Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48629) Angie™ válasza Kardoosh69 (#48628) üzenetére


Angie™
addikt

Dobott a kékhalál hibakódot?
Vagy gyorsan újraindult a gép? Ha igen, ezt csináld meg. Idézek korábbról:

"ki kellene kapcsolni a windows egyik alapbeállítását, hogy automatikusan újrainduljon ha probléma van. Így fog dobni egy kék hibaüzenet oldalt, ott lesz egy hibakód, és ez segít nekünk, hogy megkeressük az újraindulás okát.
Írd be be a keresőbe ezt: systempropertiesadvanced
Ezután a Rendszertulajdonságok Speciális lapján kattints a 'Beállítások' opcióra az 'Indítás és helyreállítás' pontnál. Itt kapsz egy új lapot, és lesz egy olyan rész hogy ‘automatikus újraindulás’. Vedd ki előle a pipát, mentsd le és kész.
Amennyiben legközelebb hiba van, megmarad előtted a kék hibaüzenet képernyő, az ott látható kódot írd be keresőbe vagy ide és segítünk kitalálni mi a baj."

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.