Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a Wii verzióban van nyelv választási lehetőség?
-
wjbhbdux
veterán
Kijött nemrég egy hatalmas mod válogatás a játékhoz, a modernebb grafikán felül egy teljesen új story mode került bele átvezető videókkal meg mindennel, 80 új kocsi, jobb irányítás stb
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tommy boy
üzenetére
Heló!
Én is pont ezért írtam a fórumra.
Egyetlen egy megoldást találtam, az pedig az volt, hogy felraktam a Win 7-et, és most már azon játszok vele. Bár Win 10-en sokkal jobb az FPS (az öregebb OS-en képes leesni 30-40-re is néha), viszont tökéletesen működik a játék. 10-esen még talán szebben is néz ki, de hát ha állandóan kiakad..Más megoldást sajnos nem tudok, szóval ha neked is van egy üres partíciód, akkor uccu neki install Windows 7.

-
Tommy boy
csendes tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
persze

-
Tommy boy
csendes tag
Üdv. Olyan problémám lenne, hogy verseny után lefagy a játék vmiért de nem mindig kb játszok 30 percet és lefagy ez miért van? Eredeti a játék.
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Játszik valaki ezzel a játékkal Win 10 alatt? Vagy egyáltalán játszik még vele valaki itt a fórumon?

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Én Mazda RX7-el nyomtam a két kerekezést.
3 amerikai van ami sztem jók két kerekezésre: Plymouth HEMI Cuda/Dodge Charger/Chevrolet Chevelle SS -
energy4ever
addikt
Wheelie compatation-re tudnatok ajanlani valami autot?

Mikor wii-n jatszottam, volt valami amerikai autom amivel a cel utan is meg 2kereken gurultam vele. De nem tudom mar melyik lehetett az... -
blekike
csendes tag
hamachi szerver, ha valakinek játszani támadna kedve:
azonositó: nfsprostreetgt
jelszó: nfsps6 -
dudu5130
őstag
Üdv!
Valakinél jelentkezett az a probléma, hogy a verseny végén, mikor megkaptad a pénzt és a pontokat egy enter nyomásával lehet tovább menni a menübe vagy újra kezdeni a pályát és beakad az enter? Esetleg valami megoldás rá?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
2800-3000 Ft Origin progit letöltöd,tudsz fizetni bankkártyával,más 5letem nincs.
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy azt milyen programmal és hogyan tudnám megcsinálni, hogy a kiírásokat pl. "You Win" ; "3.Rd." átírjam másra?

És még egy olyan kérdés, hogy azt meg lehet csinálni benne, hogy a Zonda F tulajdonságait átírni az Imprezába vagy bármilyen másik autóba? Ha meg lehet, akkor ezt milyen progival?

Előre is köszönök mindent!

Üdv.
Alu!
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az öcsémmel szeretnénk ketten nyomni egymás ellen ezt a játékot.
Nézegettem de vadi ujjan már sehol se árulják a játékot (ami érthető)
A kérdésem az lenne ha itt ph-n veszek két használt példányt azokkal menne a multi vagy a lan?
Egyáltalán van a játékban lan?
Meg az hogy ez a játék egyszer aktiválható azt csókolom vagy többször is?
vagy egyáltalán kell aktiválni a multihoz?
Bocsi a sok hülye kérdésért
De inkább sokat kérdezek mint hogy bele vágjak észnélkül a költekezésbe.
Válaszotokat előre is köszi!
-
SQX_Barto
addikt
Nemrég elkezdtem a Pro Street-et.Régen már kipróbáltam, de nem ragadott magával, most több esélyt adtam neki, és tetszik.
Bár vannak negatívumai is rendesen. Egyrészt a kocsik adás-vételével jól meg tudtam magam szivatni, amennyit elszórtam szar kocsikra...
Másrészt nem fair, hogy az ellenfeleknek sz*rrá festett kocsijuk lehet én meg érjem be azzal a kevesebb lehetőséggel, amit a Decals és a Vinyls tartogat.
Drag-ekben nagyon béna vagyok, és most nincs is Drages kocsim, nem tudom mit kellene vennem, hogy le tudjam dolgozni a 1-2 sec minuszokat, ami miatt első helyett ötödik vagyok..
A drift és grip king már megvan speed king folyamatban, de a drag-gel szívni fogok még sokat, gyanítom.
Kismillió kocsit vettem (és dobtam is ki) végül Grip-re EVO X, Driftre 350 Z, Speedre pedig Nissan GT-R lett a választás. Kétkerekezést nem csináltam meg és nem is kérdezem, mert leharapjátok a fejem
Egyébként meg tudtam volna csinálni anélkül is a Domination-t, ha a Draget meg tudnám nyerni 
Na ennyi, valaki tolja ezt még? És a kérdésem még, hogy multiban vannak még szerverek? Nem original van meg, de lehet megveszem majd EA Store-ban, csak kérdés érdemes-e még régebbi NFS-eket venni, mint pl ez, vagy a Carbon? -
sunny84
senior tag
válasz
gergofabjan
üzenetére
annyi csak hogy a gumiégetést maxra viszed így a tapadásod tökéletes lesz..
+ izmos hátsókerekes kocsi kell, jó váltásokkal és csak a 3 ik fokozatban nitroz...
+ mindig perfektet válts...
-
gergofabjan
csendes tag
válasz
DerStauner
üzenetére
hiop
-
gergofabjan
csendes tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Hogyan kell a két kerekes versenyt megcsinálni?????????????????????????????
írja meg valaki
előre is köszi!!!!!!!!!!!!! -
sunny84
senior tag
hali .. volna 1 problémám win 7x64 ultimate-on a game furcsa dolgot csinál..
tehát felraktam nem régen ( ebben a nagy új nfs utálatában ).. és 1 versenyt megnyerek az elején király minden de a tovább gombra hiába nyomok nem megy sehova ..csak áll ott a verseny eredménynél
tehát mi a gond
a game eredeti mielőtt ebből kavarodás lenne ....
köszi előre is -
.:Kristian:.
addikt
Hali!
Valaki leírná jó szájbarágósan, hogy hogyan kell ezzel a játékkal lanozni?
Patchet már szedtem le a hivatalos oldalról meg van egy lan server progim de nem tudom mit kezdjek vele.
-
Barell
senior tag
Hali. Van valami patch vagy akármi ami megoldja a rácsok szétnyújtását? A rácson belül arra gondolok amikor body kit-et raksz a kocsira vagy épp motorháztetőt és azon...

Itt jól látható mire gondolok a kocsi elején.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyetlen egy megoldást találtam, az pedig az volt, hogy felraktam a Win 7-et, és most már azon játszok vele. Bár Win 10-en sokkal jobb az FPS (az öregebb OS-en képes leesni 30-40-re is néha), viszont tökéletesen működik a játék. 10-esen még talán szebben is néz ki, de hát ha állandóan kiakad..

Subaru 4 EVER