- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
question man #4521 üzenetére
Én egy öreg Logitech wingman formula force-al rendelkezem idehaza,bár sajna az itthoni gépemen még nem tettem fel,majd ha megjön az új pénteken
Ha az irányítás nehéz,az megbocsátható,ha sz@r az nem.Mármint mint anno az uccsó 2 NFSben a kocsi elindulása/úttartása/fizikája egy vicc volt,remélem itt máshogy lesz.A töréstől én amúgy sem várok csodát, valahogy hozzá szoktam, hogy nem az igazi az NFS szériában.
Sajna autós játékokban visszatérő hiba továbbá,hogyha lemész az aszfaltról,akkor fél másodperc alatt lelassult 0ra (nemtom irl valaki ment e már le az útról,nem ajánlom, hogy direkt kipróbáljátok, de elárulom nem lassulsz le 5m alatt) Illetve, hogy a kézifékes forduló közben szinte "ragad" a kocsi. Ezekkel a teljesben mi a helytet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest