Új hozzászólás Aktív témák

• v.tom

őstag

Hát nemtom. Kicsit fura ez Prostreet demo. Amikor indítom már akkor rögtön beugrik nekem a Most Wanted utánérzés. Ez nem gond. Az sem volt rossz game.(eljátszottam vele de csak a kocsik érdekeltek) A grafikát felhúzom elég rendesen, hátha jó lesz. Elindítom a játékot. Amint betölt és 3d-be kerülök 10 másodperc után egy pillanatra elsötétül a kép. Aztán 5 másodperc múlva megint. Addig csinálja amíg dob egy kékhalált a Vista(programhibát jelez), és ujraindul a gépem. Először nem tudtam mi okozza. De rájöttem: a procim húzva volt kemény 130 mhz-et. (2400-ről 2530-ra)!! Miután visszaállítottam alapra ment rendesen. Ez gáz.. Ennél lényegesen magasabbra húzott órajelekkel sem volt semmi baja egyik programnak sem amivel találkoztam eddig. Ez remélem csak a kezdetleges verziónak tudható be. Nagyon remélem. Játékmenet szempontjából a játék bár látványos, és az is igaz hogy nem volt eddig nfs-ben hasolnó, elég ratyi. Megpróbálták kicsit szimulátorosabbá alakítani az irányítást, de nem igazán sikerült, és elérték vele azt hogy elveszik az nfs-ek kellemesen arcade irányítása, amit sokan nagyon kedvelnek.
    Na mindegy. Ettől eltekintve a játék okozhat kellemes meglepetést is és van benne potenciál. Remélem a végleges verzióra sokat javítanak rajta, mert különben marad nekem az eddigi legjobb nfs az Underground 1 és talán a 2.

Új hozzászólás Aktív témák