- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0k3e_
aktív tag
Sziasztok! Ide is írok, igazából itt is megállja a helyét a kérdés: szóval lenne egy régebbi konfig:
>MSI K8N Neo Platinum s754 nF3 lap
>3000+ s754 A64
>1*1GB/400MHz SuperTalent ram
Namost a problémám, hogy hidegindításkor feláll az oprendszer, de csomó program nem indul el/hibázik, kifagy, majd átlagban egy 2-15perc alatt egy jólirányzott kékhalállal újra is indul a gép, majd mikor újraindul többnyire működik, vagy eljátsza ugyanezt, és utána lesz jó. Memóriaproblémára gyanakodtam, be is jött, hidegindításkor memtest86ban már első tesztben 40hiba 10sec alatt... Levettem minden tuningot, időzítések AUTO, így jó volt. Egészen amíg ki nem kapcsoltam egy másfél órára, majd vissza, és azonnal memtesttel indítottam: első teszt, csomó hiba. Pedig mostmár full alapon megy minden, időzítéseket is kézzel 3-4-4-8 2T-ig rontottam, és így is hibázik; miután bemelegedett, semmi baj.
Erre valami ötlete esetleg van valakinek, hogy mit lehetne vele kezdeni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest