- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
Vettem egy Dodge Charger-t. Mostmár level 3 minden, de van egy kis bajom vele.
A bökkenő ott van, hogy a 800 méteres dragot nem tudom vele megcsinálni, mert amikor hatodikba vált, akkor keresztbe teszi magát, és legtöbbször "totaled" a vége...
Akár mit állítok, variálok mindig ez van(spoilerek/futómű/gumik/aerodinamika). A pálya utolsó harmadán elked szitálni, és csattanok.Mégvalami: ha valakinek hajsza/grip módban nem akar rendesen kanyarodni az autója szűk kanyarokban, annak egy kis segítség (nekem bevált, elég sokat pöcsöltem vele, míg rájöttem).
Első-hátsó lengéscsillapító+rugók keményre állítva
Első stabilizátor keményre, a hátsó kb. 3/4-re állítva(a kemény felé)
Kerékösszetartás: pozitív irányba kb. 3/4, vagy több
Kerékdőlés: pozitív irányba kb. 3/4 vagy több (autófüggő is)Nálam a legszűkebb kanyarokban ez annyit segített, hogy nem 40-el, hanem 70 körül fordul az autó(de minden kanyarban érezhetően jobb így).
Elsőkerekes autóval nem próbáltam, szóval arra nem vállalok garanciát, de hátsókerék, vagy összkerékhajtásnál működik szépen
Akinek van esetleg megoldása a drag problémámra, az ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nők, nőügyek (18+)
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest