-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosziem81
tag
Szia,
Ha esetleg kiderül, hogy az akkud töltetlen, nézd meg a sarukat, hogy nincs-e szanaszét oxidálódva.
Ugyan a probléma nem azonos, de leírom, hátha majd egyszer valakinek ad segítséget:
A gondozásmentes noname akkum időnként kisavasodik, erre nemrég lettem figyelmes. 3 év után annyira dolgozott a kémia, hogy az akksi meg a vezeték közti kontaktot el is fedte.
Egyik téli nap indultam volna haza de meg se nyikkant. Gyújtás OK, indítás nulla. Akksi saru megmozgat, van indítás, Hurrá!
Hazafelé ami hiba csak létezik az szépen lassan megmutatkozott a műszerfalon. ABS, ESP, gyenge világítás, stb. Hazaérve az akksi minimumra merült. azt hittem elhalálozott, de adtam neki egy esélyt a jó alapos reszelős tisztítással. Bevált, az akkum azóta is éli világát a kocsiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vallás
- PHP programozás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest