Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ősember
őstag
válasz
LaMotta #8742 üzenetére
hát mint márka ddr1-nél biztos nem volt nagy különbség... mindegyik árult ramot
igazábol az ilyen jellegü kérdéseket nehéz megválaszolni, mert nem lehet márkákat csak ugy összehasonlitani egymással... viszont ha lenne pár konkrét tipus, akkor utána lehetne keresni google-n és kapásbol meg lehetne látni melyik mennyit ér
gondolom azért csak vennél egy tuningosabb ramot, ha ugyan annyiba kerül, mint a gyengébb társa
-
MaSzKa
senior tag
válasz
LaMotta #4091 üzenetére
az a baj a kingston-okkal hogy magas az alapidőzítésük
de stabilak
tuningba csak közepesek és nagyon drágák tehát én olyat nem vennék
azt olvastam a geil is 'elkúrvult' eléggé csak olyan ramokat szállítanak európába hogy alig lehet tuningolni
régebben nagyon lehetett őket a kék geil value ram nyerte sok helyen a kevéspénzérttuningram cimet én is vettem és abba tényleg nem csalód tam
mint irtam elöbb 400@540 volt ddr
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest