- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
snooze #139127 üzenetére
A "várhatóan"-t, minden valószínűség szerint - úgy értették, hogy
= "legkésőbb" !!
(Csak ugye mostanában sokaknak nem megy a magyar ilyen szinten.)Amikor, semmi se működött, szerinted,
hol kellett volna látszódnia?Egyébként van, amikor tovább megy a net, mint azt normálisan gondolná az ember ...
Gyanítom, h ezeket a túlfutásokat veszi le néha a rendszer fura módon ...
Nekem, mostanában, többször azonnal eltűntette pl. az 50MB-os vész-pakkot.
Ill. a héten sem nulláról indult a DD 600 MB ...
(hanem 528 MB-ről, azért az nem kis eltérés!
Van kép róla, csak nincs kedvem szerkesztgetni,
maszkolni a privát részt.)Szóval vannak itt fura dolgok bőven, mindenesetre nekem nem úgy tűnik, h ezek megoldódtak volna a nagy karbantartással,
de ne nekem legyen igazam! -
Cs1csó
titán
válasz
snooze #138187 üzenetére
Persze, számhordozáskor te döntöd el hova viszed sőt még l talán hűségest is lehet csak a már megkapott kedvezményt kell visszafizetni, vagy valami ilyeami de tájékoztatnak. Érdemes úgy intézni "kérni" hogy mondjuk hó fordulónál hogy kifizeted a hónapot de a következőbe már nem kezdesz bele előfizuval
-
-
-
-
-
kovacsmi_74
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
snooze #123170 üzenetére
Domino?
Maraton - tart amíg el nem fogy, vagy kártya érvényességéig.
Megújuló - amíg el nem fogy, vagy max. 30 nap, de ez, ha nincs elegendő egyenleg a megújulásához, csak felfüggesztésre kerül. Amint feltöltéssel lesz rá elegendő egyenleg, megújul, ára levonásra kerül. Ha erre már nincs szükséged, akkor le kell mondani. App-ból nem megy, úgy tudom. 1777-et felhívva tudod lemondani. "Felfüggesztett szolgáltatások" vagy ilyesmi.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
snooze #122443 üzenetére
Visszajelzés a tegnapi DD 500 MB-hoz.
Reggel bekapcsoltam, és úgy van, ahogy tippeltem. Ott nekem sem mutat semmit (tehát az egyenleget), csak az aktív szolgáltatásoknál van kipipálva, hogy aktív. Mondjuk én kaptam sms-t is.
Egy próbát azért tehettél (?) volna, van-e mobilneted? -
kovacsmi_74
senior tag
-
Littoral
aktív tag
válasz
snooze #122355 üzenetére
Nálam ugyanez, a szám nem tartozik a Telekomhoz, azaz még mindig nem tudom azt a számot hozzáadni az apphoz, amihez egyébként a regisztráció kötődik.
Eltérés a tegnap esti állapothoz: egy másik Domino szám is eltűnt a rendszerből, most az 5 helyett 3 van. Ez egy óriási előrelépés. -
kovacsmi_74
senior tag
-
Littoral
aktív tag
válasz
snooze #122315 üzenetére
Hasonlóan jártam én is.
A Telekom-alkalmazásból egyik napról a másikra eltűnt a Domino (figyelem: prepaid) előfizetésem, másik három, amit én kezelek, nem tűnt el.
Nem baj, mondom, majd mingyá' hozzáadom újra, mi baj lehet...?
Előbb frissítettem az alkalmazást, de utána sem mutatta a számomat.
Alul: "Adj hozzá előfizetést!", na, ez kell nekem. Rákoppintottam, kisvártatva jött az oldal, ahol a számot kéri, azt oda beírtam, majd a kódkérésre böktem. Betöltődött egy képernyő, ami közölte, hogy baj van, mert a jelölt előfizetés nem a Telekomhoz tartozik (ahhoz tartozik). Itt már kezdett érdekelni a dolog, megcsörgettem egy családtagom számát, rendesen kicsörgött, kiírta a számomat is neki, sőt beszéltünk is egy pár szót.
A következő lépésként webes felületen léptem be, a számom itt sincs, előfizetés hozzáadása, stb, a kódkérés után itt annyi változott, hogy egy nagy veres sávban az "Általános hiba" feliratot töltötte be az egyébként telekom. hu/telekomfiok/hoppa?12 linken megjelenő oldal.
Itt feladtam. A szándékom a szokásos, nagyobb összegű feltöltés felhelyezése előtti egyenleg-ellenőrzés lett volna, az előző elfogyóban van, ez most meghiúsult, de őszintén mondom, hogy ezek után valószínűleg csak egy minimális összeg lesz belőle. Ha.
Egyébként ilyen és hasonló dolgok miatt nem tudom komolyan venni ezt a szolgáltatót, de ez már nem tartozik ide.
Kíváncsi leszek a végkifejletre. Ez "az előfizetés nem a Telekomhoz tartozik" nem nézett ki valami jól. Lehet, hogy ezt is integrálták az eeszt-hez?
(Ja: adategyeztetve is volt, még a rendes határidő előtt.) -
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
snooze #121796 üzenetére
Üzleteink nyitva tartása a veszélyhelyzet alatt
Üzleteink 2021. március 8. és 29. között is nyitva tartanak a vonatkozó Kormányrendelet szerint, informatikai, kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás céljából – ideértve az elveszett, meghibásodott SIM kártyák pótlását is. Kérjük, hogy üzleteinket csak halaszthatatlan ügyekben, arcmaszkban, egészségesen látogasd!A számhordozáshoz valóban kell új kártya, de azért az nem ennyiből áll. Emellett ha meghibásodik a kártyám, akkor nem tudom a szolgáltatást használni. Míg a számhordozás baromira rá kellene hogy érjen még pár napot, hetet.
-
Caranita
aktív tag
válasz
snooze #118958 üzenetére
Pl az hogy ünnepnapon/hétvégén max a hálózatfelügyelet dolgozik, üzemeltetők, rendszerszakértők nem.
Egy módosítás mindig kockázatokkal jár, így legoptimálisabb a hétfői indulás, mert akkor normál munkaidőben elegendő erőforrással könnyedén be lehet avatkozni, javítani esetleges hibákat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest