- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nektek nem ugrik kicsit be a Street Legal Racing Redline a demo első részéről?
-
v.tom
őstag
Szerintem az Underground 1 volt eddig a legjobb nfs rész. Azt nem csak azért toltam mert meg akartam nézni az összes kocsit meg szabadon akartam tuningolni őket...
Abban volt játékélmény rendesen. Nem tudnám megmondani hány órát töltöttem gyorsulással hogy én legyek a 18s kürüli időmmel a legjobb a LAN-okon. Jajh. Azok a régi szép idők... -
v.tom
őstag
Hát nemtom. Kicsit fura ez Prostreet demo. Amikor indítom már akkor rögtön beugrik nekem a Most Wanted utánérzés. Ez nem gond. Az sem volt rossz game.(eljátszottam vele de csak a kocsik érdekeltek) A grafikát felhúzom elég rendesen, hátha jó lesz. Elindítom a játékot. Amint betölt és 3d-be kerülök 10 másodperc után egy pillanatra elsötétül a kép. Aztán 5 másodperc múlva megint. Addig csinálja amíg dob egy kékhalált a Vista(programhibát jelez), és ujraindul a gépem. Először nem tudtam mi okozza. De rájöttem: a procim húzva volt kemény 130 mhz-et. (2400-ről 2530-ra)!! Miután visszaállítottam alapra ment rendesen. Ez gáz.. Ennél lényegesen magasabbra húzott órajelekkel sem volt semmi baja egyik programnak sem amivel találkoztam eddig. Ez remélem csak a kezdetleges verziónak tudható be. Nagyon remélem. Játékmenet szempontjából a játék bár látványos, és az is igaz hogy nem volt eddig nfs-ben hasolnó, elég ratyi. Megpróbálták kicsit szimulátorosabbá alakítani az irányítást, de nem igazán sikerült, és elérték vele azt hogy elveszik az nfs-ek kellemesen arcade irányítása, amit sokan nagyon kedvelnek.
Na mindegy. Ettől eltekintve a játék okozhat kellemes meglepetést is és van benne potenciál. Remélem a végleges verzióra sokat javítanak rajta, mert különben marad nekem az eddigi legjobb nfs az Underground 1 és talán a 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged