Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ősember
őstag
válasz
LaMotta
üzenetére
hát mint márka ddr1-nél biztos nem volt nagy különbség... mindegyik árult ramot
igazábol az ilyen jellegü kérdéseket nehéz megválaszolni, mert nem lehet márkákat csak ugy összehasonlitani egymással... viszont ha lenne pár konkrét tipus, akkor utána lehetne keresni google-n és kapásbol meg lehetne látni melyik mennyit ér
gondolom azért csak vennél egy tuningosabb ramot, ha ugyan annyiba kerül, mint a gyengébb társa 
-
MaSzKa
senior tag
válasz
LaMotta
üzenetére
az a baj a kingston-okkal hogy magas az alapidőzítésük
de stabilak
tuningba csak közepesek és nagyon drágák tehát én olyat nem vennék
azt olvastam a geil is 'elkúrvult' eléggé csak olyan ramokat szállítanak európába hogy alig lehet tuningolni
régebben nagyon lehetett őket a kék geil value ram nyerte sok helyen a kevéspénzérttuningram cimet én is vettem és abba tényleg nem csalód tam
mint irtam elöbb 400@540 volt ddr
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

igazábol az ilyen jellegü kérdéseket nehéz megválaszolni, mert nem lehet márkákat csak ugy összehasonlitani egymással... viszont ha lenne pár konkrét tipus, akkor utána lehetne keresni google-n és kapásbol meg lehetne látni melyik mennyit ér
gondolom azért csak vennél egy tuningosabb ramot, ha ugyan annyiba kerül, mint a gyengébb társa 

fudi2002