- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
ipavlidu! #8050 üzenetére
Sziasztok! Elnézést de melóból már az is nagy szám hogy 1000 Hsz-t elolvastam.
A kerék geometriai méretei változtatnak a tapadáson, kezelhetőségen?Páran azt írták itt hogy széles gumi jobban húz-tol pl segíti a 2 kerekezést, de semmi ilyet nem tapasztaltam még...
Mitől függ hogy egy kocsi javítása mennyibe kerül? Van egy Corollám driftre és ha felborulok vele pár száz dollárért jó, míg egy 350Z 12000 dollár. De Pl grip 350Z javítása átlag 2600 Dollár alap motorral míg stage 2 motorral hajtott Civic SI javítása 7000 Dollár. Valaki segítsen az összefüggéseket tisztázni plz.
Sokan szidják a 350Z-t, én is szidtam, de aztán nyertem hozzá level 4 fékeket és WOW, meglepődtem. 15%-nál Gripre tökéletes autó lett.
Üdv,
-
ChromeX
addikt
válasz
ipavlidu! #8162 üzenetére
jól megy vele
bár kicsit furcsa dolog történt nemrég, a játék elején a forcefeedback elég erős volt (normális) 100%ra volt állítva a játékban, aztán egyik nap amikor felszereltem és elindítottam a játékot és egy versenyt, és mintha csökkent volna, az ereje, nem tartott annyira ellen
megnéztem 100% volt még mindig, mást meg nem igazán lehet állítani, ma sikerült működésre bírnom a TDUm(nem láttam a gpst) és abban ha beállítottam, hogy kemény legyen akkor alíg bírtam tekerni, tehát nem a kormánnyal van a gond .mondjuk de azt sem tudom, hogy egyáltalán van e gond, vagy csak bemesélem magamnak
mind1 így is nagyon élvezetes az aszfalt minden részletét érzem
nagyon szeretem ezt a kormányt -
$mith
tag
válasz
ipavlidu! #8099 üzenetére
De akármilyen grafikán állítgatom akkor se lesz jó! A proci amúgy 2400 MHz-en megy azzal nem lehet baj... a videókarival sem bár lesz egy 7300 GT 256MB-os DDR3-as váltás ha minden igaz, marad a RAM... mondjuk az igaz mert valamiért 'nem mernek' DUALban menni... most a 'CARS' pont alatti grafikai beállítások maxon vannak a többi off meg 800x600! Így most eddig 'alig' akadozik csak 7-8 másodpercenként 1x
Full minimum grafikán amúgy játszani se tudtam, mert annyira akadt
Hát ez van; kis pénz kis fociAzért köszi a válaszokat!
-
ChromeX
addikt
válasz
ipavlidu! #8048 üzenetére
persze tölsd fel, a kétkerekezés nekem sem ment egy ideig de addig szarakodtam ameddig sikerült.
na, az első gumi legyen keskeny a hátsó legyen széles: a motornál minden legyen jobbra húzva váltonál 1,2,3 a legrövidebb többi hosszú, a futómű beállítás: [link]
nekem így bejött, jah és legyen minden tuning lvl3as minimum, a gumik is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged