Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz ubyegon2 #110698 üzenetére
Szeptember 1. óta van egy olyan kedvezmény, hogy aki dominóról vált Mobil S-re, annak egészen addig 19 ft lesz a hálózaton kívüli percdíja, amíg nem vált másik csomagra. Az e-mail valószínűleg szimplán az előfizetések ismertetőjéhez dob, azért látod a 35 forintos percdíjat, mert minden más esetben továbbra is annyi.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz Barthezz2 #110740 üzenetére
Magenta 1-ben mindennek egy néven kell lennie, tehát először egy átírással kell indítanotok, hogy minden a te nevedre (vagy édesapád nevére) kerüljön. Ezt egy üzletben tudjátok megtenni közösen, majd miután minden sikeresen összevonásra kerül a mobil és otthoni oldal, utána lehet indítani a TV rendelést. Ezt a Magenta csomag előfizetője veheti át, és mobilhoz rendelés esetén a bejelentett lakcímre, otthoninál a telepítési címre viszi a futár, ezt módosítani egy ideje nem lehet.
-
m1lan
őstag
válasz FirstTripla #110884 üzenetére
Megújulás után ugyanezért az árért már 2 GB-ot kapsz.
A másik opció előfizuban Net 3GB csomag beszéd nélkül 1890 Ft/hó. Ha telefonálsz, az 35 ft/perc alapon működik. Kb. 22 perc hívás jön ki a 2700 forintos Domino Dupla csomag áráért.
-
m1lan
őstag
válasz atenza #110906 üzenetére
Azért az nem túl szép dolog, hogy azt mondják tud wireless chargingot aztán otthon derül ki hogy mégsem.
Üzletben dolgozó kollégaként csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy elsősorban a szolgáltatást értékesítjük, a készülékek specifikációival kapcsolatban csak azok a kollégák tudnak érdemben választ adni, akiket érdekel a téma és utánajárnak önszorgalomból. Én például ilyen vagyok, de van olyan kollégám, aki csak elolvassa, hogy mi van a dobozra írva, esetleg felnéz a weboldalra. Mivel üzletben vette, így elállásra hivatalosan nincsen mód. 72 órán belül tudná típusazonosra cseréltetni, ha használatot befolyásoló hibája lenne. Ebben az esetben az adott kolléga/üzletvezető hozzáállása lesz a döntő. Én személy szerint a félretájékoztatásért jóváírást ajánlanék fel (a panaszkönybe írásnak is valószínűleg ez lenne az eredménye), a készülékcserét azért is hanyagolnám, mert nem egyszerű procedúra, másrészt a P30 Lite ársávjában nincs is vezeték nélküli töltésre képes készülék a kínálatunkban, de még dupla annyiért sem igazán. A legolcsóbb talán a Samsung Galaxy S10e, az kb. 200.000 forint jelenleg.Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz n@p@lm #110915 üzenetére
Vezeték nélküli töltésről van szó. Ez annyira rétegigény és annyira kevés telefon képes rá, hogy a legtöbb specifikációs oldalon nincs is feltüntetve külön tulajdonságként. Az ügyfelek legtöbbször a belső tárhely méretéről érdeklődnek, esetleg az akksi kapacitásáról, meg hogy hány megapixeles a kamerája, ezekre pár kattintás után bármelyik weboldalról választ tud adni az is, akinek fogalma sincs a dolgokról. A vezeték nélküli töltés nem ilyen...
@kory24 és @csako: Valóban azt kellett volna mondania, hogy nem tudja, ha nem akart utánajárni. Ezzel egyet is értek. Előfordulhat, hogy a kolléga valóban úgy tudta, hogy képes rá a telefon, vagy csak szimplán elbeszéltek egymás mellett az ügyféllel. Tőlem kértek már vezeték nélküli töltőt úgy, hogy a végén kiderült, hogy powerbankot szeretnének. MicroSIM helyett is kértek már konkrétan MicroSD kártyát. Ahogy én sem, úgy te sem voltál jelen, hangfelvétel nem készült, így felesleges bárkit is elítélni.
@4Grider: Még ha kapott is volna érte bármilyen jutalékot...
-
m1lan
őstag
válasz 4Grider #110926 üzenetére
Nem a határozott idejű szerződésre gondoltam, hanem a konkrét készülékre, mivel alapvetően azzal van probléma, nem a "papíros" részével.
@mjani1172: nézd meg, hogy összesen hány fajta terméket forgalmazunk, és hogy milyen időközönként változik a kínálat. A szolgáltatásoknál ugyanez a helyzet, folyamatosan vannak újdonságok/átalakítások/kivezetések. Ahogy írtam is, nekünk elsősorban ezekkel kapcsolatban kell naprakésznek lennünk. A munkaidőnk nagy részét a pultban töltjük ügyfelek előtt, egy forgalmasabb napon nem igazán jut arra kapacitás, hogy specifikációkat magoljunk. Ha valaki nem tech beállítottságú, akkor nem fogja a szabadidejét arra áldozni, hogy képezze magát, és ezt nem is vár(hat)ja el tőle senki. Vagy szerinted arra is pontos választ kellene adnunk, hogy pontosan milyen panel van egy adott TV készülékben? Csak mert abból is forgalmazunk párat...
A kolléga tévedett, ezt az adott üzletben az érintett felek le tudják rendezni egymás között személyesen, biztosan kompenzálva lesz valamilyen módon.
Bár megmondom őszintén,nem sok jó tapasztalatom van a T-vel, de mindenkit természetesen nem ismerhetek.
Talán pont ezért kezdhetnéd azzal, hogy nem vagdalkozol a semmibe, mindezt csak azért, mert téged is ért valamikor sérelem. A Telekom egy hatalmas cég, nem túl ésszerű általánosítani. Hibák és negatív élmények mindenhol vannak, ilyen alapon lehetne dobálni a sarat bármelyik cégre...Én a magam részéről ennyit szerettem volna hozzászólni a témához.
-
m1lan
őstag
válasz Bogyó bá' #111111 üzenetére
Akinek nálunk van az otthonija (vagy van meglévő Magenta a családban, ahova becsatlakozhat), annak nem igazán éri meg dominózni. De még másik szolgáltató után nézni sem igazán. Mobil S a promóciós átváltási 19 forintos percdíjjal, e-Packkel most verhetetlen az alap előfizuk között.
-
m1lan
őstag
A 15% Telekom kedvezmény abban az esetben jár, ha egynél több mobil előfizetésed van. A szerződésben azért a teljes ár van feltüntetve, mert ha mondjuk két előfizetésed van, és abból lemondod az egyiket, akkor már nem felelsz meg a 15% Telekom kedvezmény feltételeinek, és a teljes ár számlázódik.
-
m1lan
őstag
válasz glacious #111748 üzenetére
Ezek szerint nem frissült az ÁSZF ezen része, ugyanis már egy ideje elég 1 előfizetés is a Családi Mobil Opcióhoz. A weboldal jól írja az igénybevételi feltételeket.
#111732: "A csoportba bevont havi díjas és Domino előfizetéseknek jelenleg is élő, nem lezárt, publikus lakossági hang alapú díjcsomagoknak kell lenniük (kivéve Eco XS, Eco Surf, Next, Move, Fun S, Like S, Paletta 100, 100S, 200 és 300); egyéb lezárt lakossági díjcsomagokra, valamint mobilinternet-csomagokra, üzleti előfizetésre és üzleti flottás díjcsomagokra a kedvezményt nem biztosítjuk."
-
m1lan
őstag
válasz btudos #112653 üzenetére
Pedig egy előfizetésre is lehet félévente új készüléket vásárolni.
A rendszer ilyenkor levonja a korábban kapott készülékkedvezményt időarányosan kötbérként az aktuális kedvezményszintből. Ha nagyobb a levonás, mint amennyi kedvezmény járna a vásárlás pillanatában, akkor előbb ki kell fizetni a különbözetet, és utána mehet a vásárlás listaáron 22 havi részletre. Ha kevesebb a levonás, akkor pedig értelemszerűen a maradék kedvezményt használhatod fel. Minél tovább vársz, annál kevesebb az időarányos levonás.Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz muveszur #112811 üzenetére
Nem nagyon szokott előfordulni, mivel automatikusan aktiválódik a kedvezmény az összes előfizetésen. Két gyakori "hibaforrás" van, ami viszont előidézheti:
- nem a Magenta kedvezményes folyószámlához van csatolva a kimaradt előfizetés (magyarul: nincs egybe számlázva azokkal, amik kapják)
- régi portfóliós csomag (vagy legalábbis annak a mobilnet része), ami még a duplázós kedvezmény bevezetése előtti (pl. 400 MB, 500 MB, régi 2 GB, 4 GB stb...)Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz w.miki #114096 üzenetére
Ha áthozzák a TV-t meg a vezetékes telefont, akkor lehet publikus csomagra jelentősen jobb árat mondani. Egyébként:
A "sok beszéd mindenfelé": Mobil L + 2GB (korlátlan beszéd minden irányba)
A "kevés beszéd": Mobil S + 2GB (hálózaton belül korlátlan, azon túl 35ft/perc)Ha nincs egy néven, akkor írassák át, annak 4500 Ft egyszeri díja lesz, viszont mindkét előfizetésre 15% kedvezményt kapnak. Plusz lehetőleg elektronikusan fizessenek, mert akkor 600 forinttal olcsóbb lesz mindkét előfizetés.
Így 12.200 forint lesz a két előfizetés alapdíja, ha jól számoltam.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz w.miki #114101 üzenetére
Az online ügyintézés menetét pontosan én sem tudom, érdemes a weboldalon felugró chatben rákérdezni a lehetőségekre vagy felhívni a 1414-et.
Ha az megvan, akkor hogyan lehet a 2 hűséget egyszerre hosszabbítani a neten, a kedvezménnyel?
Már csak akkor van hűség (2 év), ha készüléket is vásárolnak, egyéb esetben hűség nélkül mennek az előfizetések. De igen, ha egy néven van, akkor lehet őket hosszabbítani egyszerre is.
A netet ki se lehet kapcsolni a sokat beszélőnek sem, azt ki kell fizetni?
Minden hangcsomag mellé kell választani adatot is, a 2GB jelenleg a legkisebb, azt kikapcsolni sajnos nem lehet.Ha a gyerekeknek Domino SIM-jeit még hozzákapcsoljunk, arra adódhat plusz kedvezmény?
Családi Mobil Opcióban korlátlanul beszélhetnek egymás között. Ennek 190 ft/SIM/hó a díja, és a havidíjas számlára terhelődik.@ubyegon2: Melyik az a BB topik?
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz st3v3np3t3r #114159 üzenetére
Ott valami adminisztrációs probléma lesz, a 2018-as promóció indulása óta Magenta csomagban az összes bevont előfizetésre díjmentesen (és automatikusan) jár a Korlátlan TV és Film opció. Persze, ha aktuális csomagokban vannak a mobil előfizetések és legalább 3 GB net van mindegyiken, akkor lényegtelen, de pl. a 2 gigát pont kibővíti a hiányzó két opcióval.
-
m1lan
őstag
válasz blackmajesty #114169 üzenetére
2016-ban lettünk Magentások, akkor egyet lehetett választani, és utólag sem kapta meg a többi előfizu, legalábbis értesítést biztosan nem kaptunk róla. Mondjuk akkor még a mobilnet sem duplázódott. 2 évre kötöttük, úgyhogy a 2017-es váltásból mi kimaradtunk, dolgozni meg pont akkor kezdtem, amikor indult a 2018-as, úgyhogy lehetséges, hogy így volt.
@st3v3np3t3r: a számlaképen nézd meg, az app nem egy biztos forrás. Nekem sem mutatja, pedig a rendszerben aktív.
@anglergab: a márciusi forgalmad számlázódott most, te pedig áprilisban váltottál. Ez a számla még neked ment, csak nem látod, mert nem kapcsolódik aktív szolgáltatás a folyószámlához. A lakossági ügyfélszolgálatot kérdezd meg, hogy a telefonszámodhoz kapcsolódó korábbi folyószámlán van-e befizetetlen számla.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz kutkut #114411 üzenetére
Nagyon nem stimmel ez a sztori.
Van két otthoni szolgáltatásotok jelenleg, erre kaptok 20% kedvezményt.
Indítottál egy dominóról előfizetésre váltást, amivel összeáll a Magenta csoport, így kollektíven mindenre 30% kedvezményt fogtok kapni (az új mobilra és a két meglévő otthonira is).A Magentának az az alapfeltétele, hogy legalább 1 mobil és 2 különböző otthoni szolgáltatásod legyen, innentől egységesen 30% a kedvezmény mindenre. Ha utólag megkötöd a hiányzó harmadik otthonit, akkor arra is kapni fogod, és ha vonsz be még mobil előfizetéseket, akkor azokra is. Csak mindennek egy folyószámlára kell kerülnie.
Ahogy előttem is jelezték, a szerződésekben minden esetben a listaár van feltüntetve, ezt rosszul írta a chates kolléga. Emlékeim szerint valamelyik mellékletben van hivatkozás a kedvezményekre. Ha a kedvezményes havidíjra "íratnának alá" 2 évet, akkor nem emelkedhetne meg a havidíjad, ha mondjuk lemondod időközben a két otthonit, és már nem leszel jogosult a 30% kedvezményre. Sőt, ugye most már egy ideje törvénybe van foglalva, hogy a hűségidő lejárta után is biztosítaniuk kellene a szolgáltatást változatlan havidíjon...
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz pana0017 #114571 üzenetére
Valószínűleg volt rá valami extra kedvezmény, amikor nézted. Most pl. az új iPhone SE a nagy költési szintű csomagoknál kap 44.000 forint extra online kedvezményt. Mobil XL + Korlátlan Net csomaggal így 56.760 ft, az iPhone 8 meg 106.920 ft, de az iPhone 7 (32 GB) is csak 7-8 ezer forinttal olcsóbb nála.
-
m1lan
őstag
válasz MadMancs #114675 üzenetére
Az én értelmezésem szerint a hívásrészletező lényege, hogy a csomagod vállalt alapdíján túli forgalmazást részletezze. Ha mondjuk van egy alap (Mobil S+2GB) csomagod és 4390 ft helyett 8230 ft lesz a havi számla, akkor lásd részletesen, hogy pontosan mikor és milyen telefonszámot hívtál, ami díjköteles volt, mert nem foglalja magában a csomagod alapdíja (a példában ugye minden, ami hálózaton kívüli). Ha beszéltél 5 órát hálózaton belül, az nincs részletezve, mert ugyanúgy 4390 forintba kerül, mintha csak 5 percet beszéltél volna. Korlátlan csomagnál meg ugye nem nagyon van mit részletezni...
Részletes híváslistát viszont lehet lekérni (Telekom fiókba generálják, de lehet kérni postázva is), abban látni fogod a teljes forgalmat.
-
m1lan
őstag
Én úgy értelmezem, hogy a korlátlan net mehet bármilyen havidíjas csomagra, az 50 gigához viszont olyan internetcsomag kell, ami hang nélkül is köthető, magyarul a 2 gigára és a korlátlanra (roaming miatt lehetne érdekes) nem vehető igénybe.
-
m1lan
őstag
válasz tylerddd #114989 üzenetére
Igen, Telekom Garancia Biztosítás néven fut, viszont csak a vásárlás pillanatában köthető, utólag nem. Maximum 5 évre vehető igénybe TV esetén, a készülék árától függ a havidíja, és nem kell önrészt fizetni.
[link]Ami még egy lényeges feltétel:
A biztosítási védelmet csak a Telekom havidíjas otthoni szolgáltatással (vezetékes telefon, internet vagy TV) rendelkező, 18 éven felüli, belföldi illetékességű természetes vagy jogi személy veheti igénybe.[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz ansell #115140 üzenetére
Bemész az ügyfélszolgálatra és dominóra hordozol. A kártya díja 1990 forint, 80 perc lebeszélhetőség és 1 GB net lesz rajta alapból. Felesleges előfizetésre áthordozni, mert azt szintén csak üzletben tudnád dominora váltani, mivel a Telekomnál kártyacserével jár a folyamat.
-
m1lan
őstag
válasz kovacsmi_74 #115151 üzenetére
1777-en tapasztalat alapján mindent ki lehet kapcsolni, üzletben mi is ott szoktuk a beragadt régi portfóliós neteket deaktiválni.
-
m1lan
őstag
válasz Kolondrum #115159 üzenetére
Ha céges az előfizetés, akkor jelezd a flottakezelőnek, hogy zaklatnak, kérjenek neked másik telefonszámot. Szolgáltatói oldalról nem tudnak egy bizonyos telefonszámot tiltani, de nem is biztos, hogy sokra mennél vele, mert lehet, hogy hívna másik számról vagy mondjuk fél év múlva megint rajtad keresné valaki más ezt a jóembert.
Ha nem oldódik meg a probléma, akkor a rendőrségen érdemes feljelentést tenni.
-
m1lan
őstag
válasz zzola #115801 üzenetére
Én nem értem ezt a hatalmas elégedetlenséget. Az első problémát te okoztad saját magadnak, mivel kidobtad az aktív dominó kártyákat. Ha nem is tudtad, hogy kelleni fognak az átváltáshoz, akkor sem értem, hogy miért nem maradhattak a telefonokban, hogy legalább az újak megérkezéséig elérhetőek maradjanak... A "tudatlan" alkalmazottak még spóroltak is neked, mivel a "kidobtam a kártyákat, kellene helyettük új" elég egyértelműen a kiszámlázós indokok közé tartozik, annak meg emlékeim szerint 4500 ft/db az ára.
Normális esetben az egyik kártyát azonnal be tudtad volna aktiválni, a másikkal kellett volna csak befáradnod az üzletbe. Ha meg az egészet ott csinálod, fél óra alatt megvan az egész, és nincsen semmi fennakadás a jelszavak miatt...
-
m1lan
őstag
Manapság szerintem ritka az olyan ember, aki folyamatosan ugyanazon a területen tartózkodik. Ha mégis abban a szerencsés helyzetben van valaki, hogy ugyanott lakik, dolgozik és még a rokonsága, baráti köre is helyben van, akkor nyilván lehet a te logikád alapján az ott elérhető legjobbhoz szerződni. Aki viszont ingázik az országon belül, azt nem fogja vigasztalni a bizonyos időközönként felbukkanó "Csak segélyhívás" feliratért az, hogy otthon a terhelt időszakokban sem mér 150 megabit alatti sebességet.
-
m1lan
őstag
válasz Lackooo84 #116204 üzenetére
Nem az előfizetés miatt kell az előleg. Ha nincs elég hitelkereted, akkor nem vásárolhatsz kedvezményesen készüléket előleg befizetése nélkül. Egyösszegű vásárlásnál fix 10.000 forint, bármilyen értékű készüléket választasz, ha pedig törlesztőrészletre szeretnéd, akkor a rendszer kalkulál, vagyis kivonja a hitelkeretedből a listaárat, és a túllógó összeget kell előlegként befizetned. Nálad pont olyan szerencsétlenül jött ki a matek, hogy 8.000 forint a különbség, de lehetne 80.000 is meg 380.000 is...
A felháborodást mondjuk nem igazán értem, az előbb írtad, hogy pár hete vettél "ingyen" egy Novát, aminek a listaára levonódott a hitelkeretedből és érthető módon még nem telt el elég idő, hogy abból bármennyi is visszatöltődjön. Feltételezem, hogy a "18 ezres cucc" is kedvezménnyel annyi, amennyi. Ha jó az ár és mindenképpen meg akarod venni, akkor szerintem hülyeség 10 meg 18.000 forintokon hisztizni. Nem zsebre vágják, de még csak nem is ülnek rajta, a hónapok alatt ugyanúgy befizetnéd ezt az összeget.
Sokan vannak ám, akik "kivisznek egy előfizetéses telefont", aztán az előleg az egyetlen összeg, amit fizetnek a Telekomnak. A kártyát használják, amíg működik, a telefont meg már 2 hét múlva nem tudnák bemutatni, mert tovább lett adva jó pénzért. Régebben sima előfizetést sem köthetett előleg nélkül, aki teljesen új ügyfél volt vagy problémásnak találta a rendszer. 3 vagy 6 havi havidíjat ki kellett csengetni előre. Szerintem az egy jó szabály volt, mert kiszűrte azokat, akik már az első számlát sem tervezték kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz fateless #116308 üzenetére
A hitelkeret működésébe szerintem nem nagyon lát bele senki, hogy pontosan mi merre hány méter. Papíron úgy működik, ahogy az előző hsz-ben leírtam, a gyakorlat ettől függetlenül még lehet más. Én is hallottam már olyanról, hogy új előfizetőként előleg nélkül adott valakinek P20 Pro-t, másnak iPhone XR-t a webshop.
Egyik ismerősöm tavaly nyáron vett új előfizetőként előleggel egy P30 Pro-t. Január végén 41.000 forint hitelkerete volt, március végén már 420.000 forint. Mobil XL + Korlátlan Net csomagja van és egy családi Sat TV-je. Külföldön dolgozik, meg szokott csúszni a számlákkal, többször is korlátozták mindkét szolgáltatását. Valószínűleg a nagy csomag és a befizetett törlesztőrészletek miatt kapott egy nagyobb keretet az egyik frissítéskor. Lehet, hogy nálad is így volt a 2 telefon után, ezért nem kért be semmit a laptopokra.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Írhatsz neki bármit, a hozzászólásainak az a burkolt üzenete, hogy a 3 országos szolgáltató egy mocsok szar banda, mert pénzt mernek kérni a szolgáltatásukért. Bezzeg a Digi... az aztán leigázná az országot, ha hagynák neki.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz ubyegon2 #116622 üzenetére
Pontosan. 2018 szeptembere környékén ment ki az SMS, hogy kivezetésre kerül a Domino Most, de december 31-ig még bekapcsolható lesz 30 naponta az applikációban. Folyamatosan hosszabbítgatták, és még most sem szüntették meg, csak kérnek érte egy kis aprópénzt.
Azért bezzeg nem hisztizik senki, hogy milyen jogon lett 500 forinttal olcsóbb a Mobil S.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz anderledani #116659 üzenetére
Nézz meg egy számlaképet, hogy mennyi a hálózaton kívüli perced. Ha többnyire Telekomos számokat hívsz, akkor simán válthatsz a jelenlegi Mobil S-re. 2 giga nettel, utalással fizetve 3290 ft, és kb. 27 percet beszélhetsz hálózaton kívül is a jelenlegi havidíjadért. Buksz 1 giga netet, de a 2017-es 3GB-hoz képest lényegesen több lesz a korlátlan appod.
Az ennél jobb opciókhoz társulni kell, egy önálló előfizetésre egyik szolgáltató sem fog jó ajánlatot adni. Ha beveszel magad mellé még valakit, 2 előfizetésre már 15% kedvezményt kaptok mindketten. Vagy kötsz 2 otthonit, akkor már lemegy 30% és még a neted is duplázódik. Magentában a most akciós Mobil S + 2GB + 2 GB (duplázás) + 2GB (fiatal opció) 2303 forintodba kerülne és 55 perc hálózaton kívüli beszéd férne bele 4250 forintig.
-
m1lan
őstag
válasz Winne #116808 üzenetére
Ha az applikációban kapcsoltátok be az 1990 ft-os HBO GO opciót, akkor igen, az számlázódik Korlátlan Net Max mellett is, mert a csomag nem kinullázza az HBO GO árát, hanem konkrétan annak a része az 1 db "díjmentes" előfizetés. Csomagváltás után lehet a weboldalon igényelni az aktiváló kódot, és azzal regisztrálni az HBO GO-ra, így nem fog számlázódni.
-
m1lan
őstag
-
m1lan
őstag
Feltöltőkártyásként egy szimpla adategyeztetéssel megoldható az átírás másik névre, nem kerül semmibe. Ha már a Telenornál megcsinálják, akkor elég a flotta tulajnak bemenni a belépéshez szükséges papírokkal a Telekomhoz, hogy egy Telenoros számot szeretne áthordozni a csomagjába, aztán utólag átadni az öcsédnek a kapott kártyát. Választhat későbbi időablakot is, ha ritkán találkoznak.
-
m1lan
őstag
válasz ubyegon2 #117121 üzenetére
A másik T betűs konkurens 100 gigát adott a karantén idejére, utána 1000 forintért adtak ismét 100 gigát, most pedig megint 100 gigát osztogatnak ingyen azoknak, akik szerződést kötnek vagy hosszabbítanak náluk.
Ehhez képest a Telekom 1 napra ad ingyen korlátlan netet egy elég szűk körnek. Csak dominósok vehetik igénybe és közülük is csak azok, akik be tudják aktiválni az applikációban, tehát a nyomógombos Nokiás nénikék és bácsikák kiesnek a kalapból.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest