- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #8798 üzenetére
-
littlelion21
addikt
válasz
Gorneck #8797 üzenetére
2.1V is volt.
Ha kékhalálozik, akkor azt játék közben teszi /pl UT2007/, egy pillanatra a kép megáll a zene beakad, majd kékképernyő fogad: hogyha először látja azt az üzenetet, akkor indítsa újra, + győződjön meg róla, h minden eszköz megfelelően van-e telepítve... Az az igazság, h még 1x sem ovastam végig(annál idegesebb voltam), de valami memória-cím hiba, vagy mi volt a baja.
Próbálkoztam az fsb-vel 270-től 305-ig bezárólag: az eredmény siralmas. És a vicc az, h az előző ram-om Geil BD 800Mhz-al ment a 300-as fsb, bár ott is vissza kellett venni a gyári érték alá a memo sebességet /780körülire/, de az legalább ott stabil volt.
Option 1 vagy 2 - erről fogalmam sincs; valsz. a gyári érték, ezt még nem állítottam át soha.
Mi is az a memory perf standard? -
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #8796 üzenetére
2.1V-nál több nem kell annak ramnak. 950-1100-at 5-5-5-15tel viszi simán.
Ha kékhalálozik a gép, akkor mivel?! És mekkora fsb-vel próbálkozol? Option 1 vagy 2? Memory perf standard?
-
littlelion21
addikt
válasz
Gorneck #8795 üzenetére
Na, most elkaptalak, és addig zaklatlak, míg nem válaszolsz...
Azért futtattam orrba-szájba a memtest-et, hogy kiderítsem miért tuningolhatatlan a gépem. Szinte hihetetlen, de minden alapon, és stabil a rendszer(Ram:800Mhz,1.8V-on). Ha bármit állítok /fsb-t emelek/ hiába adok plusz feszt, kilép/lefagy/újraindul/kékhalál.
már oda jutottam, h hiába adtam a 2.2-2.3V-ot a memóknak, 750-en is eljátszották ugyanezt.
A procinak adtam 1.4-et, fsb, mch +0.1, pci-e fix 100-on. Energiagazd.szarok: off.
A memot tök mindegy milyen időzítéssel használom 5-5-5-18, 5-5-5-15, 4-4-4-12-n is ugyanez.
Ja és nem tudom ez számít-e valamit, de az everest írás olvasás-teszt szerint csont ugyanannyit hoz az A-Data 800+ EE 4-4-4-12-ön, mint a Corsair ValueSelect 675Mhz 5-5-5-15-ön. -
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #8794 üzenetére
Én def szoktam futtatni...bár az esetek többségében win-ost használom...nálam az bevált...[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #8792 üzenetére
Miért nem futtatsz win alatti memtesztet?
-
littlelion21
addikt
Erre mondjatok már valamit lsz!
-
válasz
Tomasman1985 #8788 üzenetére
1. hsz.
-
Tomasman1985
csendes tag
Egy gyros kérdés:
Daul channel hez minek kell egyezni?
mert most lenne 2db Kingmax 512es DDR 400mhz-s de kinézetre nem egyformák, és szerintem típus számra sem!
A rajta lévő memória modulok egyformák tipusszámilag
-
válasz
Gabesz_23 #8782 üzenetére
Alapvetően attól függ, hogy mire használod a gépet. Ha fontos a memóriateljesítmény, és örömöd leled benchmark eredmények publikálásában, akkor combos 1066-os. Egyéb esetben teljesen jó egy jobb féle 800-as, ami 860 körül megy. (Normál felhasználás mellett a cl4 és cl5 között sem érzel nagy különbséget, tehát azon is tudsz spórolni, hogy nem tuning 800-ast veszel, hanem valami olcsóbb, de megbízható darabot, lévén, hogy a többség minimális feszemeléssel eldöngicsél a megcélzott órajel-tartományban.)
-
Gabesz_23
tag
Mert akkor a ramok (800 vs. 1066) közötti árdifferenciát, (ha a 800asssal is "ugyan oda jutok") VGA-ra költeném.
-
Gabesz_23
tag
Hello. Következő lenne a kérdésem. Intel e6550 mellé 800as vagy 1066os ramokat vegyek? A procit csak alapfeszen akarom majd húzni. Én úgy tudom hogy ennek a procnak 333 az alap FSBje. Szóval ha még 430ra húzom fel a 7es szórzó mellett, ugyebár az 3000mhz környéke, akkor ha szinkonban futtatom a ramokat akkor azok 860on mennek. Ezt egy tuning 800as ram simán tudja. Szóval az a kérdésem hogy megéri e nekem a 1066? Azt úgysem fogom tudni 1:1ben hajtani feszemelés nélkül, meg még azzal sem. Na szóval összegezve: 800as 1:1ben hajtva cl4en gyorsabb e mint az 1066 visszaosztva cl5ben? Remélem nem hülye a kérdés..
Előre is köszi
-
törölt tag
üdv
van kingmax ddr800-as ramom, arra lennék kkíváncsi, hogy egy Giga P31-es lapban, mire számíthatok tuning terén, mennyi plusz fesz adható neki?
illetve, hogy mennyit lehet rajta húzni? 900-at bírja, vagy hagyjam szépen max 800-on?
most 750-en megy, mert procit feltettem 300-as FSB-re és így 2,5 szorzóval mertem csak kipróbálni
KKB8FFBXF
-CFA-25A
ez van a chipen -
Pubszon
veterán
Milyen progival lehet a RAM-okat tutira letesztelni?
Ha lehet akkor inkább winből. -
sammo
csendes tag
Sziasztok!
Notebookba szeretnék venni 2x1GB DD2-667-es memóriát az alsó árkategóriából (persze semmi noname). Milyen márkát/típust ajánlottok? Én leginkább a Kingston/Kingmax között gondolkodtam eddig, de jöhet más is, ami jobb! Még valami: nem gyanusan olcsó 4800 Ft-ért egy 1GB DDR-667 notebook Kingston memó?
A notim típusa, ha ez számít: Albacomp Business V3 (eredetileg Mitac 8258D, az Alba csak a nevét adja hozzá)
Előre is köszi!
-
tilus
tag
Üdv!
A-Data DDR2 800Mhz 2gb-s modulokról tudtok valami infot?
http://www.adata.com.tw/adata_en/product_show.php?ProductNo=AD2800U
Igen barátságos árban lenne 2x2gb (15netto)Esetleg vmi aliternativa hasonló árban?
Köszi a segitségetí! -
littlelion21
addikt
Oké, akkor felteszem harmadjára (és utoljára) a következő kérdést:
A memtest-et milyen módban kell használni?
Ha default-on hagyom futni, 7órát és 16-17passt is lefuttatott hiba nélkül.
Ha viszont átállítom a Memory sizing -ot (ha jól emlékszem) Bios-all -ra egyszer 1másodperc alatt 98-at hibázott, majd lefagyott és csak a resetre reagált. Másodjára ismét egyből 1198 hibát írt ki és megint lefagyott.
Ismét állítás, ezúttal Probe -ra, itt az 1. pass 2.%-nál már 605.000 kijelzett errornál tartott, és úgy kúszott fölfelé, h öröm volt nézni.Most akkor mi van?
Remélem most válaszol is valaki. Komolyan, ennyire hülyeség/nem egyértelmű amit kérdezek?
-
válasz
FehérHolló #8765 üzenetére
Más topic témája ugyan, de egy B3-as Q6600 általában nemhogy 1.3V-on, de 1.5V fölött sem viszi a 3.5GHz-et.
-
viktor82
őstag
válasz
FehérHolló #8765 üzenetére
Na megpróbáltam-3600-on kifagy majd holnap kiteszem a hidegre+1.4volt-on.Alapfeszen 3200mhz gond nélkül!
Ez a Steveko jobb mint én pedig 252napja van itt!
-
FehérHolló
veterán
válasz
steveko #8766 üzenetére
Van, akinek sikerült már beleraknia DDR2-t DDR1-es foglalatba. A műveletnek erős hardwarekárosító hatása van, amit még a PC-doki (aki a 72/371-898 számon hívható, Pécsen rendel) sem tudott olcsón kikúrálni. Ráadásul a vizitdíja is 2000 Ft a megszokott 500 helyett.
Ezután a RAM általában a kórboncnokhoz kerül, ahonnét egyenes út vezet a temetőbe, amit te személy szerint veszélyes hulladéklerakóként ismersz.Tehát a kérdéseidre a válasz sorban:
Tök más.
Igen.
Nem.
Nem fog működni, más lap kell hozzá. -
steveko
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek hozzá,ezért megkérdezem: DDR1 és DDR2 között mi a különbség?
Úgy értem,hogy most DDR1-es van gépemben,akkor e helyett be tudok rakni DDR2-est?
Ugyanolyan a csatlakozója?Fog működni,vagy a DDR2-höz direkt speckó alaplap kell? -
FehérHolló
veterán
válasz
viktor82 #8764 üzenetére
Bocs, ma kiosztós hangulatomban vagyok.
Tag vagy, 409 napja regeltél, szerintem láttad már ezt a topicot: [link]
Visszaolvasol 1 oldalt, ott a válasz az utolsó 100 hozzászólásban, amit kb csak át kell futni V betüt keresve. ([link]) Utána bal felül kereső, mások is ezt mondják, akkor hihető. Nekem igazából halvány lila gőzöm nem volt róla, én is így tudtam meg...
Egyébként a válasz: 1.3V-tal már nagy valószínűséggel viszi a 3.5GHz-et, rendes léghűtés vagy vízhűtés mellett.
OCZ Platinum 1.9V mellett 4-4-4-15, de valószínűleg 4-4-4-12 időzítésekkel sincs gondban.
-
viktor82
őstag
válasz
FehérHolló #8763 üzenetére
Kössz szépen majd holnap reggel az első lesz hogy kipróbáljam!A ramok OZC 6400 Platinum szerintem birnia kellene!A procinak mennyi feszt adjak?
-
viktor82
őstag
Sziasztok.A procimat szeretnem tuningolni,de nemtudom milyen beálitások mellet lenne jó,a ramokat szinkronban vagy a ramokat is fsb-vel emeljem.legalább azt a 3500mhz-ig lenne jó ja és milyen időzitések és fesz mellett csináljam.segitséget köszönöm!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Bodmeister #8759 üzenetére
Akkor a megoldás az angol manual 8. oldalán található. Táblázatos forma, angoltudás nélkül is emészthető.
Segítség: Másik különbség a procik FSB-je. -
Bodmeister
csendes tag
válasz
FehérHolló #8756 üzenetére
nem nem fizettem érte, nemvok felháborodva, csak egy kicsit
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
Szóval mindkét gépben AsRock P4i65G van. Proci különböző, de minkettő 3giga csak egyik cerka, másik pentium HT. Mindkét alaplapban ugyanabba a slotba vannak berakva a modulok. Egyetlen külünbség a ramok márkája. A manual-t elolvastam, de abból semmi hasznos nem derült ki számomra.
-
válasz
FehérHolló #8756 üzenetére
Jogos!
Pl. MSI K8N Neo4F füzetében le van írva, hogy ha egy RAM modult raksz be, akkor azt biza nem mindegy, hogy melyik slotba teszed... -
FehérHolló
veterán
válasz
Bodmeister #8754 üzenetére
Fizettél érte, hogy ennyire fel vagy háborodva a válasz hiányán?
Másik gépben is ugyanaz az alaplap és proci van? Ugyanabban a slotban van mindkét RAM, mindkét gépben ugyanannyi RAM-modul van?
-
Thrawn
félisten
válasz
Bodmeister #8754 üzenetére
Ugyanaz a BIOS verzió van mindkét lapon? Frissítés nincs?
-
Bodmeister
csendes tag
tökjó h vki hozzászólt
, no sebaj felteszem még1x ---> #8749 hsz.
-
qw78er89
aktív tag
válasz
MadBlade #8722 üzenetére
Hi!
Nem igazán erre gondoltam, hanem arra, hogy a proci tuning ugye magával hozza az fsb emelését/változtatását és a tapasztalat az, hogy a 4 modul nem mindíg szereti azt, amit kettővel lehet és a 2GB-s modulok meg egyenlőre nem tuning ramok!
Nem szentírás, ha visszaolvasol találsz sok személyes tapasztalatot de pl ebben a listában találsz 4 modullal proci tuningot, sőt 2GB-s modulokkal is, tehát próbálkozz, lehet megéri!mod: akkor meg a 400 fsb-t ha nyomod, jobban jársz DDR2 800 tuning ramokkal, mert így 1:1-ben tudod hajtani még 450 fsb-nél is. Az enyémek mennek 900-on 4-4-4-12-n például. Namost ez tuti nem fog menni 2 valamilyen + 2 másmilyen különböző rammal, pláne ami más feszen megy!
-
törölt tag
-
Bodmeister
csendes tag
VAn egy AsRock P4i65G típusú alaplapom benne egy 2.8-as Celeronnal. A lap simán visz 400-as memóroamodult. Két ilyen gépem is van. Egyikben kommersz Samsung 400-as ram van...és simán megy 400-on. De a másik gépben 256mb-os Apacer PC3200 DDR400-as modult nemviszi csak 333Mhz-en. Felsem ajánlja a bios-ban a 400-at. Nemértem. Mi lehet a gond?
-
Ősember
őstag
válasz
LaMotta #8742 üzenetére
hát mint márka ddr1-nél biztos nem volt nagy különbség... mindegyik árult ramot
igazábol az ilyen jellegü kérdéseket nehéz megválaszolni, mert nem lehet márkákat csak ugy összehasonlitani egymással... viszont ha lenne pár konkrét tipus, akkor utána lehetne keresni google-n és kapásbol meg lehetne látni melyik mennyit ér
gondolom azért csak vennél egy tuningosabb ramot, ha ugyan annyiba kerül, mint a gyengébb társa
-
LaMotta
aktív tag
-
válasz
Bodmeister #8735 üzenetére
Everest -> Számítógép -> Érzékelő -> Feszültségértékek -> DIMM.
-
smokk.
tag
Üdv!
Kérdésem a következő lenne.
Tuningolás közben lettem figyelmes egy olyan jelenségre,h memetest egyszer lefut 500% és semmi hiba,egyszer meg már az elején hibát dob.Visszaállítottam a modulokat 800mhz re 5-5-5-15ös időzítés mellett 2.1Vra és igy is ezt csinálja....egyszer sokáig megy hiba nélkül a memtest egyszer meg nem,aztán orthossal is próbáltam azzal semmi hiba....egyszersem...
Na msot ez miért lehet?Nem fagy a gép meg semmi,pedig a memtest azonnal hibát dob...
-
LaMotta
aktív tag
Sziasztok!
Venni szeretnék DDR memóriát KIT-ben (2x1GB):
Corsair VS (élettartam)
Kingston VS (5 év v. élettartam(?))
GoodRAM (élettartam)
Geil (élettartam)
Apacer (3 év)
KingMAX Super (élettartam)Melyiket kedvelitek (esetleg ajánlanátok, ha régi emlékeitekből felelvenítitek ezt a szériát
) jobban? Vagy esetleg egy sorrendet mondanátok a jobbakból..
Sokat segítenétek... Köszi
.
-
válasz
Bodmeister #8730 üzenetére
Hol nézed a feszt Everestben?
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
Bodmeister #8729 üzenetére
Most átállítottam high-ra és természetesen a benchmark-al jobb eredményt értem el. A gáz csak az, hogy nemtom mennyit jelent a high. Mert ha pl. 2.8V vagy afelett akkor nembiztos h jót csináltam vele. CPU-Z / Everest csak azt írja ki, hogy a gyári feszültség 2.5V , de arról nem ír h most milyen értéken viszi.
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
Bodmeister #8727 üzenetére
Válaszolok magamnak akkor, csak írjatok ha hülyeséget. Utánanéztem az alaplap cd-jén a user manulban ill. az ami.com-on is és mindkét helyen az találtam h a VCCM vagy mi a fene nevű cuccal lehet állítani a ram feszültségét. Érdekes mert 3 opció közül lehet választani: Low,High és Auto . Azthittem saját magam állíthatom be h 2.6 vagy 2.7 vagy 2.8V legyen a feszültség. Létezik h ilyen a bios? Vagy csak én nemtaláltam meg hol kell átállítani?
-
Bodmeister
csendes tag
Az a kérdésem, hogy egy AsRock P4i65G lapon lévő AMI BIOS-ban hol tudom átállítani a memóriám feszültségét. Olvastam a topicban h átlehet vhol, de én nemtalálom sehol. Chipset Configuration menüben próbálkoztam de ott nem lehetett. Másik menüpontokban meg tuti nincs. Ötlet?
-
lsc
nagyúr
Üdv
Egy IS 7-ben van 2x1GB 400-as ram , fagyogatott /főleg alacsony terhelésnél / , adtam neki 2,7 V-ot , mennyit lehet , nem káros ez még a ramoknak ?
-
-
Ősember
őstag
válasz
Gyuri27 #8700 üzenetére
látom nem tudod mire irtam azt amit
tökmindegy.... annyira azért nem érdekel a téma
az egyszerüt meg pont arra értettem ,hogy fsb-tt és a qpb-t egy házba feszem, késöbb ugy is magátol rájön mi a helyzet és azzal ,hogy most nem pattogok neki röviditésekkel nem lesz kevesebb. ha már a méhecskés részt is ide idézted, akkor igazán leeshetett volna...
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
forceberg #8717 üzenetére
oks akkor megnyugodtam. most veszek bele akkor még egy ilyen "samsungot"
aztán mehet a dual. Bár vicces, hogy egy nagy számítástechnikai cég samsung néven ad el márkátlan ramokat. ráadásul nem is olyan olcsón:S
hát de őszintén 5000ft-ért 512mb DDR400 samsung nehogymár ne lehessen eredeti. Vagy én nemvok tisztában az árakkal?
-
törölt tag
válasz
Bodmeister #8716 üzenetére
-
válasz
Bodmeister #8716 üzenetére
Ezt nevezik "Brand"-nek. Pontosabban noname.
A chipek Samsung-ok, de a RAM nem...
Nekem is volt ilyenem, nem volt vele gondom. -
Bodmeister
csendes tag
válasz
#65675776 #8704 üzenetére
Nah szétkaptam a gépet, kivettem jól megnéztem a ramot
A memórialapocskákra samsung van írva azzal nincs gond, csak a címke nem stimmel. Nekem a címkén vmi egészen más áll. Vmi Winnelwin vagy mi az isten. Létezik h a modulon samsung van gyárilag írva, de mivel a címke nem samsung, ezért ez is vmi gagyi? Annakidején 7ropiért vettem PC3200 Samsung DDR400 512Mb. Szívás ha nem samsung
, de remélem az. Most beidőzítettem 3-4-4-8 -ról 2.5-3-3-6 -ra és szépen megy. Everesten is szép javulást mutat. Ugye nem füstöli el mert nembírja?
-
Rover623
félisten
-
Már régebben be akartam írni:
Memtest CD boot-os.
Elindul, boot a CD-ről, vmi elindul automatikusan, de a képernyő felső részén eltűnik a kép(fekete lesz), az alsó részén meg ír egy csomó hibát. Több gépben próbáltam(origi Dell gépek, saját P3, A64)(SD RAM, DDR RAM, DDR2), de mindnél ugyanezt csinálta. Minden RAM csak nem rossz már...
Esetleg tudtok linket olyan verzióról, ami titira jól fut?
THX. -
Jazz
veterán
Most néztem meg: Nekem elvileg Corsair van. Nos az egyik (első) bele van "hímezve" (valami arany felirat nyákon), de a másikon semmi. Everest tök egyformának látja mindkettőt.
Chip:
Value Select VS32m8-5 PS1300440
Value Select 32M8BDB PS1300518A másodikat igaz később vettem mert először valami hamisítványt adtak el, aminek időzítése is sokkal szarabb volt, meg nem is Corsair-nek látta everest hanem valami sosem hallott-nak. De aztán kicserélték. Csak az van amit fennt írtam: időzítés, márka, minden ok, csak a felirat nincs nyák-on, meg más a chip felirata.
-
Jazz
veterán
válasz
light01 #8689 üzenetére
Pl. depo.hu, vagy itt PH!-n (Ősember rambazárja, vagy Gianni ő ad-vesz)
MadBlade:Attól függ mennyi pénzed van rá. Én csak magamból indultam ki. De ha nem zavar hogy most elfogynak a slot-ok, később meg jóval olcsóbban tudod csak eladni (használt....), azaz buksz rajta holott neked tökéletesen jó lenne csak elfogytak a slotok.
Ezt neked kell eldönteni. Vagy most meszel vellé még 2 gigásokat, de akkro lehet nem fog nemmi DC. Amit belinkleetem azon láthatod hogy rendszerdet alig gyorsítja DC, így ha nem is menne, nem veszítenél vele sokat (~5% felh. alk.-okban). Igazából semmit. Érdemes e akkor erőlteteni, vagy jó az hogy megmarada a mostani meg még mellé veszel. Mindegyik jó megoldás. Pénztárca függő. -
törölt tag
válasz
Bodmeister #8702 üzenetére
Igazából csak át lett véve a kereskedői gyökér és helytelen szóhasználat. Amit brand-nek neveznek, az a valóságban noname. A brand valójában a márkázottat jelenti.
-
sz0k3e_
aktív tag
Sziasztok! Ide is írok, igazából itt is megállja a helyét a kérdés: szóval lenne egy régebbi konfig:
>MSI K8N Neo Platinum s754 nF3 lap
>3000+ s754 A64
>1*1GB/400MHz SuperTalent ram
Namost a problémám, hogy hidegindításkor feláll az oprendszer, de csomó program nem indul el/hibázik, kifagy, majd átlagban egy 2-15perc alatt egy jólirányzott kékhalállal újra is indul a gép, majd mikor újraindul többnyire működik, vagy eljátsza ugyanezt, és utána lesz jó. Memóriaproblémára gyanakodtam, be is jött, hidegindításkor memtest86ban már első tesztben 40hiba 10sec alatt... Levettem minden tuningot, időzítések AUTO, így jó volt. Egészen amíg ki nem kapcsoltam egy másfél órára, majd vissza, és azonnal memtesttel indítottam: első teszt, csomó hiba. Pedig mostmár full alapon megy minden, időzítéseket is kézzel 3-4-4-8 2T-ig rontottam, és így is hibázik; miután bemelegedett, semmi baj.
Erre valami ötlete esetleg van valakinek, hogy mit lehetne vele kezdeni?
Köszönöm! -
Bodmeister
csendes tag
Nah első számú hsz-ban utánanéztem, nemkell leharapni a fejem, mert nemjutott eszembe rögtön odaolvasni. Új vok. Ami érdekes volt az első hzs-ban, hogy azt írta az úriember, hogy nem érdemes brand memókat venni mert hamar kimurdálnak. De sokszor samsung vagy hynix néven adják el ezeket a nevesincs szarokat. Nekem pont Samsung memóm van. Honnan tom megállapítani, hogy ez minőségi, vagy az imént említett fos? Jah és ezt akarom most megvenni a dual miatt: ---> http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=11041&
Szerintetek ezt érdemes megvenni, vagy ez is vmi utánzat? -
Laraxior
titán
Melyik a megbízhatóbb? a memtest vagy az Orthos?
Orthos kidob másfél perc után a memtest fut most van 83%nál
Procihiba lehet?alapon van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged