- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #4784 üzenetére
LOL
Egy nfs topikban az nfs-t fikázni nem off szerintem. Ha egy játék jó, akkor a pozitív véleményekkel van tele a topik. Ha valami szar, akkor fikázzák.
"Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik."
Ez a megnyilvánulásod pedig több mint vicces, nehogymár egy moderátor mondja meg, melyik topikba írjunk. Most pedig bannolhatsz ha akarsz, de attól nem változik semmi...
-
törölt tag
válasz
dragonfx #4706 üzenetére
"aki fanatic annak ugyis mind1"
Szerintem pont a fanatikusoknak nem mindegy!!! Én például az összes nfs-t többször végigtoltam, és most rohadt csalódott vagyok mert nagyon vártam ezt a gamét és egy rakás szar lett.
Ez a játék a 10-12 éves gyerekeknek tetszik akik még nem tudják a szart a jótól megkülönböztetni, mindenki más rókázik tőle...A gépigényről pedig annyit, hogy a gépemen (x2, 2 giga ram, 1950pro) pl a bioshock maxon gyönyörűen ment (ami egy nextgen engine ugyebár), ez a hulladék nfs pedig élvezhetetlen... EA leülhetsz ez elégtelen.
Nem téged akartalak leszólni csak rohadt csalódott vagyok, hogy ezt meg lehetett tenni az nfs névvel.
-
törölt tag
nem, ez nem ugyanaz... Nekem is van ez a gond, amit a kolléga írt. Amúgy nekem 30-40 fps-t ír az ati tray. De időnként (kb másodpercenként) mégis beszaggat, 2 giga rammal. A vga egy 1950pro.
amúgy a gamespot-on 7.0-t kapott az x360-as verzió, ami elég kevés. Ezt írták negatívumoknak:
* Ads, sponsored achievements, and the ability to purchase cars using real cash
* Missing much of the stuff that made the last few games fun
* Races start to feel the same after a while
* Announcers will make your ears bleed. -
törölt tag
válasz
Frenky89 #4567 üzenetére
Ha a nevedben a 89 a születési dátumod, akkor te még járni sem tudtál amikor az igazi autós játékokat csinálták. Így nem nehéz a prostreet-et szeretni
(ne vedd magadra, nem bántásból írtam)
ja, még valami: mekkora vicc, hogy az első carrier verseny után átmegyek a célvonalon a rommátört kocsival, a következő videóban ahogy a tömeg ünnepel, ugyanannak a kocsinak már semmi baja... igénytelenség.
-
törölt tag
Szigorúan magánvélemény következik:
Az első benyomásom a játékról, hogy EZ EGY RAKÁS SZAR.
A grafika ocsmány, a menüt nevetséges, semmi design. Irányítás nulla. ÓRIÁSI CSALÓDÁS. Mindig is imádtam az NFS sorozatot, de a porsche unleashed után elkezdett zuhanni a minőség, és most ért el a mélypontra.Még megpróbálok játszogatni vele egy kicsit, hátha belerázódok, és megszeretem, de nem hiszem hogy menni fog...
És még valami, ami miatt lehet, hogy bannolni fognak: én ezt a játékot (hála Istennek) nem boltban vettem, hanem illegálisan jutotottam hozzá. Ha megvettem volna, valószínűleg már a boltban anyáznék, hogy vegyék vissza, az eladók pedig csak a vállukat vonogatnák.
De még így is lehúzva érzem magam, ez a game még az áramot sem érte meg, amit a gépem tegnap éjjel zabált, amíg lejött az iso...És még egyszer: ez egy olyan nfs rajongó véleménye, aki már az első részt is rongyosra játszotta egy P1-es gépen annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest