Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tua

tag

Sziasztok!

Valaki tudna esetleg segíteni? Nemrég vettem a mostani 2 giga RAM mellé még 2 gigát (Geil, PC2-6400-as, ugyanolyan fajtát vettem, ezt utóbbit is párban adták). Be is raktam (Abit AB9 alaplapom van) de rögtön fagyott az egész. Visszaraktam mindent alapbeállításra a BIOSban (hangsúlyoznám, a "régi" memóriákkal mentek az én saját beállításaim) erre így ment, bár talán lassult a gép. Mostanában meg néha ilyen pillanatokra "megálltak" a dolgok játék közben, így hát újfent a gyanú a memóriára terelődött... Megint próbáltam vagy 100 féle beállítást és arra jutottam, ha kiszedem a nemrég vett memókat, gyorsabb a gép. Ugyanazokkal a beállításokkal, ha csak a régi 2 giga van bennt, az NFS megy tökéletesen, ha berakom a másik 2-t akkor pedig már a menüben kifagy. (volt olyan h megállt a kép és a hang..)

Nah most a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ugye a memória a rossz és nem az alaplap? 80% biztos vagyok benne h a memó a szar, csak nem akarom potyára visszavinni :) (megjegyzem már pár hónapja megvan a memória, csak mostanában nem volt sok időm játszani, de az utóbbi időben azért sok dolog előjött..)

Új hozzászólás Aktív témák