- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
A dragnál nem a lóerő számít.
Nem csak a lóerő.!!!
Nekem pl egy chargerem van 876 lóerő és mégis megverem a 950-890 lóerős ellenfeleket.
Dragnál nagyon számítanak a beállítások.
A charger pl nagyon rövid váltóval rendelkezik ezért pillanatok alatt állvahagyom a többieket.
Igaz indulás utánn folyamatosan váltanom kell.:-D
Mert ,másodpercenként üveghangja van a motornak.
A szektorversenyre meg ajánlom neked az evo-t azzal lehet alázni a népet.
Én a zondát csúcssebesség futamra használom azaz speed autónak.
-
ChromeX
addikt
igaza van deltapowernek, amúgy hidd el mindig lehet jobbat menni, csak a dragnál nagyon precíznek és ügyesnek kell lenni, jah és minden lvl3as tuning sem árt, a felfüggesztéssel én a 1062hp zondámmal jobbat mentem 2-3mpel mint a felfüggesztés nélkülivel, jah és a gumik is sokat számítanak
-
Suty01
csendes tag
Hi mindenki,
A játék hogy dja a motortuningot?
%-ban v pedig + lóerőkben?
A másik meg hogyan van az hogy pl. WRX Sti-m van és más a tuning erdmény gyorsulásnál és más körversenyben? Ezt nem értem! Vki felvilágosíthatna.Kösz.
ja. a másik, hogy a picsába lehet 887LE-t kicsikarni egy EVO 9-ből,mikor én csak 671-et tudok kihozni max motortuniggal az STI-mből?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #8293 üzenetére
a sick fish találóbb lenne
-
DeltaPower
addikt
bemutatom legújabb művem: a "halacska"
-
Orc
senior tag
Kikészít ez a kiba.... játék. Olyan szinten csal, hogy az hihetetlen.
Sector verseny, egy pagani zondaval megyek. 4-nek indulok és megelözöm az összes ellenfelemet, gyorsabb vagyok náluk és én hány pontot kapok 0-át és ők 2000-et, nem számít hogy az összes szektorban gyorsabb vagyok, nem bazzeg ők mögöttem sem bírnak jönni, de azért mindig megfutják a szektor rekordot.
A másik, drag: egy 500lovas szarral lenyomják a 800 lovas subarum, nagyon reális. Pedig egyet sem hibázok.
Már azon gondolkodtam, hogy letöltök valami cheatet, hogy kompenzáljam ezt a szemetet, de még életemben nem csaltam... -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8290 üzenetére
hát igen nagyon ütős bár nem mentem még vele olyan sokat, de ennél még lehet egy kicsit följebb húzni, és nincs miért kárpótolni sztem minden tökéletes a kocsin ami nem az majd az lesz mert azon lehet változtatni.
kérdés, a TUNE menüpont alatt piszkálom a motort akkor az a végén több hp-t eredményezhet? vagy az a számokban nem látszik meg? -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8288 üzenetére
hát igen, az az igazság, hogy nem foglalkoztam vele olyan sokat, és a hátsó felni lemaradt
azt én is utólag vettem észre mikor lementettem a képet, majd megcsinálom, meg akarok még rá valami mintát, ez olyan "early draft" -
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #8284 üzenetére
jaja nézd a dolog jó oldalát, alázni fogsz azokkal a verdákkal
-
AMD Power
titán
A Lambot meddig lehet húzni? Hány LE-ig?
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #8279 üzenetére
rakd újra és ha még nem törölted le az eredeti mentésedet akkor méásold ki, aztán azt rakd vissza, sztem menni fog
bár ez elég bosszantó lehet. kell a mentésem vannak jó verdáim
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #8279 üzenetére
ilyet velem is elő fordult, kegyetlen idegesítő tud lenni
-
Gyusz
őstag
válasz
AMD Power #8271 üzenetére
Dodge Charger R/T van nekem, 1/4 és 1/2 mérföldön is verhetetlen vagyok max tuninggal és wheeelie competition is lazán megy vele (ráadásul mindhárom típusú versenyen ugyanazokkal a beállításokkal megyek). Pedig a drag eleinte nagyon vacakul ment ezzel meg olyan, mint az álom.
-
DeltaPower
addikt
na most lett elegem... megkergült a mentésem, minden versenyeredmény elszállt, csak a kocsik maradtak, illetve az aktuális versenynap, valahol az utolsó leszámolás előtt. innentől kezdve cheat mentéssel megyek.
(mod) újra se tudom kezdeni, hogy az elejétől gyorsan (pff) végigalázom izom verdákkal, mert ha rámegyek az első versenyre, kilép a game :S -
AMD Power
titán
válasz
DeltaPower #8272 üzenetére
Lambo?
-
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #8270 üzenetére
nem olyan biztos.
na de ez nem a pc vs. konzol topic, hagyjuk abba.
-
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #8262 üzenetére
na jó de hasnolísd már össze a látvány elemeket, még jó, hogy lasabb,
amúgy ha állítgatsz az effekteken nem hiszem el, hogy csúnyább a ps mint a carbon, 30fps csak elég nem, az már élvezhető, finomhangoldAMD power: zondát csak akkor ha van igyen autó markered, amúgy jó a gt, megfizethető és gyors, de a zonda jobb
-
DeltaPower
addikt
válasz
AMD Power #8271 üzenetére
sztem mindenképp hátsókerekest, összkerekes kocsik rosszul mennek, első kerekes nekem nem jött be.
amit ajánlhatok, mert teszteltem: viper, corvette. zonda nem jó mert drága javítani, ha véletlen falnak koccansz (mondjuk pont ezért semmire se jó szvsz).
ami még jó lehet: shelby 500, porsche gt, erősebb muscle car. (pl. porschét itt nagyon dicsérte valaki)
evo-t ne vegyél mert bénán gyorsul. (nekem több mint 1mp-vel lassabb mint a viper) -
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #8267 üzenetére
és meddig, 2-3 évig?utána jön a jobb konzol.
na, OFF off mert soklesz már.
-
AMD Power
titán
A 750LE Evo Lancer egy álom.
Nagyon jó ez a játék. És Vista alatt eddig csak 1x fagyott ki.
-
Amur
addikt
egy hete kérdeztem egy ilyen LOL-t:
most hirtelen nem akar világos lenni hogy az alulkormányzással,vagy a túlkormányzással érem-e el hogy érzékenyebb legyen a kormánymozdulatokra(ne kelljen pl.több másodpercre nyomni a bill.-t hogy kanyarodni kezdjen?)?
valaki segít? a murcim érzéketlen alig reagál a kormánymozdulatra,az rx-8 meg alig mozditok valmit a kormányon és már az árokban van..nem szeretek kisérletezgetni,és fogalmam sincs hova állítsam! -
ádyz
addikt
válasz
DeltaPower #8262 üzenetére
Hát igen.
Mostmár nem a játékot veszed meg a géphez, hanem a gépet a játékhoz.
-
fpeter07
veterán
válasz
darnellsmith #8252 üzenetére
nekem a carbon jön be jobbean
-
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #8260 üzenetére
Hmm, nekem ez sem jön be annyira, főleg a rendszerigény miatt...Tudom, 2008-at írunk, DX10, stb. de mégis...
-
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #8258 üzenetére
Én is csak unalomból vittem végig.
Az egy hirtelen összedobott cucc volt.
-
ádyz
addikt
válasz
darnellsmith #8255 üzenetére
Miért lenne az?
Ha egyzer ilyen rövid és gagyi rész volt, muszály volt vele végeznem.
-
Gyusz
őstag
Speed versenyekre adna valaki tanácsot? A hülye navadai pályákon összevissza töröm a kocsikat, próbáltam már a Zonda/Lamborghini kettőst, de akárhogy állítom őket, egyszerűen nem megy. Mit kéne tuningban belőni, hogy gyors és iránytható legyen a kocsi? Már nagyon idegesít, ez a Speed King cím nagyon távol van, pedig King módban eddig nem sok problémám volt, most meg...
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8250 üzenetére
nem és éppen ez benne a jó a carbont pl, már 2délután alatt végig játszottam
ezért is tetszik ez a rész -
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #8248 üzenetére
jah drift az jól megy, akkor laza lesz, csak addig kéne eljutni jó sok verseny van
-
ChromeX
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #8246 üzenetére
értem, akkor az nem lesz túl nehéz, a dragot majd megoldja a zondám
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8244 üzenetére
igen, nálam is amúgy nagyon jól megy.
azt tudja valaki, hogy a ryonál milyen vesenyek vannak és mennyi? -
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8242 üzenetére
igen ez az
csak mindig összekeverem őket
-
darnellsmith
senior tag
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8240 üzenetére
chevellle asszenm ez is csak, nem tudom minden ugyan olyan neve van
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8238 üzenetére
ss asszem challenger vagy ilyesmi
-
ChromeX
addikt
na lenyomtam én is rayt már kétszeres király vagyok, és mentem egy kétkerék rekordot:[link]
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #8235 üzenetére
miből gondolod? (jó az avatarod
)
-
ipavlidu!
tag
100% Hat vegignyomtam! Kosz a fejlesztoknek! Par hibatol eltekintve, az egyik legjobb "szimulator" az arcade kategoriaban! Bar egy kicsit talan tul konnyure sikeredett, jo lett volna ha Ryo nem lett volna 10-bol kb. 7-szer totaled.
-
ipavlidu!
tag
Kriegert lealaztam, most jon Ryo!
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8229 üzenetére
igen nekem az evomban 751hp van
most mentem egy versenyt az új tuningos murcival, huuu nagyon kemény és olyan jól kezelhetőmég 350nél is nagyoon jó autó, egyből rekordot mentem vele
-
ipavlidu!
tag
Help!
Sima versenyre mit? Kezd a GT-R nagyon kevés lenni!
-
ipavlidu!
tag
Jo oldal!
Pont az en kartyam is benne volt egy tesztben, vegre! Altalaban csak a 256megas verziot szoktak belevenni.
-
Fényhozó
tag
válasz
darnellsmith #8222 üzenetére
Remélem azért nem csak a képek a jók!
-
Fényhozó
tag
válasz
darnellsmith #8220 üzenetére
Videókártya tesztek!
-
Fényhozó
tag
Érdekel benneteket mit produkál ez a játék SLI-ben? Kukkantsatok be az oldalamra: [link]
-
ipavlidu!
tag
A jo *******!
Masfel oraja szenvedtem a GT-R-em uj szineivel, most kilepnek, erre nyomom veletlenul hogy "abandon" ahelyett, hogy "update blueprint"!
A kormany jobbratekerve maradt es athuzta oda!
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8212 üzenetére
hát igen, tény, hogy a murci alapból 600ho körül van a lexus meg full tuningal volt 550, mondjuk imádom azt a lexust csak sajna már elverik ha nem megyek teljesen tökéletes menetet és azt nehéz..
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Egy nagy kérdésem volna, ezzel a szériával kapcsolatban. Én az underground2 óta hiányolom a replayeket a játékokból. Valóban nincs benne, vagy csak én nem találtam. Nincs valami mod hozzá, amival visszajátszást lehet belőlük előcsalni?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8205 üzenetére
igen, én mindig megnézem hány chek van és beosztom a nitrot, hogy melyiknél lövöm el, aztán miután elhagytam az 500milet de még nem vagyok 250re akkor olyan 300körül padló+nitro két kézzel markolom a kormányt és becsukom a szemem
és várom, hogy áthaladjak aztán én padló fékezek, mert utálom ha a kanyar elött van közvetlen de ugye a kanyarban meg lassítani kell,
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #8203 üzenetére
nem is kell padlón menni mert akkor nagyon utoléred a többieket éa zavarnak, mondjuk nekem mindig sikerül
de azt nagyon utláom amikor egyenes szakaszon fékeznek
na holnap majd játszok ma már nincs kedvem összeszerelni a kormányt -
ipavlidu!
tag
Hat ez a drag king se volt nagy cucc.
Viszont vettem egy 911 GT2-ot, huz mint az allat, viszont eleg iranyithatatlan. Nagyon finomkodni kell vele, itt mar nem lehet full speed-el beleszallni a kanyarba, mint anno a GT-r-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest