- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8197 üzenetére
Kosz.
Nemtom az oldala hatso reszere rakjak-e meg szponzormatricakat. Szerintetek?
-
ipavlidu!
tag
Itt amikor az van kiirva a rouge speed-hez hogy break record x/10, akkor milyen recordra gondol? Amit egy raceday-en elernek max pontot, es annak a megdontese, vagy mi?
-
ipavlidu!
tag
Most egy masik rendszerre toltottem fel, remelem meg tudjatok nezni.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8190 üzenetére
Akkor majd linkelem otthon megegyszer.
Lehet, hogy a kepfeltoltovel van a baj.
Mo-rol netezel ugye? Azt hallottam meg ez cink lehet.
-
ipavlidu!
tag
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8186 üzenetére
Je egyszer nyomott olyat is, pedig akkor meg o volt a speed king.
Egyszer nyomtam meg olyat top speed runin'-ba, hogy mindenki totaled volt rajtam kivul.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8184 üzenetére
Lamborghini, minden megveheto maxon, fek + nitro level 4-en. Nemtom, lehet kicsuszott valahol a csavo, majd meg megprobalom megegyszer, mert azer' ez eleg durva kulonbseg. De iszonyat eros ez a Lamborghini.
Majd holnap lehet linkelek kepet az update-elt verziojarol.
-
ipavlidu!
tag
Na vegignyomtam a NITROCIDE-os agat. Hat azt hittem akad valami kihivas a vegere. Leheto legnehezebb nehezsegen is egy perc tiz masodpercet vertem ra erre a Nate fiura az utolso versenyen....
-
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #8181 üzenetére
semmi uj mert a karrier alatt minden megvan!!!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8178 üzenetére
és mi van ha végigviszed vmi videó vagy bónusz?
-
rob210
nagyúr
válasz
akkor nem szóltam
-
darnellsmith
senior tag
válasz
úgy esetleg jogos a kód, just 4 fun
-
rob210
nagyúr
válasz
HDR renderin #8171 üzenetére
Szintem meg végig kell játszani a játékot:-)
-
LJoE
senior tag
válasz
ha elárulod hogyan működik mindez az 1.1-es patchel együtt, akkor tényleg
-
ipavlidu!
tag
válasz
Ja, en sem akarok koddal jatszani.
Nem vagyunk "LOL"-ok.
"!!!!!!!!"
-
darnellsmith
senior tag
válasz
aztán ki akar kóddal játszani?
-
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #8158 üzenetére
LOL-ok vagytok!!!!!!!!!!!!!
Mindenki az!!!
MONDOM HOGY EZT BE KELL IRNI A TITKOS KODBA: UNLOCKALLTHINGS!!!!!
ettől kapsz 5 autot meg minden kocsira 4-es szintű cuccot!!!!
-
ipavlidu!
tag
Mindenesetre kar volt elcseszni a szellozoracsokat. Nem is tudom hogy csinaltak. Na meg ez a kameraremeges gyors sebessegnel. Nemtom ezt ki talata ki, de hatba kene vagni egy szeneslapattal. Mindenesetre osszvissz meglepoen jo arcade autos cucc, mcrae driftel kiegeszitve, autos kanaan!
-
ChromeX
addikt
válasz
ipavlidu! #8162 üzenetére
jól megy vele
bár kicsit furcsa dolog történt nemrég, a játék elején a forcefeedback elég erős volt (normális) 100%ra volt állítva a játékban, aztán egyik nap amikor felszereltem és elindítottam a játékot és egy versenyt, és mintha csökkent volna, az ereje, nem tartott annyira ellen
megnéztem 100% volt még mindig, mást meg nem igazán lehet állítani, ma sikerült működésre bírnom a TDUm(nem láttam a gpst) és abban ha beállítottam, hogy kemény legyen akkor alíg bírtam tekerni, tehát nem a kormánnyal van a gond .mondjuk de azt sem tudom, hogy egyáltalán van e gond, vagy csak bemesélem magamnak
mind1 így is nagyon élvezetes az aszfalt minden részletét érzem
nagyon szeretem ezt a kormányt -
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8157 üzenetére
kóddal nyomod hogy minden 4es szintű cucc megvan?
-
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #8156 üzenetére
én ezekkel nyomtam és elég jol gyorsul főleg ha megvan az egész 4-es szintű csomag hozzá!!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8155 üzenetére
én ezeket inkább csúcssebességre használnám
-
HDR renderin
senior tag
Minimum gépigény:
* Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
* Processzor: Windows XP esetén 2.8 Ghz, Windows Vista esetén pedig 3.0 Ghz
* Memória: Windows XP esetén 512 MB RAM, Windows Vista esetén pedig 1 GB RAM
* Tárhely: 8.1 GB
* DVD olvasó: 8x-os gyorsaság
* Videokártya: 128 MB Pixel Shadar 2.0 támogatással, NVidia GeForce FX 5950 (GeForce MX széria nem támogatót) vagy jobb, illetve ATI Radeon 9500 vagy jobb
* Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
* DirectX: 9.0c verzió szükséges
* Az Online Multiplayer-hez minimum 512 kb/s-os sebességű internet kapcsolat szükséges
* Bemenetek: billentyűzet, egér, ezeken kívül csatlakoztatható még USB kormány illetve Gamepad -
ipavlidu!
tag
Nez ki valakinel igy a jatek, vagy ezt csak az EA-s arcok csinositgattak fol utolag? PC maxon mindenesetre nem ilyen szep a beton pl.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8149 üzenetére
Na szal arra gondolok, hogy tod, amikor elorenezel ugy egy szazotven meterrel, nincs ott a fa arnyeka, egy masodperfc mulva meg valahogy odakerul. Áhh, valamikor csak rájövök, mit kell vele csinálni, addig is ad egy kis partydrog hatást.
-
ipavlidu!
tag
Camarro? Ford GT? Ford Mustang? 1/2-es driftre melyiket? (Zondara most nincs penzem.)
-
frame>24
addikt
patch 2?
(legfölső post) -
ipavlidu!
tag
Ja, sztem is mennie kene.
Talan a proci keves?
-
AthlonXP
őstag
válasz
darnellsmith #8137 üzenetére
Hát ha tényleg a proci a gond, azzal nemtok mit csinálni.
Viszont reménykedem benne, hogy hátha volt vkinek hasonló gondja és esetleg talált rá megoldást.
Ha meg nincs megoldás akkor mindegy...
Amúgy XP-n és Vistán is ugyanezt csinálja. -
AthlonXP
őstag
válasz
darnellsmith #8135 üzenetére
Hát nemtom, de ezen elvileg mennie kéne mert bőven benne van követelményekben ( legalábbis nem ez a minimum neki... )
Lehet, azé nem megy ilyen régebbi amd-m van? A haveromnak intelje van 3Ghz-s egymagos 1giga rammal ugyanilyen videókarival, de neki simán megy.. szal -
AthlonXP
őstag
Heló.
Lenne egy hülye kérdésem...
.
Szerintetek az én gépemen ( adatlap ) volna esély, hogy jáchassak a pro street-el?
Megnéztem a gépigényét, sztem mennie kéne rajta.Azér kérdem mert felraktam a gamét, alapból 640*480 ban indul a menü, viszont ha bármilyen beálítást változtatok a menüben, akkor már onnan nem tok tovább lépni, simán kilép a windowsba, semmi hibaüzenet nincs.
Az az érdekes, hogy egyszer vhogy sikerűlt elindítanom 1024-ben (minden beálítást amit tudtam maxra nyomtam) bejött a videója is ami a carierr indítás után van. Annak a végén ha jól emlékszem át kell venni a kocsi irányítását ( mint az előző verziókban ), majd ha sikerűlt végigmenni a körön akkor újabb töltés jönne ( asszem ), na ez után lépett ki a windowsba, minden hibaüzenet nélkül. Ezután már, ha indítom a játékot akkor megint 640-be indul a menü viszont, ha állítok vmit, akkor rögtön kilép.
De semmit nem ír ki, hogy mégis mi okozhatja ezt.Szal ez érdekelne, hogy most mit lehet vele kezdeni ezek után, esetleg a géppel lenne a gond?
A játék biztos jó, mert próbaképp feltettük haverom gépére amin simán ment.
Szal biztos nálam van a gond. -
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8129 üzenetére
ez micsoda kitolás
-
ipavlidu!
tag
Full tuningos Lamborghini, mindent visz.
Csinaltam neki egy kis design-t, de a sarga alapot nem akartam megtorni, ugyhogy az alja fekete lett, es arra jottek a sponsor feliratok.
-
ipavlidu!
tag
Egyebkent a patch hogy hat a halasboltbol szarmazo verziokra?
-
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #8126 üzenetére
hát igen csakis a patch feltelepitése után lesz benne több autó!!
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8126 üzenetére
Egyebkent vegulis mennyivel kulonbozik az xbox-os verzio grafikaja a full grafikas pc-stol (azon nyomom)?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8123 üzenetére
mondjuk én x360on játszok lehet azért kicsit más nekem.
pc-n csak patch után mennek azok a verdák? -
$mith
tag
válasz
HDR renderin #8106 üzenetére
2x512 MB DDR1 de nem megy valamiért DUALban
Amúgy TE azon a gépen játszol ami az adataidnál van?
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8121 üzenetére
De szal akkor vegulis lehet jol menni nem a legdragabb kocsikkal is legmagasabb versenyeken. Ezt jo tudni, azt hittem, a tier kettes kocsikat feltetlenul le kell valtani.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8119 üzenetére
késöbb beugrott okay
-
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #8111 üzenetére
Spoiler!!!
Amugy ez alap igy néz ki!!!
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8117 üzenetére
Ja, de idovel megjelennek? Vagy csak szimplan azok, amelyikek lockolva vannak? Na mindegy.
A lamborgini nem is megy olyan nagyon jol tuning nelkul.
Van egy dolog amit nem ertek. A legjobb kocsikkal is folveszi a versenyt pl. egy mazda rx-8. Most akkor mindegyik kocsi folfejlesztheto nagyon jora, vagy sima versenyhez valami nagyon tap kell? Mert ha egy kozepes kocsi is felfejlesztheto (nekem nem ugy tunt, bar eleg hamar eladtam), akkor veszek egy audi tt-t vagy mazda-t, es azzal szenvedek.
Szal osszvissz szerintetek egy mindig full tuningon levo audi tt megalja a helyet a jatek vege fele is?
-
ipavlidu!
tag
He? Vannak rejtett kocsik? WTF?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8113 üzenetére
fuu tényleg
? nem tudom nálam mintha nem lenne de majd megnézem, de szerintem ha lenne már vettem volna
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8105 üzenetére
astont hogy tudtad megvenni az is rejtett ?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8105 üzenetére
astonon mi az a vasalódeszka hátul?
amúgy fel nem ismertem volna ha nem írod oda hogy milyen gép
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #8103 üzenetére
én se soxor használom a féket
-
ipavlidu!
tag
Megvan a Lamborghini
-
ipavlidu!
tag
válasz
HDR renderin #8101 üzenetére
Elmeletileg king-en nyomom, szal nem kene fekeznie. Minden segitseget kikapcsoltam amit lattam.
911 jo sima versenyre? A challangernek meg barmit csinalhatok, 300 korul elszall, nem jo 1/2-esre....
-
$mith
tag
válasz
ipavlidu! #8099 üzenetére
De akármilyen grafikán állítgatom akkor se lesz jó! A proci amúgy 2400 MHz-en megy azzal nem lehet baj... a videókarival sem bár lesz egy 7300 GT 256MB-os DDR3-as váltás ha minden igaz, marad a RAM... mondjuk az igaz mert valamiért 'nem mernek' DUALban menni... most a 'CARS' pont alatti grafikai beállítások maxon vannak a többi off meg 800x600! Így most eddig 'alig' akadozik csak 7-8 másodpercenként 1x
Full minimum grafikán amúgy játszani se tudtam, mert annyira akadt
Hát ez van; kis pénz kis fociAzért köszi a válaszokat!
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #8101 üzenetére
nálam akkor sem ég néha ha én nyomom a féket, azt hittem valami gáz van a pedállal, de rájöttem, hogy lassít csak nem ég a lámpa
Új hozzászólás Aktív témák
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest