- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
MaxxDamage #142927 üzenetére
Egy illető tegnap járt így, mikor hívott engem. Ő telekomás, én yetis.
-
válasz
MaxxDamage #142929 üzenetére
Akkor meg valami egyéb probléma van, de ezt szerintem innen nem fogjuk tudni megfejteni. Ez lehet akár valami cellahiba, de ugyanúgy sim kártya, vagy telefon probléma is.
-
válasz
MaxxDamage #142927 üzenetére
Lehet gyenge nála a térerő, és nem mindig tud hívást kezdeményezni és fogadni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
MaxxDamage #142598 üzenetére
A listaáron jó áras Samsung kinyitós telót sehol sem adták oda anyámnak, max ha rendel hozzá valamit, és akkor kiküldeti. Aha, rendeltem neten listaáron minden nélkül.
Sajnos a jutalékból élés miatt, a szerződés hosszabbítás, a készülékbiztosítás, az extra opció bekapcsolása aljasul élesítésre kerülhet. -
blueye
veterán
válasz
MaxxDamage #142598 üzenetére
Ha csak ennyi lenne de több hete beüzemeltek nekem új otthoni szolgáltatásokat, a mai napig nem zárták le pedig fűt-zenél-világít, lehet hogy így gondolták a lezárást
-
csacsi67
addikt
válasz
MaxxDamage #142583 üzenetére
A pénz nagy Úr a mai világban hidd el meg lesz a bünös. GLS ben van GPS irásszakértő.Sok minden van a hatóság kezében.Ennyi errővel bárki mondhatná ,hogy nem én vettem át. Én is vettem át a vodafontól rendelt elöfizetéses simet ami az anyám nevére szólt .Pedig nőt meg férfit nehéz össze hasonlitani. Hazánkban bármi megtörténhet.
JiMN:elöbb utobb a nagyértékü telefonokkal is ez. Én most vettem Xiaomi routert egy összegben csak üzletbe tudtam megvenni.
Kali barátunk tudna mesélni anno mik elő nem fordultak.
-
csacsi67
addikt
válasz
MaxxDamage #142579 üzenetére
Lopni meg csalni sem lehetne még is csinálják futára válogatja. Hazánkban az elhagyott vagy ellopott iratok 90% nem kerül elő.Kinek van kedve leadni ahol hivatalaosan átveszik.Na meg történjen egy ilyen probléma egy csomó utanna járás aki leadta az iratol.Lehet családtag volt mert ilyen is elő fördult a történelemben itt valakinek pontos adatokkal kellett rendelkeznie.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MaxxDamage #142580 üzenetére
Amikor ügyintézek, gyorsan beírom a számológépbe, oda történik az előkészítés. Így nem gond gyorsan megadni, utána pedig törlés. -
válasz
MaxxDamage #139282 üzenetére
Wow 😲 és tényleg. 5 perc alatt megvolt. Nem hiába a Telekom azért tudja, hogy kell az ügyfeleket kezelni.
-
p2pp
őstag
válasz
MaxxDamage #139249 üzenetére
Ennyiért kapok 100perc+100GB a Netfone (Vodafone)
-
Marci112233
addikt
válasz
MaxxDamage #139238 üzenetére
Nálam is hasonló a dolog. Amint van wifi azon van a telefon. Ritkán használom a mobilnetet, azt is célirányosan csak pár perc erejéig pár oldal megnézésre. Bizonyítja ezt hogy egy 5GB-os Maraton csomagot kis híján 2 évig használtam el, úgy közte ritkán volt ingyenes plusz net bekapcsolva.
-
Top cat
addikt
válasz
MaxxDamage #139228 üzenetére
Nekem telón látszik az ajándék 500 szívecske, de dob egy hibaüzenetet.
"Ajjaj, valami hiba történt! Nem tudjuk betölteni a Magenta Moments profilod."Eddig be tudtam lépni emulátorról a gépen, az appba. De amióta reszeltek a rendszeren nem megy.
-
nfsu17
veterán
válasz
Én tuti nem kaptam, mert most van 500 szívem.
Ami azt feltételezi, hogy ez előtt nulla volt.
Ami nem létezik. Mondjuk pont nem érdekel ez a dedós szivezés.Amúgy tényleg jól nyomon követhető a felhasznált egyenleg az appban...ja nem.
Reggel 10:16-kor aktiváltam.
17:46 van most
-
joelke HU
őstag
válasz
Igen. Kaptam én is. Bár értesítést nem dobott fel róla az app, csak most, hogy írtad megnéztem a szív egyenlegemet. És a tegnapihoz képest 500-al több. Mehh... Ez nem valami nagy kárpótlás. Adhadtak volna inkább 100 mega netet. Még az is többet érne.
-
glaci
őstag
válasz
MaxxDamage #138806 üzenetére
Hiteles. Az app és a weboldal is írja.
Illetve linkelte is már valaki pár napja.Szerk.:
Uby megelőzött .. -
válasz
MaxxDamage #138806 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #138473 üzenetére
Nem igazán, most már végtelen ciklus van. Bemegyek a segítség menübe, ott még egy-két adategyeztetés almenü, majd visszalép a főmenübe.
De lehet "csak" az a baj, hogy az app már nem is látja, hogy az egyik kártyán adategyeztetés szükséges.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
MaxxDamage #138204 üzenetére
Nekem nem volt gond vele. A középső fiam volt a vodánál, bementünk, átirattam a nevemre (az előfizetést, a gyerek eddig is az enyémen volt) aztán szóltam, hogy elvinném a számot. Mondjuk innentől az addig kedves vodás kislány bedobta a durcit, de a lényeg, hogy simán átvittem a Telekomhoz a számot a jó kis családi mini flottámba, nem volt semmi fennakadás.
-
nfsu17
veterán
válasz
MaxxDamage #138204 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy Bogyinak sikerült-e végül.
Átjönnék Y-ről, de lehet egyszerűbb két simet megtartani -
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #137452 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #137452 üzenetére
Akkor végül is kaphat 50 perc beszélgetést Telekom hálón belül ha bankon keresztül tölt. Az is több mint amit vártam...
-
pourri
aktív tag
válasz
MaxxDamage #137286 üzenetére
A Jenőnél?
-
snooze
veterán
válasz
MaxxDamage #137280 üzenetére
ok..köszi..
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #137268 üzenetére
Nekem péntek reggel 8 órát ír az app.
-
válasz
MaxxDamage #137261 üzenetére
12:00-ig van rá lehetőség.
Megnéztem, nincs már Maraton opció bekapcs...
Amúgy mag reggel szerettem volna én is két SIM-re bekapcsolni 07:23-tól, furamód utolsó pillanatokban valahogy bejött az opciós menü, addig csak ezt láthattam:
Ha pont nincs kávézgatáson kívül más dolgom, akkor OK ez, de máskor pár perce van az embernek reggel erre...és nem a saját Domino-m a lényeg, hanem akinek megígértem mára.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #137121 üzenetére
Ugyanabból a lakásból hívnak, nem VoWifi-n esetleg? Mert akkor akár a wifi kapcsolat is lehet a ludas.
-
polonic
félisten
válasz
MaxxDamage #137119 üzenetére
A telefonszámukon. 1414 és lehet kérni műszakis kollégát is.
Nem kell bemenni. Azért a mai világban nagyon ritkán szükséges a személyes jelenlét az ügyintézéshez. Vannak persze olyanok, de ez nem tartozik közéjük. -
polonic
félisten
válasz
MaxxDamage #137117 üzenetére
Bejelentetted a szolgáltatónak?
Minden ilyen hibát érdemes. Különösen, ha még bizonyíték is van rá. -
adika4444
addikt
válasz
MaxxDamage #137110 üzenetére
Ez VoLTE cellaváltásnál szokott előjönni, csak általában kijön belőle pár tized másodperc alatt. Tipikusan a IX. kerületben, másudt nem jött még elő. Szerintem ha vársz kb. egy-két percet, talán meg is szakad a hívás.
-
4Grider
félisten
válasz
Másik gyártó telefonjával is előjön a jelenség? Kikapcsolt VoLTE mellett gondolom nincs (mondjuk hangminőség sem).
-
pourri
aktív tag
válasz
Ijesztő, de lehet csak sok horrort nézek.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #136488 üzenetére
Nálam azt írta ki, hogy értesítünk, ha sikeres volt. Kétértelmű így. Még ha ki is írja, hogy sikeres, a második mondat miatt ez már kétséges. Értesítés, meg jóval később jött meg.
A feltöltéshez 3000 ft nem is jelent meg nálam semmilyen + adat és perc nem is kaptam sms-t sem róla. Az összeg jóváíródott. Ilyenkor mi van? Érdemes ezt jelezni utólag?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
MaxxDamage #136488 üzenetére
Nálam is így szokott lenni, rögtön ott a sikerről szóló információ.
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #136433 üzenetére
Vagy számhordozást követően vissza kell igényelni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #136430 üzenetére
Az egyenleg nem kerül áthozásra.
A vodafone üzletpolitikáján múlik visszaadja-e. -
Nikaré
őstag
válasz
MaxxDamage #136352 üzenetére
Egyszer csak, váratlanul jó lesz!
-
Nikaré
őstag
válasz
MaxxDamage #136347 üzenetére
Számíthat épületen belül is a "visszaverődések" miatt.
Házon kívül is tapasztalod? -
Nikaré
őstag
válasz
MaxxDamage #136344 üzenetére
Interferencia?
Nem szereltek fel a környéken valamilyen antennát? -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
MaxxDamage #136344 üzenetére
Ezért lakom egy szobás lakásban, vagy működik, vagy nem, de séta nincs...
-
válasz
MaxxDamage #136343 üzenetére
Emeletről lejöttem alsó fürdőbe.
Itt hívtak és hívtam és semmi recsegés !
Mi a f*sz van már!?!?!? -
válasz
MaxxDamage #136337 üzenetére
Bármit állítok és bármire...az recseg ropog.
Jelentsem be T-nél?
Felvétel rólaVolt 5G 2 csík is a térerő... (kikapcsolt WiFi mellett)
-
válasz
MaxxDamage #136336 üzenetére
Akkor a hiba hol keresendő?
Most néztem WiFi hivasnal a hálózat volt beallitva elsődlegesen nem a WiFi hálózat.
Ezt megpróbálom WiFi-re állítva is! -
slice14
veterán
válasz
MaxxDamage #136331 üzenetére
Tehát WiFi hívással és VoLTE-vel is ezt csinálja? Érdekes, mert a WiFi hívás független a mobilhálózattól.
-
AnonymusX
őstag
válasz
MaxxDamage #136331 üzenetére
MIvel látszik a VoWiFi ikon, azt jelenti működőképes a WiFi hívás a készülékeden. Érdemes volna így végrehajtani a hívás tesztet.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #136330 üzenetére
Sima ühyfélszolgálati számon de valami "műszaki probléma" vagy a mobil hálózat minőségével kapcsolatos hiba néven.
-
AnonymusX
őstag
válasz
MaxxDamage #136327 üzenetére
Vowifi nem opció? Pont az ilyen esetekre jó. Persze ehhez Vowifi képes telefon is kell többek közt.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #136327 üzenetére
Bocs ezen elsiklottam. Be kell jelenteni. Föleg ha egy másik (kontroll csoport
) telefon is ezt csinálja ugyanazon szolgáltatónál.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #136324 üzenetére
Szabadtéren is vagy csak beltérben? Előfordulhat hogy problémás az a cella. (ezt meg sem kérdeztem de máshol telefonálaz akkor nincs gond csak otthon ahol gondolom mimdig ugyanahhoz a cellágoz csatlakozol)
Érdemes lehet bejelenteni akkor mint műszaki probléma. -
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #136322 üzenetére
Elvileg az lenne a legjobb teszt hogy a hálózaton kívűl minden változna de ha a sim étmegy egy másik készülékbe az is jó.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #136319 üzenetére
+1 a saját sim-eddel másik telefonon de ugyanott.
-
herdsman12
őstag
válasz
MaxxDamage #136319 üzenetére
Próba másik telefonnal?
-
eldoble
aktív tag
válasz
MaxxDamage #135975 üzenetére
Én csak annyit tudok róluk, hogy egy hírhedt társaság, itt is van/volt topic a rémtetteikről.
-
Nikaré
őstag
válasz
MaxxDamage #135147 üzenetére
Köszi!!!
-
KurtCobain
őstag
válasz
MaxxDamage #135147 üzenetére
Tök jó meg minden, de a 11. Kerületben használhatatlan a mobilnet. Kaptam feltöltési utáni bónuszt, gondoltam hó végén jól jön, átváltottam Digiről és kb fél percenként repülőmód ki-be kell neki, mert nem folynak a bitek.
-
Cs1csó
titán
válasz
MaxxDamage #134851 üzenetére
Folyamatosan reszelgetik kb. mint pl. a Facebook-ot
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #134347 üzenetére
Kapcsold be a roamingot, ha meg nincsen!
-
válasz
MaxxDamage #133299 üzenetére
Minden ugyanaz. Wifi és lte közt van roaming (2G-re nincs). Viszont wifin nem működnek a *#12345# jellegű parancsok. Pl hívásátirányítás lekérdezés. Nálam elsődleges a wifi hívás, mert ugyanúgy mint nálad csak 1-2 vonás a mobil térerőm és szakadozik.
-
domper2015
senior tag
válasz
A minőség változó, de nem az a lényeg. Ahol nincs megfelelő lefedettség, de van wifi ott tudsz telefonálni vagy ha Samsung [android 12] duál simes telefont használsz és az egyik kártyán nincs térerő, akkor másik kártyán működő mobilnet esetén a térerő nélküli kártyán is tudsz kommunikálni.
Az árazás megegyezik a normál díjazással. -
4Grider
félisten
válasz
Nem a minőség miatt használunk VoWiFi-t, hanem azért, mert lakáson/munkahelyen belül (ahol egyébként szokott lenni wifi lefedettség) nem mindig van a szolgáltatóknak teljes lefedettsége. Ilyenkor a VoWiFi nagy szolgálatot tud tenni. De ha nincs beltéren térerő gondod, akkor neked valószínűleg nincs erre szükséged...
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #133295 üzenetére
Nagyjából ez, mert éppen VoWiFi-n vagy...
-
domper2015
senior tag
válasz
Ez a telefonodról készített kép?
Mert azon ott a Vowifi ikon. -
Landsmann
addikt
válasz
Szolgáltatói oldalról is be kell kapcsolva lennie a szolgáltatásnak. Alapértelmezetten (prefrerált a mobilhálózat használata) a mobilhálózatot használjka. Ha nincs, vagy rossz a lefedettség, de van wifi, akkor azon keresztül valósul meg a hívás.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #131869 üzenetére
Nekem is van, de 2013-ban lejárt... van még fizikai formájában egyáltalán?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #129318 üzenetére
Nincs költsége, bekapcsolva hagyhatod.
Ez csak a technikai feltétele a Domino roamingnak.
Maratonnal, vagy egyéb nettel tudsz majd netezni EU-ban. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #129311 üzenetére
Ez megint más.
Ha ez nincs bekapcsolva, akkor csak hívni tudsz roaming során. Feltéve, ha maga a Domino roaming szolgáltatás be van kapcsolva.
A kép nem segített?
Fogaskerék "További beállítások" -
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #129311 üzenetére
Az, hogy a telefonban mi van engedélyezve, semmit nem jelent addig, amíg magán az előfizetésen a *104#-el be nem kapcsolod a roamingot.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #129309 üzenetére
Nem. Amit írtam az csak azért kell, mert Domino esetén alapból nincs bekapcsolva a roaming szolgáltatás. Egyszer bekapcsolod, legközelebb már nem kell.
Amit te írsz az egy roaming csomag, de az sem fog addig menni amíg magát a roaming szolgáltatást nem kapcsolod be.A kód a legegyszerűbb, az alkalmazásban pedig itt találod: kép
A sima net is EU képes, amit írsz az Világnet EU-n kívüli 61 országban. Voda topikban pont ma linkeltem ezt.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage #129307 üzenetére
*104# és hívásindítás, vagy az alkalmazásban is be tudod kapcsolni a roaming-ot.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #125367 üzenetére
Nálunk helyre állt
-
Kaba
veterán
válasz
MaxxDamage #125367 üzenetére
Áramtalanítsd a modemet és indítsd újra.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
MaxxDamage #121448 üzenetére
De már lassan egy éve ilyen az 5G ZEGen… Nem mintha azon akarnék torrentezni, vagy bármi, de akkor is (az egerszegi kecóban gigás net van). Ahhoz képest, hogy milyen büszkék voltak az első hálózatra, szerintem kicsit elhanyagolják. Balcsi körül -véleményem szerint- sokkal jobb az 5G…
Igen, ismerem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
MaxxDamage #121395 üzenetére
Zalaegerszegen az 5G-t ha szerencséd van, a központi buszmegbe fogod és a környékén. Régebben landorhegyre is elért, de a sebessége egyenlő volt a 4G-vel.
A belvárosi részen (egy általam behatárolhatatlan területen) viszont állítottak rajta, a kezdeti sebesség helyett már mértem 490/80-at is. De szerintem akkor éppen felém fújt a szél a torony felől…LOL, kanizsai vagy?
-
válasz
MaxxDamage #121408 üzenetére
VoLTE: Az a jó benne, hogy egyszerre tud menni az adat és a hang is ráadásul HD-ben. VoLTE elég ha csak az egyik félnél van értelemszerűen csak annál fog működni.
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #121408 üzenetére
VoLTE= hang a 4G-n. Nem kell hozzá mind a két félnek VoLTE-n lennie, elég neked. Nélküle csak 3G-n vagy 2G-n tudsz telefonálni.
-
válasz
MaxxDamage #121395 üzenetére
Nekem i12-m van. De akar mit allitok nem jon az 5g pedig olyan dijcsomagban vagyok amiben van. Mondjuk ma valtottam dijcsomagot lehet h csak holnaptol el.
-
válasz
MaxxDamage #120982 üzenetére
Sajnálatos működés - mármint a T részéről
-
válasz
MaxxDamage #120959 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha előfizetés és/vagy SIM van a csomagban, azt nem vehet át más, mert ő az előfizető. De lehet hogy valaki kijavít ha tévedek.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Rendeld családtag nevére a domino simet.
s adategyezteted utána a sajátodra.. -
kinder93
aktív tag
válasz
Hát akkor rendeld valami csomagpontra.
-
Kaba
veterán
válasz
Sok visszaélés volt,ezért álltak át az ügyfél általi személyes átvételre.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MaxxDamage #120952 üzenetére
Persze, beallitod, hogy 2. SIM net, tobbi szolgaltatasra meg az elsot es ennyi.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #119035 üzenetére
Nekem meg a számlabefizetés funkció nem tetszik a telekom appban!
Remélem visszarakják a régi számlabefizetés funkciót
-
herdsman12
őstag
válasz
MaxxDamage #119035 üzenetére
Nekem írták tegnap:
“Tájékoztatjuk, hogy jelenleg az alkalmazással funkcionális problémák merültek fel, melynek a megoldásán már munkatársaink dolgoznak.” -
havri1
félisten
válasz
MaxxDamage #118990 üzenetére
Ja, nem arra értettem. Csak ha nagyon akar az ember kukacoskodni, az ÁSZF a biblia. Ami abban van, az van. Elvileg..Tehát ha bárhol is forgalmazzák, akkor..érted
-
havri1
félisten
válasz
MaxxDamage #118987 üzenetére
A 1777-en ott van még, be lehet kapcsolni.
-
Tompika777
senior tag
válasz
MaxxDamage #118907 üzenetére
Igen, nálam is 1GB vásárolható maratonból csak... Biztos valami bug lesz, és majd javítják.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #116841 üzenetére
Hát, a digi nem ad routert
tehát az önköltséges...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #116838 üzenetére
nem azt írtam, hogy soha... hanem hogy sosem...
Amikor nem volt digis net valamiért, az is azért volt, mert szarakodott a routerem... de magával a nettel sosem volt gond...
-
Top cat
addikt
válasz
MaxxDamage #111658 üzenetére
Ebből a képből kiindulva 1 nap korlátlan telefon és vagy internet.
Nekem nem üzent ilyent a Miki bácsi, pedig egész évben jó voltam.
-
Nikaré
őstag
válasz
MaxxDamage #111658 üzenetére
Virgács Té alakban.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #111529 üzenetére
Húúú...ilyenem volt nekem is... imádtam
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #111526 üzenetére
Én egy flippes e2550-es samsungot függetlenítettem a telekommal,gond nélkül működött a küldött kód. Édesapukám telefonja, csak az évek alatt tönkrement benne a szalagkábel. 7-10ezer forint között javították volna, 400Ft-ért rendeltem hozzá szalagkábelt Aliról.Minden funkció működik rajta a mai napig. Akkoriban még tudtak mobiltelefont gyártani.
-
válasz
MaxxDamage #110777 üzenetére
Ja, okés
-
válasz
MaxxDamage #110775 üzenetére
A kártya érvényességi ideje. Amikor feltöltöd, a net felhasználási ideje is ugyanúgy hosszabbodik.
-
válasz
MaxxDamage #109956 üzenetére
Be volt kapcsolva, de nem volt netem egész nap (míg haza nem értem, vagyis az országba vissza) amúgy volt telefon restart is.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #109954 üzenetére
1-es díjzónába mész, csak azt kell bekapcsolni, amit írtam.
-
anglergab
addikt
válasz
MaxxDamage #109952 üzenetére
Elvileg megy. Gyakorlatilag meg Magyar Telekom hálózaton küldd el a *104#-et.
Illetve legyen bekapcsolva a Roaming adatforgalom a telefonon. -
vpanangin
senior tag
válasz
MaxxDamage #108936 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest