsképekre (bandzsítós képek, ki hogy hívja) is, másodpercek alatt rá szokott állni az agyam és rögtön észre veszem az elrejtett ábrákat. Mivel sokan panaszkodnak szerte a neten, azt gondolom, ez egyéni adottság kérdése is, de akiknek bejön a 3d (mint nekem), azoknak ez hatalmas pluszt tesz hozzá a játékélményhez, amit a konkurencia nem tud. És még megjegyzem azt is, hogy a Zelda 3d-jét nagyon lehúzták több tesztben is, akkor milyen lehet a Mario Landé, amit viszont agyondícsértek :F

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1392) Jeno.L


Jeno.L
tag

Nah hát úgy látszik én maradtam itt egyedül 3Dtlen :DDD

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1393) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1392) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Tényleg, nem kellett volna már megkapnod?

Szerk: bocs, most látom, hogy pár hsz-el feljebb írtad...

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1394) hdman válasza Jeno.L (#1392) üzenetére


hdman
őstag

Nyugi, én is még egy Lite-al nyomom :DDD

Sopron city :)

(#1395) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Most, hogy van egy kis fény, felrakok én is két képet:

Balra a pénztárcám látható, teljesen átlagos méretű brifkó. A 3ds xl ~1 centivel hosszabb, viszont keskenyebb, és vékonyabb is (a súlyáról nem is beszélve). A hordozhatósággal tehát nincs baj, aki egy pénztárcát magával tud vinni feltűnés mentesen, az meg fogja tudni oldani.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1396) Jeno.L


Jeno.L
tag

ldave! Megtudod nézni, hogy mennyit foglal a Mario Kart 7 a memória kártyán? Gondolkozom, hogy ha majd meglesz a 3DS akkor majd én is megveszem, de letölthető verzióban :)

Dr.F.E.R.I. Grat neked is a "kicsikéhez" :D

[ Szerkesztve ]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1397) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1396) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Köszi :B! A játékok méretéről találsz egy kis összefoglalót itt.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1398) Jeno.L


Jeno.L
tag

Kis érdekesség, a Japán Amazon ma publikálta a top20 2012 Best Selling videó játék listáját.
Mario Kart 7 a második, Monster Hunter (3DS) a harmadik.
A fehér 3DS a 18. helyen :)
Teljes lista [itt]

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

(#1399) Dr.F.E.R.I. válasza Jeno.L (#1398) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Fura, hogy a Vita is ott van mögötte a 19. helyen, mégis csak 1db játéka van benne a listában. A felhozatal alapján elég egyértelműen a DS rendszerek dominálnak.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1400) Jeno.L válasza Dr.F.E.R.I. (#1399) üzenetére


Jeno.L
tag

A Persona 4 elég rendesen felhúzta a Vita eladásokat nyáron, hetekig a top20 listában volt a játék is.
Amin viszont csodálkozom, hogy a Hatsune Miku Project Diva-f nem jutott be pedig amiatt még első helyen is volt 1 hétig a Vita

(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo 3DS és DS topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.