Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
horvathd
üzenetére
Köszi, erről nem tudtam, csak egy a gond: az otthoni internetem nem a telekomnál van. Ezért egy különálló mobilinternetes csomag kellene.
(#81876) CineDOG1
Én a magam részéről tudok csak nyilatkozni, én a hsz-emben ha jobban megnézed, nem arra kérdeztem rá, hogy van-e valakinek belsős infója, hanem úgy kérdeztem, hogy "szerintetek". Tehát egyfajta közös spekulációra, elképzelésekre voltam kíváncsi, hogy hogy látjátok, mi a véleményetek erről. Tehát szó se volt nem publikus infóról, a hsz-ed meg szerintem egy kissé alpárira és lenézőre sikerült a fórum kb 99%-át kitevő "anonim józsikkal" szemben. Szerintem ez egy szakmai fórum, ahol a stílusra is lehetne esetleg adni egy kicsit. -
válasz
horvathd
üzenetére
Én csak azt nem értem, illetve korábban se értettem, hogy miért éri meg a Move bármelyik előfizetése, ha domino csomagban ugyan annyira jött ki a percdíj, sőt most még olcsóbb is. Valaki ezt magyarázza már el, mi a jó a Move előfizetésekben, miért éri meg bárkinek is azt kötni?
Max az lehet kedvező ajánlat sokaknak, hogy új telefon vásárlásánál muszáj előfizetést választani, ha olcsón akarnak telefont venni. Kérdés mennyire éri ez meg nekik, főleg ha abból indulunk ki, hogy egy használt, de akár még garanciás/max 1 éves telefon nem olyan drága még hardveraprón se, cserébe nem kell csomó pénzt elkölteni az előfizetési díjra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

dptrsk