Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Értem.
Annak viszont járj utána, hogy ez így lehetséges-e?
(Egyébként csak azért érdeklődtem annyira bátran, mert amennyiben az ő általa használt előfizetéshez készülékváltással rendelnél, akkor benne lenne a kisebb méretű SIM a csomagban, ha az ő nyilvántartásuk szerint még nem olyan méretű az előfizetéshez rendelt SIM.)Jó szerencsét!
-
balint82
senior tag
Most
hétvégénpéntek éjfél és reggel között volt BF akció pont S7-re...Tutti, hogy kártyafüggő a készülék +15e HUF-ért függetlenítik, de akkor már jobban jársz, ha megveszed függetlenül megbízható bolttól.
A biztosítás részben nem vagyok otthon, de az azt hiszem havi díjas, úgyhogy lehet, hogy csak előfizetéshez lehet kötni. Itt van némi tájékoztató (horror áron vannak).
Karácsonyi akciók szoktak lenni a T-nél, a korábbi években minden nap volt egy-egy akció (tartozékok, készülékek nagyjából 20%-os kedvezménnyel, de akciós telók inkább előfizetéssel voltak).
Adventi akció is volt tavaly, tavalyelőtt: itt voltak nagyobb akciók, pl HUAWEI G8, SONY Z5 compact féláron stb., ezek csak pár napig voltak érvényben.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Megkérdeztem ezt a technikai net dolgot és a gyerekeim dominós kártyáira aktiváltattam is, aminek elvileg automatikusnak kellett volna lennie a feltöltést követően a telefonos hölgy elmondása alapján.
A lényeg a fenti kérdéseimre választ kaptam:
1.) Igen, ha ez aktív, akkor ezzel a feltöltési bónusz használható, nem kell hozzá más internet előfizetés
2.) Igen, ha elfogy a bónusz, akkor nem aktiválnak maguktól napinet/netplusz stb. szolgáltatásokat
3.) Nem kell minden feltöltés előtt aktiválni, egyszeri aktiválás után mindaddig él, amíg meg nem rendelünk egy netplusz/napinet szolgáltatástEz már érdekesebb:
4.) Ezzel a technikai nettel a maraton adatbővítések nem rendelhetőek sem a bónusz ideje alatt, sem azt követően, ahhoz kell netplusz/napinet internet előfizetésEnnek ellenére a webfelületen folyószámla szintű felhasználóval belépve a frissen aktiváltatott technikai netekkel aktiváltatott dominós kártyáknál ez fogad:
- Annál a dominó kártyánál, ahol nemrég volt feltöltés és van még adatforgalmi bónusz, ott nincs maraton opció:- Annál a dominó kártyánál, ahol már régen volt feltöltés és nincs adatforgalmi bónusz, meg tudnám rendelni a maratont:
Most akkor technikai nettel is megy a maraton vagy nem?
Engem nem érint, mert a gyerekeknek nem akarok az adat bónuszon túl mobil netet a kártyájukra, de érdekes.Bye, Fifi
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Az biztos, nyilván. De kérdés, hogy a változások mindenkinek hoznak-e "jóságot".
Nekem teljesen mindegy a hűség, a legolcsóbb, 2000 forintos díjcsomagban vagyok, hozzá bármikor lemondható, módosítható nettel. Most épp
1 GB4 GB van, azzal telefonálok (voip), streamelek, stb. A hűségem csak 2000 forintra szól, dolgozó emberként nem nehéz kifizetnem, a többit szabadon változtathatom, lemondhatom. -
anadroid
senior tag
A készletfigyelő a régi weblap maradéka, és semmi köze (kapcsolódása) nincs a megjelenített linknek az új rendszerhez. Ez úgy maradt, ahogy a régiek kifaragták.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
punky10
addikt
Nemrég belefutottam egy Telekomos kérdőívbe.Volt időm,hát végiglapoztam,feleltem minden kérdésre.A legvégén egy kis rublikában pedig az állt,hogy szivesen vesznek minden javaslatot.Beleírtam az enyémet:
1-az IT-s szakembergárdát páros lábbal kirugni,bíróságtól végzést szerezni,hogy 500 méterre nem közelíthetnek semmiféle Telekomos objektumot.
2-felkeresni a közeli általános iskola igazgatóját,és felajánlani az iskola teljes felokosítását,kivetítőkkel,táblagépekkel,laptopokkal.
3-cserébe az iskola alsós számitástechnikai fakultációs csoportja szerkeszt a Telekomnak egy honlapot,és délutáni foglalkozás keretében felügyeli azt.
Mindenki jobban jár.A Telekom is,a iskola is, mi is...De úgy érzem,valami miatt nem vettek komolyan...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
legenda
Szia,
Amennyiben 2 éven belül lett vásárolva a készülék, úgy csak az a biztos, ha olyan számlát ad, ami alapján Domino csomagban, vagy előfizetés nélkül, listaáron lett vásárolva a készülék.
Minden más eset hibalehetőség, hiába mondja, hogy nem részletre lett vásárolva, meg kifizette egyben, ha kapcsolódik hozzá hűség az előfizetésre, akkor nem fizette ki a teljes árát, mert kapott valamennyi kedvezményt a hűségért cserébe.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Én ezt úgy rendeztem le mikor eladtam a telóm, a fennmaradt részletet kifizettem és a befizetést igazoló bizonylatot elküldtem a vevőnek. Ha már kifizette,akkor arról is lehet igazolást kérni.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
szemesi69
addikt
Az adásvételi ez esetben semmit sem ér. Ha pereskedni kell az már régen rossz, több hónapos ügy nem kevés ügyvédi költséggel, ez kb. ugyanaz mint amikor papírt írnak letiltás garanciáról. Ha mégis letiltják, telefon használhstatlan és jön egy hosszú per, aminek a végeredménye kétséges, viszont drága lesz az ügyvédi költség, de erre van más topik
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest