- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
Hi.Most 2x512 mb ramom van dual channelbe,de fogok venni mellé még 1 gb-ot.Fog működni a dual channel vagy kikapcsol?
-
Kelvin
őstag
[link]
Szerintetek a teszt végén a 20c fok körüli eltérések reálisak?Mert akkor nagyon durva....ez a ram hűtés -
törölt tag
válasz
bolcsodal #9794 üzenetére
A konklúzió leginkább az, hogy a mai processzorok nem tudnak mit kezdeni ekkora memóriasávszéllel. A P4-es teszt a DDR2 hajnalán született, akkor még nem volt igazán kiforrva a dolog. A P4 egyébként mikor felnőtt a DDR2-800-hoz, akkor szerette. K8 mellett meg édes mindegy.
-
qw78er89
aktív tag
válasz
Ősember #9795 üzenetére
Na pont azért írtam, mert a másik gépemben Abit lap van és abban is Kingmax zúz. A Giga előtt meg egy MSI-t hajszoltam és ott sem volt gond! Persze hogy utána lehet keresni, de én a Te konkrét véleményedre voltam kíváncsi, mert arra gondoltam volt/van személyes rossz tapasztalatod!
Azért kössz mindentHát Asus lapom nem volt még...mondjuk a 1066-os Kingmax csak túlhajtással megy mert az SPD-je szerint 800-as. De ez így gáz
Úgy látszik szerencsém volt!
-
Ősember
őstag
válasz
qw78er89 #9788 üzenetére
nem egyedi eset. neked gigabyte lapod van. azon ment a vita egész végig, hogy szinte csak giga lapokon hajlandoak rendesen menni
na de ennek egyszerüen utána lehet olvasni a forumon
-
bolcsodal
addikt
válasz
#65675776 #9791 üzenetére
A konklúzó tehát, hogy DDR400 gyakorlatilag majdnem olyan gyors, mint a DDR800. Most akkor nem értek sokmindent. Ha konfigot cserélnék ez nem hozna sok gyorsulást, csak akkor a tuning DDR2-t veszek. A gyorsulás "csak" a procinak lenne köszönhető....
Igazán belépőszintű DDR2-es rendszerre nem érdemes váltani?
-
tom_tol
addikt
Hali
ez mien ram lehet?
[link] -
qw78er89
aktív tag
válasz
Ősember #9778 üzenetére
Gondoltam itt arra, hogy a nem hibás modulok tudják...
De megtennéd, hogy kifejted bővebben? Tényleg érdekelne mire gondolsz, mert a saját tapasztalatom szerint (csak DDR 400 és DDR2 800, 1066-ot használok/tam) amire eladták, mindegyik tudta, sőt még kicsit többet is! Mondjuk ez 14 db modul alapján megalkotott vélemény, de azt gondoltam ebből már lehet átlagos következtetést levonni -
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy van egy RDramos gépem 1 giga és mi a kül a sd és az rd ram között?
Mert gondolom rdram rosszabb csak netezésre kellene meg esetlege flash gamekhez arra elég 1giga rdram?
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #9783 üzenetére
Én kártyából is meg tudom mondani.
-
dave93
őstag
Hi all!
Jól látom hogy a ddr2es ramok megint drágulnak? Az aqua computerben már 5k egy 800mhzes Kingmax. Drágulás várható? Ha igen milyen mértékű? -
Chalez
őstag
Milyen programmal lehet látni is winbe, hogy a memória mekkora feszt kap?
Pl auto beállításoknál... -
adam84
csendes tag
Sziasztok.
Melyik a jobb RAM A-DATA vagy Kingmax. Köszi a válaszokat. -
mmdms
addikt
sziasztok lenne egy tök egyszerű kérdésem: játékhoz hogy állítsam a ramokat. nagyobb írási sebességre, vagy nagyobb olvasásra?
-
Kelvin
őstag
Sziasztok Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memóriám van 900-on megy 4-4-4-8-as időzítéssel.2.15v kellett neki adnom.Szerintetek nem sok ez?Hosszútávú használatra szabad ennyit?Vagy a gyári kis hűtője helyett érdemesebb feltenni valami komolyabbat.Van értelme lecserélnem egy másik ram hűtőre,hoznak annyi pluszt?
-
gergo19
aktív tag
Vettem 2X2Gb Corsair C5DHX-es ramot. 800Mhz 5-5-5-18-as. Kicsit tuningoltam őket amit elszeretnék érni az 900Mhz 5-5-5-20 mellett. A probléma a következő. Adok a ramoknak +0.3V v 0.4-ot 900Mhz en 5-5-5-20 mellett. Futattom az Orthost és egy fél óra után az alaplap elkezd sípolni folyamatosan, de az Orthos nem jelez hibát a proci sem meleg 68C a lap 40C a memóriák kézmelegek egyáltalán nem forrók. Mitől lehet ez? A prime95-tel is ezt csinálja semmi hibaüzenet csak sípol. A crysis alatt semmi gond, nem indul újra, nem fagy. Akkor most ez a beállítás stabil vagy nem, fog károsodni tőle a ram 24/7-ben? nem tudom merjem-e így használni.
-
csny75
csendes tag
Hali!
A Kingmax ramokat nagy nehezen kicserélték, egy Kingston Kit-re. Ez tényleg jobb minőségű, már alapon is 3-3-3-8, de most pl. 2-3-3-5-ön mennek 1T-ben! Viszont a hibajelenség detto: Battlefield 2-vel játszok, 1-2 pálya lemegy, ok minden, hasít a game, aztán egyszercsak elkezd szaggatni, egyre sűrűbben, majd szinte teljesen leáll a játék! CTRL+ALT+DEL, 1-2 perc után már az asztalon is vagyok, és a feladatkezelőben a fizikai memóriából pár MEGA!!! csak a szabad!!! A lapozófile 2,5 GB a 4-ből, a folyamatok közül természetesen a BF2 viszi a legtöbb memót, de az is csak 200MB körüli érték. Na most akkor hol a francban van a többi legalább 1,5GB memóriám??? Megköszönném, ha végre valaki segítene! -
t256
őstag
Helló!
Tud valaki valamit a CSX (CompuStocX) memóriákról ? Megbízhatóság, minőség, tuning ?
A Kingmax-al van egy árban, de valahogy szimpatikusabb (Made in Germany). -
Gyuri27
félisten
válasz
¤Demes¤ #9760 üzenetére
A 2gigás modulok ritkán tuningos pédányok.
Tehát ha az időzités nem számít akkor azokat 26-27k-tól kapni (OCZ 4 GB DDR2-800 Kit (XTC Gold) 4096 MB CL5 5-5-18 ). Ha fontos a cl4 az 31k körül van (OCZ 4 GB DDR2-800 Kit (XTC Titanium) 4096 MB CL4 4-4-15).
A 4 modulos kittek valamivel olcsóbbak, de ezek hátrányait ismerjük.
Van még 43k körüli összegért [link] ez is.
A tapasztalat [link].
-
¤Demes¤
tag
Üdv! Memóriák és kommentek között böngésztem és egy kis segítségre lenne szükségem.
2x2GB DDR2-n töröm a fejem, eddig a Corsair C5DHX és a Geil Evo One 2x2 gigás moduljai jöttek számításba (talán még valamilyen OCZ Reaper de azokat nehezebb Mo-n beszerezni). Mindkettő alapon 1,9-2v-t kap 800 5-5-5-15 időzítések mellett. Ezeket a ramokat később hasonló időzítések mellett 1000mhz környékére fel lehet tornázni (esetleg az időzítéseket egy kellemes 4-4-4-12-re 800+mhz-n
) vagy ha megszakadok se lehet őket ennyire felhúzni?
Látom pl Fless-nek sem sikerült 900fölé vinnie
Ha valaki egy kis infóval tudna szolgálni megköszönném
-
bolcsodal
addikt
Üdv!
Kivételesen egy ősrégi RAM-ról keresnék infókat. Geil Ultra PC3200 (2-3-3-6) os moduljaim vannak (2x152MB). Van valakinek további tapasztalata róluk. Eddig a következők derültek ki (1:1-ben):
2,5-3-3-6-os időzítések mellett (By SPD) 255-ös FSB-ig stabil. 260-on sehogy sem sikerült stabilizálni, esetleg más komponens is beleszól már itt.
2-3-3-6 os időzítéseken 235-ös FSB-ig stabil. Fesz emeléssel sem bootol be a windóz.
Annyi lenne a kérdésem, hogy ettől eltérő időzítésekkel nyúzta-e már valaki. Mondjuk nem arra vagyok kíváncsi, hogy 3-4-4-8-on mit tud....
Az IS7 Game Accelerator-ral meguntam foglalkozni, abszolút destabilizálja rendszert.
-
punish3r
aktív tag
Sziasztok! Ehhez a procihoz: Intel Core2Duo E4500; és ehhez a laphoz: Gigabyte GA-P35-DS4 milyen 2*1 gigás mem-et javasoltok, ami kompatibilis? max 20kig!
thx előre is! -
cettlee
őstag
szerintetek érdemes most memoriát venni vagy csökkennek még az árak? vagy mikor nönek?
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memória hũtőbordával 99 év gar. 14,540 Ft 17,448 Ft
ez franko?
-
CSorBA
őstag
válasz
FehérHolló #9752 üzenetére
hehe
ok, akkor vszeg majd Q9450lesz... 2 ilyen csomag OCZ Reaper HPC Edition -al..
Bár még van 3 hónap addig...Hű, még csökkent is az ára 10dolcsival most
-
FehérHolló
veterán
Te beteg ember vagy, mindig is tudtam.
667MHz (1:1) fölött nem hoz szinte semmi teljesítménytöbbletet a RAM frekijének emelése 1333MHz-es FSB-jű C2D/C2Q esetén.
A 1066-os RAM mellett az szól, hogy alacsonyabb késleltetéseket tud alacsonyabb frekin. 8GB-ot viszont egy jódarabig nem fogsz tudni kihasználni.Prociból inkább Q9450, mert FSB-limites az architektúra.
-
DaV!D
csendes tag
Hello! szerintetek melyikkel járnék jobban egy 2gb CORSAIR XMS2 Twin2X DDR2 vagy 2gb Geil ultrákkal, számít a tuning is
szal? thx
-
csny75
csendes tag
Szasztok!
Erre: http://logout.hu/tema/nagy_ram-os_topic/hsz_9651-9651.html vki?
Köszi! -
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, így előreláthatólag, még kicsit odébb lesz a vásárlás, de érdekelne a dolog, így felteszem,
Egy Q6600as(1066fsb) vagy Q9450 (1333fsb, inkább ez vszeg) (vagy hasonlo kaliberű proci mellé)
Mi éri meg jobban, melyik lenne jobb?800as memobol 8 giga /4*2/ (pl.: OCZ reaper 4-4-4-15)
vagy
1066os memobol 4 giga /2*2/ (pl.: Geil EVO 5-5-5-15)árban az előbbi 10dollárral drágább, szóval nem jelentős
vszeg Vista lenne használva (természetes 64bites) -
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Valakinek esetleg van valami infója arról hogy ezek a beállítások pontosan mire vonatkoznak?
-
válasz
JockeyEwing #9743 üzenetére
Annyin fognak menni a memók, ameddig a leggyengébb bírja. A 667-esek esetleg elmennek 700-750-ig, de akkor nyilván a 800-asokat is vmi hasonló frekire kell belőni. Persze van sok 667-es modul, ami megy 800-on, sőt fölötte, is meg kell nézni mit bírnak, ki kell tesztelni, stb.
-
JockeyEwing
aktív tag
Köszi a választ Jorus.
Megggondolom a javaslatod.
Azonban még lenne egy kérdésem.:Ha 2x1GB 800Mhz-es ramot illetve 2x512MB 667Mhz -es ramot teszek a gépbe, akkor a 800-as ram is csak 667Mhz-en megy? Tehát szvsz. lassítanám vele a rendszert?
-
válasz
JockeyEwing #9739 üzenetére
Mire használnád? Ha nem tuningolsz, és nem a benchmarkokban való villogás a cél, simán elég a 800-as kit.
-
Kristof86
tag
Szaiasztok
Lenne egy 2*1gb Patriot 800mhz 6400-as memóriám , hozzá egy q6600 q0 processzorom.
Ehhez a memóriához milyen alaplapot javasolnátok????
(Én személy szerint Gigabyte p35-ds3p re gondoltam)THX
-
JockeyEwing
aktív tag
Hello
Kérdésem lenne. (ha már elhangzott volna a fórumban ne kövezzetek meg)
Intel E6750, MSI P35 Neo2-FR a vas, ehhez szeretnék venni memóriát.
Kinéztem 1066 Mhz-eset (Corsair Dominator), illetve XMS2-őt, ami 800 Mhz-es.Melyiket vennétek?
Meghajthatja az 1066 Mhz-est?
-
gerii
addikt
Hali!
Notebookba, a meglévő 1GB PQI PC5300-as 667-es RAM mellé akarok egy 2GB-osat venni, de nem tudom milyen márkát érdemes venni? 10-12 körül gondoltam maximum az árat. később az 1GB-osat is lecserélném egy ugyanolyan 2GB-osra, szóval tudtok ajánlani valami jó kis RAM-ot ami mehet bele? -
SyPunto
csendes tag
OCZ DDR2 Reaper 1150MHz Dual 2G Kit 5-5-5-12 erről mi a vélemény! E8400 mellé használnám, a lap nem tudom milyen legyen arra is adhatnátok tippeket köszi!
-
pap
senior tag
Sziasztok!
Ezt szeretném lecserélni
4*1gb geil value ddr2 800as,
ilynre
Supertalent T800UX4GC5 2x2GB DDR2-800 5-5-5-15 - 21k
szerintetek megéri a cserét? -
simi01
csendes tag
Esetleg lehet hogy ez a lap pont nem szereti a PQI ramokat??
-
simi01
csendes tag
Hi!
Konfigom
Gigabyte ga m56s-s3
Amd A64X2 dual c.4400+
2gb PQI power ddr2 800 ram2X1gb
8600gt oc
A problémám a következő a két memóriám csak akkor fut dual c-be ha a ddr2 nek adok legalább +0,15 volt-ot akkor simán megy viszont lap csak ddr2 770 en hajtja őke.az fsb-emelem akkor már nem indul ela gép egyáltalán??csak c-mos resettel.A két memória teljesen egyforma singel módba megy alpbeállításokkala gép.Viszont ha elmegy az áram ismét nem indul ela gép pedig a bios beállítások nem vesznek el ilyenkor kiveszema memóriamodult azt berakom újra és megy??érdekes a probléma..Az fsb-lehet állítani ha a ddr2 feszt +0,2 re emelem akkor megy a gép , de nem mindig indul el és ilyenkor csak úgy lehet újraindítani ha kiveszema memóriát legalább az egyiket.valki esetleg hasonló tapsztalt mert már nem tudom mi lehet ez...Milyen memóriatesztet érdemes lefuttatni?hol lehet leszedni? -
Hali azt akarom kérdezni h. : havernak van egy m2n32sli d. wifi alaplapja és benne 2x 1024 kingmax 800 és ugyanilyen és enyi geil ultra na azt mondta h. a vista mindig kékhalállal kifagy és a memora hivatkozik.
1: Mi lehet a gond?
2: Meglehet valahogy oldani?
3: Össze akadnak a ramok? -
killipoly
aktív tag
A #9709-re valaki?
-
válasz
cowboy_bebop #9716 üzenetére
Sajnos nem ismerem a lapodat, hülyeséget meg nem szeretnék írni. A lapod topicjában kérdezted már, hogy használja-e vki 4 modullal?
-
Dantor
csendes tag
Sziasztok!
Átnyálaztam pár hozzászólást de nem igazán találtam választ egy nagyon alap kérdésre:
miért éri meg memóriát tuningolni?
Úgy értem, mi gyorsul tőle? Én próbálkoztam 667-ről 840-re, időzítéseket is állítgattam, de se játékokban, se 3dmarkokban nem tapasztaltam javulást. Egyes-egyedül everest mutatta ki. -
Tua
tag
Sziasztok!
Valaki tudna esetleg segíteni? Nemrég vettem a mostani 2 giga RAM mellé még 2 gigát (Geil, PC2-6400-as, ugyanolyan fajtát vettem, ezt utóbbit is párban adták). Be is raktam (Abit AB9 alaplapom van) de rögtön fagyott az egész. Visszaraktam mindent alapbeállításra a BIOSban (hangsúlyoznám, a "régi" memóriákkal mentek az én saját beállításaim) erre így ment, bár talán lassult a gép. Mostanában meg néha ilyen pillanatokra "megálltak" a dolgok játék közben, így hát újfent a gyanú a memóriára terelődött... Megint próbáltam vagy 100 féle beállítást és arra jutottam, ha kiszedem a nemrég vett memókat, gyorsabb a gép. Ugyanazokkal a beállításokkal, ha csak a régi 2 giga van bennt, az NFS megy tökéletesen, ha berakom a másik 2-t akkor pedig már a menüben kifagy. (volt olyan h megállt a kép és a hang..)
Nah most a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ugye a memória a rossz és nem az alaplap? 80% biztos vagyok benne h a memó a szar, csak nem akarom potyára visszavinni
(megjegyzem már pár hónapja megvan a memória, csak mostanában nem volt sok időm játszani, de az utóbbi időben azért sok dolog előjött..)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #9713 üzenetére
-
BaLee
addikt
Mit ajánlotok? Most, hogy még nyomott a memória ár lehet befektetek még 2gb memóriába. Van a gépben egy Geil Ultra 800mhz kit CL4 2x1gb. Vegyek mellé még egy ugyanilyet vagy cseréljem le 2x2gb-os CL5ös kitre? Tuning nem egetverő, alig 800 felett mennek (840 körül).
-
válasz
cowboy_bebop #9711 üzenetére
Chipsettől is függ, nekem 4 modul csak 2T-ben ment az X2-mmel.
-
cowboy_bebop
őstag
Elképzelhető az h. 2x1024MB és 2x512MB A-DATA 400mhz-es ram menne dualban egy X2-es procival 1T-ben?
-
gerii
addikt
Santa-Rosa platformos, szóval megy bele a 4 giga
most 1GB van benne, és mivel 5-6 ezer forint egy 1GB-os darab ezért akkor már inkább veszek egy 2GB-osat, szerintem baráti árakon lehet már venni.
a legjobb 2x2GB lenne, csakhát az 20 rugó minimum, annyim meg nincs, így most csak egyet vennék, aztán később egy ugyanolyat az 1Gb-osat kicserélve vele.
szóval most 1GB mellé veszek 2GB-ot így kijön a 3
a Vista alatt abszolút kevéske az 1GB, már olyan lassú hogy majd szétverem a gépet( csak az a 350K tart vissza) így sürgősen tennem kell ellene.
játékok alatt meg főleg elkél.
mondjuk a 2. 2GB-os modul lehet nem lesz megvéve mert a 32-bites Vista, meg az 512-es vidkártya miatt úgyse látna csak 3,5Gb-ot.
viszont az a fél giga veszteség lehet megéri a dual channelt.
na mindegy is, először legyen meg az első 2 gigás RAM, aztán majd meglátom hogy viselkedik a gép...
a kérdés hogy milyen márkát vegyek? -
killipoly
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lenne lecserélni a jelenlegi kingmax 2x1gb 1066mhz 5-5-5-18 ramomat egy Super talent2x1gb 800mhz 4-4-3-12-re?A super talentet ha jól tudom lazán lehet hajtani 960ig(nekem pont ugy jöne ki a ds4emeben,400x2.4).A super talent egy forinttal nem kerülne többe mint a kingmax,mert olcsón tudok hozzájutni...
-
Shono
aktív tag
Ezzel találkozott már valaki?
2x 1GB Geil Ultra ram Abit kn9 Ultra lap kiválóan megy. Kipróbáltam +2GB ugyanolyan rammal, konkrétan 2x (2 X 1GB Geil Ultra Dual channel kit). El se indul... Külön külön mind a 2 kit kiváló.
Kipróbáltam a szituációt egy Asus M2N lapban: ugyanezzel az eredménnyel...Tipp?
-
04ahgy
nagyúr
1GB + 2GB biztosan nem megy notebookban! Én annak is utánanéznék, hogy a te géped támogat-e egyáltalán 2GB-os modulokat! Mert nagyon sok notebooknál 2GB összesen a bővíthetőség határa...
Egyébként mi indokolja, hogy 3GB memóriát szeretnél notebookba? Az 1GB is elég, a 2 pedig biztosan, és már akkor is baromi lassan hibernál.
HGyu
-
gerii
addikt
Hi!
Notebookba akarok venni a meglévő 1GB-os PQI PC-5300 -as DDR2 667 -es RAM modul mellé egy 2GB-osat, viszont nem tudom hogy ha ugyanolyan típusút veszek mint a mostani, csak 2GB-ost akkor tudnának DualChannel-ben működni?
Ha nem akkor milyen márkát ajánlotok megvételre? kb 10-12 körül gondoltam max. 2GB DDR2 667-est persze.
Köszi! -
04ahgy
nagyúr
válasz
Pubszon #9704 üzenetére
Alap. Ezért van a fórum...
Még azon is gondolkodtam, hogy esetleg az AQUA Computerbe is bekukkantok, és elbeszélgetek a szervizesekkel. Úgy megnézném az arcukat.
Sikerült nekik ugyanazt a hibát reprodukálni, valószínűleg szintén Samsung RAM-mal, ami nálam jelentkezett.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
A következő jelenségről hallottatok már?
Adott egy AM2-es rendszer, 1x1024MB Samsung chipes (Hiviewell) RAM, Athlon 64 X2 4200+ CPU, ASUS M2N-MX SE lap. Integrált VGA-val semmi gond, Memtest86 hibátlan, és a gép állapota tökéletes.
7600GS videokártyát belepakolva: Memtest 86 ugyanúgy hibátlan, Windows bootol szépen, a gép stabil. 3D-ben a kép szétesik, textúrahibák, a kártya tűzforróvá sül, majd lefagy a gép. ATI X1900XT-vel kb. ugyanez, textúrák össze-vissza, a VPU Recover állandóan alapra rakja, a gép fagy. Harmadik (6200TC) videokártya: dettó ugyanez. Az alaplap gariba vándorol, hibajelenség leírva...Ki is cserélték szépen. (A történet szempontjából nem lényeges, hogy egy MSI lapot adtak, VIA K8M890 chipsettel, ami be sem kapcsolt. Az valószínűleg tényleg hibás volt.
)
Ezt 3 napon belül vissza, és ráfizetéssel lett egy MSI K9N Neo V3.
Összerakom, minden stimmelt eleinte. Jöjjön a 3D teszt, a 7600GS-el. Erre a hiba tök ugyanaz: kép szétesik, a textúrák átlátszanak, a kártya tűzforró, majd fagy a gép.
Addig cserélgettem az alkatrészeket, míg a RAM-ra terelődött a gyanú. SuperTalent be a gépbe, és láss csodát: HIBÁTLAN minden!!!A fő bűnös, egy Hiviewell RAM modul volt, 1GB, Samsung K4T51083QB-GCE7 chipekkel szerelve (800MHz CL5). Az adott modul Core2Duo mellett egy Gigabyte P35-DS3 lapban tökéletesen működik...
A fő poén az, hogy az első lapot szépen kicserélték gariban (AQUA) holott lehet, hogy csak nem Samsung RAM-mal kellett volna tesztelni.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- RAM topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest